Idag insåg jag att det blir Juni denna vecka, det är sjukt. Jag är inte redo för sommaren ännu, är fortfarande inne i vinterhalvåret haha. Mina dunjackor hänger fortfarande framme utifall de skulle komma någon kall dag. Men... Får nog ta och lägga undan dem nu för idag var de ännu en varm och solig dag. Så då passade jag och Ludde på att grilla egengjorda kycklingspett. Mums!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bal 2017

Här kommer några bilder ifrån balen som ägde rum i torsdags inne i Östersund.

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade och kikade ut genom fönstret så var de sol. Och dessutom när jag gick ut så fick jag en chock. För det var varmt, riktigt varmt! Nämligen 31 grader varmt. Då passade jag och Ludvig på att äta frukost utomhus och åkte sedan till stranden med de övriga folket här i åsarna. Blev inget bad för mig men solning.
Sedan nu på kvällen så har jag städat medan Ludde grillat hamburgare.
Imorgon så är det sista veckan för studenterna. Känns sjukt.

Aja hoppas eran dag varit bra, kram.

Denna dryck måste jag tips om, otroligt god! Speciellt nu till sommaren. Riktigt god så köp denna nästa gång ni är på affären!!!

Likes

Comments

Hej hur är läget med er? Med mig är det jätte bra! Jag befinner mig just nu på en kryssning påväg tillbaka till Sverige med Ludvig. Har glömt att berätta vad han fick i födelsedagspresent men han fick en kryssning av mig. Så den är vi på nu.
Vi har precis varit och ätit brunch, trodde jag bokat någon vanlig brunch som alla gick på men nej. Champagne och grejer, någon sådan brunch har jag aldrig varit på/ätit tidigare! Och gott var det också!
Vi beräknar att komma tillbaka till Norrköping runt 22 ikväll och då ska vi umgås med Ludvigs syster.

Likes

Comments

Detta är ifrån förra fredagen då Julia följde med mig hem, jätte länge sedan hon var hos mig nu! Vi passade på att grilla i det fina vädret och prata om allt mellan himmel och jord! Super mysigt. Och maten blev riktigt god också! Fredagar tycker jag om, det är en bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har blivit helt fäst vid blommor och volanger för tillfället. Inte för att jag har något liknande i min garderob just nu men har planer på att det kommer göra det inom snar framtid.

Klicka på bilderna för att komma till sidan som de säljs på.

Likes

Comments

Instagram@linnea_eriksson