Här är några bilder från en kort resa i Norge onsdag till fredag. Vi var där och hälsade på släktingar i staden porsgrunn🌅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag på förmiddagen så var jag på Erikslund med min syster och mamma. När vi kom hem så var jag med min kompis Agnes och vi var ute o plockade blåbär. Vi filmade även några korta musik videos. Nu har jag även packat inför imorgon då jag ska åka till Norge.

Likes

Comments

Är nu hemma efter några väldigt bra dagar i Norrköping under SM veckan. Vi kom hem idag klockan 4 ungäfär. Efter det packade jag upp alla grejer och var ute och plockade lite blåbär med min syster. Just nu sitter jag bara framför tvn och väntar på att fotbolls EM finalen ska börja ;)

Likes

Comments

Just nu sitter jag i husvagnen efter att ha varit inne i stan hela dagen och kollat på olika SM tävlingar. På förmiddagarna har vi kollat på simningen och efter det har vi ätit lunch, idag åt vi på o'learys sedan har jag gått runt på stan och shoppat lite. Efter det har vi kollat runt lite på massa olika sporter som spelas över allt i stan. Sedan åkte vi tillbaka in till campingen. Imorgon ska vi kolla på simningen och lite rullskidor.

Likes

Comments

Sitter just nu i husvagnen på campingen i Norrköping. Vi har nyss kommit tillbaka till campingen efter att ha varit nere på stan och ätit mat. Vi kom fram till campingen ungäfär klockan halv 7 idag. Då ställde vi upp husvagnen och satte upp yttertältet vilket tog cirka 1 timma, efter det tog vi bilen ner till stan och åt mat och nu har jag presis kommit tillbaka till campingen igen. Imorgon ska vi kolla på sim SM, då både Lisa och Anna ska simma. Min mormor och morfar ska även komma ner hit till Norrköping imorgon för att kolla. Jag tror tävlingen börjar ungefär klockan 10 på morgonen ;)

Likes

Comments

Vaknade klockan 9 imorse då jag gick upp och åt frukost. Efter det duchade jag och så har jag fixat färdigt packningen eftersom att jag ska åka till Norrköping idag. Vi åker dit för att kolla på SM veckan, då mina systrar ska simtävla. Simningen började redan nu imorse så, vi missar första dagen men det håller på enda fram tills på Söndagen. Så vi kommer bo i vår husvagn på en camping där i Norrköping fram tills på Söndag sen åker vi hem igen ;)

Likes

Comments

Är påväg hem nu efter att ha sim tränat i parkenbadet i Eskilstuna tillsammans med Wilma, Saga och Adina. Det var skönt att det var bra väder nu när vi tränade eftersom bassängen är utomhus och det regnar typ alltid när vi är där och ska träna. Nu ska jag iallafall åka hem och äta mat, efter det ska jag kolla på tv och kolla att jag har packat klart allt inför imorgon då jag ska åka till Norrköping för att kolla på när mina två systrar simmar SM. Jag ska bo i våran husvagn på en camping med min mamma och pappa tills på söndag ;)

Likes

Comments

Idag har jag varit i Linköping hela dagen och kollat på när min syster och andra Strängnäs simmare har simmat sum sim. Jag och min andra syster Lisa åkte tåg klockan 07.00 från Strängnäs och var framme i Linköping lite innan klockan 10. Vi hann dock inte med att se försöken på 100 fjäril men Anna gick ändå vidare till eftermiddagens final. När vi kom fram till badet så kollade jag på de andra loppen tillsammans med Wilma. Efter förmiddagspasset åt vi lunch på stan innan vi gick tillbaka till badet för att de andra skulle vila inför finalpasset.
På eftermiddagen simmade min syster Anna final på 100 fjäril där hon vann på ett nytt pers. De simmade också lagkapp där de slutade på en femte plats.
Nu har vi ätit mat på subway och sitter i bilen på väg hem till Strängnäs:)))

Likes

Comments

Idag har det spöregnat hela dagen så jag har inte gjort så jätte mycket annat förutom att sitta inne och kolla på tv. Senare på kvällen så grillade vi någon slags köttfärsrulle som var fylld med smällt ost och skinka, sedan var det även mozzarella ost och bacon på toppen, det var väldigt gott.
Imorgon ska jag iallafall åka till Linköping för att kolla på när min andra syster Anna ska simma sum sim. Jag och min syster Lisa ska åka tåg dit eftersom min mamma och Anna redan är i Linköping.

Likes

Comments

Idag har jag varit i Eskilstuna typ hela dagen. Först var jag där och simmade med min syster i munktellbadet. Efter det åt vi lunch på Tuna park innan vi åkte hem för att min syster skulle vara simskolelärare på badhuset i Strängnäs klockan 3. Under tiden hon var på badhuset var jag bara hemma själv och kollade på youtube. När min syster sedan var klar på simskolan hämtade hon upp mig och min pappa så att vi åkte till Eskilstuna för att äta mat där. Vi åt på papas tapas där man kan köpa in flera smårätter och äta av alla eller så beställer man in en stor rätt som jag gjorde. Jag åt nån kyckling med potatis som var väldigt god :)

Likes

Comments