Hej på er! Nu har jag något roligt att berätta för er! Nämligen att jag har ett samarbete med Body Bazar! Hur kul?
Jag kommer testa deras produkter ett tag framöver och sedan berätta för er hur jag upplevde dom och sedan förhoppningsvis rekommendera dem också!

Jag har hört jätte mycket bra om just Body Bazar och om deras ekologiska produkter så jag är super taggad på att börja använda mig utav dem! Och just att de hjälper extra mycket mot problemhy är ju underbart, eftersom jag nästan alltid haft problem med min hy!
Så nu ska vi se om de lever upp till mina förväntningar! Vilket jag tror att de gör, hehe!

Om ni vill veta mer om Body Bazars produkter så är det bara att kika in deras hemsida HÄR!


// Rasuella, Länk HÄR//

//Arganolja, Länk HÄR//

//African black soap, Länk HÄR//

Det här är produkterna jag fått och ska testa.

Xo Linnea

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från när jag och Ludvig var utomlands för någon månad sedan!
Det passar väl bra en regnig dag som denna?

Xo Linnea

Likes

Comments

Den efterlängtade kycklingen, hehe! Tappade dock suget efter att baka någonting så det får bli bakning någon annan dag istället helt enkelt!

Xo Linnea

Likes

Comments

Jag är en sån här konstig person. Jag gillar det här med att det börjar bli kallare om dagarna, mörkare på kvällarna. Löven ändrar färg, man kan börja klä sig i stickade tröjor, dricka varm choklad när man kommer hem ifrån skolan. Tända ljus och bara mysa inomhus i värmen.
Jag tycker allt blir så mycket mysigare den här tiden på året. Då hösten och vintern kommer, hihi!
Såg nu idag när jag gick hem ifrån bussen att löven på träden börjat ändra färg och det är så OTROLIGT fint. Jag älskar det!

Bilderna är lånade från WeHeartIt.

Xo Linnea

Likes

Comments

Hej på er! Är allt bra? Med mig så är det jätte bra faktiskt.

Har precis kommit hem ifrån träningen som vi hade inne i Svenstavik, vi gymmade och tränade lite extra på just tekniken så att vi lyfter rätt när vi ska lyfta vikter. Det kändes bra och jag kände mig väldigt pigg, vilket jag känner att jag fortfarande är. Ska nog dra med Ludde ut på en promenad sen ikväll.
Har varit lite frånvarande de senaste dagarna här på bloggen och det ber jag såklart om ursäkt för. Har varit mycket i skolan och utanför men nu är jag tillbaka igen, tjoho!

Jag har även en överraskning för er som jag ska berätta framöver, är både nervös men samtidigt otroligt taggad. Men ni får veta vad det är för något om några dagar, hihi!

Just nu ligger jag i soffan och gosar med kissemissarna och ska snart börja lite smått med middagen, tänkte göra en slags kycklinggryta med ris senare. Och kanske till och med baka något? Är nämligen på bakhumör just nu, hoppas det håller i sig till ikväll, haha. Så att det blir någon bakning!

Ha en bra fortsatt dag så hörs vi!

Xo Linnea

Likes

Comments

Idag hade jag sovmorgon fram till 10 åt sedan frukost i lugn och ro, kollade på unga mammor och myste med katterna. Sedan pluggade jag lite matte, städade och gjorde mig redo för dagens fystester. Vi började med att springa Cooper, känner att jag äntligen är på väg till mitt gamla jag nu då jag bara såg framgångar under alla tester som vi gjorde under dagen. Allting började 13.00 och slutade 18.30, så en vääldigt lång dag med massor av träning och max tester. Efter Coopern så körde vi hopp i olika former och sedan styrketester nere på gymmet.
Efter testerna så gjorde jag och Ludde middag, kött och potatis, mums.
Sedan kom Jesper förbi och kollade på PH med oss.
Nu ska vi sova så hoppas eran dag varit bra!

Xo Linnea

Likes

Comments