Header
View tracker

Min vardag

Denna dag har varit extremt tråkig. Har bara haft tråkiga lektioner och gjort tråkiga uppgifter.. Det enda positiva var att vi fick sovmorgon till 10.00 imorse bara för att vi kom hem så sent igår kväll ifrån Arvidsjaur.
Iallafall, stannade kvar en timme idag på skolan för att få klart några uppgifter nu när läraren var på skolan. Vilket kändes skönt att få dom klar! Hatar att göra uppgifter i sista sekunden även fast det händer ibland..
Hade tänkt gå ner på gymmet nu efter middagen men hade absolut ingen ork eller motivation så körde ett pass här hemma istället.
Har precis städat och ska nu duscha och pyssla om mig själv lite tänkte jag. Sedan leta upp någon bra serie att börjar kolla på. Någon som har tips på någon bra serie man kan kolla på? Isåfall är jag öppen för förslag!
Hoppas ni har haft en bra dag!

Har blivit en tradition att äts tacos på måndag -tacomåndag helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej ifrån iskalla Arvidsjaur. Imorse när jag vaknade så visade termometern -25. Det var lite små kyligt faktiskt.
Det blev tävling iallafall, jag startade som nummer 30. Gick väldigt dåligt båda åken så de behöver vi inte prata om.
Gick inte så jätte bra för killarna heller för den delen. Så nu snart ska jag fixa mina skidor inför imorgon, plugga lite filosofi och sedan sova.
Hoppas ni haft en bättre dag än mig!

Likes

Comments

View tracker

Min vardag, Träning

Hej, dagen har varit jätte seg. Gick trögt att kliva upp imorse, engelskan var allmänt tråkig, och träningen gick inte som planerat. Dock fick jag till ett väldigt bra åk i banan sista åket så det är det som jag tar med mig till helgens tävling i Arvidsjaur. Imorgon klockan 08.00 rullar bussarna dit.
Nervositeten har inte kommit fram än vilket är skönt. Nu ska jag kolla på Wahlgrens värld och sedan sova. Godnatt!!

Likes

Comments

Bilder

Bilder ifrån Printerest

  • Filed under: Bilder

Likes

Comments

Min vardag

Två bilder ifrån helgen som vad då jag och Ludvig var i Björnriket och åkte skidor. Vädret var bra förutom att det blåste extremt mycket uppe på toppen.

Idag har jag varit på öppet hus inne i Östersund på Mittuniversitetet. Spännande och intressant att se vad de hade att erbjuda. Fastnade extra mycket för idrottsdelen. Där gjorde elever undersökningar på varandra genom deras sporter, undersökningarna utfördes i olika labb där det fanns utrustning till det mesta. Fränt!
Hämtade även ut mobilen som jag lämnade in i lördags så nu har jag en bättre mobil, bättre kamera, och bättre minne!
Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Bilder
  • Filed under: Bilder

Likes

Comments

Bilder
  • Filed under: Bilder

Likes

Comments

Min vardag

Hej alla finisar! Hoppas ni haft en bra dag!

Min dag har spenderats inne i Östersund med en saknad vän. Jag och Ludvig åkte hemifrån vid tio ungefär för att hinna lämna in en mobil på lagning innan. Sedan mötte Ludvig upp Mattias och jag Sandra.
Vi har gått i olika affärer hela dagen, har fixat julklappar åt både mamma och pappa hittills så nu är det bara Ludvig och lillebror kvar. Någon som har något tips på vad man kan ge till sin pojkvän i julklapp?

Sedan mötte vi upp Sandras kille, hans kompis och även Ludvig och Mattias. Gick sedan och åt på en thai restaurang, vilket var väldigt gott och behövligt. Det tar på krafterna att springa runt på stan en hel dag.
Just nu har jag precis duschat och ska lägga mig i sängen och kolla på någon film, ska dock poppa popcorn innan för blev extremt sugen på det nu..

Likes

Comments