Header
View tracker

foto

Hej!

Det var ett tag sen nu! Jag har inte haft något att blogga om då de är typ samma saker som hänt om och om igen...

För några dagar sen så fotade jag, egentligen i hopp om att få några fina höstbilder. Men de blev inte riktigt som jag tänkte mig. Utan de blev mörkt fort och dimmigt. Dimman la sig riktigt snyggt så stod och fotograferade den.

Dock var de svårt med ljuset då dimman mörkande ner. Men tycker ändå att de gick hyfsat bra.

Här är några bilder:

Ha det bra! kramar/ Johanna 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

action , allmänt

Hej hej!
Igår så var det en riktigt härlig dag! Jag var med min bror och pappa ute på äventyr. Först åkte i till Hyllinge cash för att köpa lite smågodis. Där träffade vi på någon som sålde brända mandlar, mums!! Pappa bjöd på varsin liten påse, riktigt mys!!
Sedan åkte vi vidare till väla för Jonathan behövde handskar till när han kör moppen. På väla så strosade jag runt, köpte en piercing och undrade om de kunde hjälpa mig byta. De kunde de inte och varit otrevliga förut. Så jag bara jaja... tråkigt läge liksom.
Jag var ju bara tvungen att visa pappa världens godaste herrparfym!! De är "diro sauvage" som Johnny Depp stått reklam till. De är seriöst den bästa herrparfymen jag vet!! Doftar så sjukt gott! Har ni inte luktat på den gå och gör det, ni kanske till och med vill köpa den till er partner;)
Nu kommer bästa delen! Vi stack med båten och satt kvar på den och åt! Så galet gott, de blev buffé och lillebror tog någon fin kött tjosan. Sen ingick efterrätt, så gott!
När vi väl påväg hem så gissa va vi möter på?!?!? Först ser vi bra en Bandidos medlem. Vi tänkte inte mer på de, men helt plötsligt så kommer fler och fler och de var typ 100 st eller mer. De började dirigera var vi skulle köra vilket var galet creepy! Ni som inte vet vad Bandidos är så är de ett sjukt korrupt mc-gång som är riktigt kriminella. Men i alla fall så körde de och blockade vägen om om de var kungar och ägde vägen. Jaja, vi skulle bara något ärende till i Ängelholm, så när vi var klara så möter vi de igen! Vad är oddsen att man gör det? De följde efter oss till en rondell där de skulle avvika till annan väg. Men jag var typ säker på att de skulle fortsätta följa efter oss! Men tur hade vi, puuuh!
Glömde berätta vad som mer hände på motorvägen. Det kom en bil farande med punktering. Vi varnade och signalerande, kollade om de behövde hjälp. Asså så sjukt galen dag! Så mycket som hände. De var lite som en film hahaha. Ja men ni vet vissa filmer börjar sådär lyckligt och härligt och bara kommer action

.
Ni får ha de bra! kramar, Johanna

Likes

Comments

View tracker

foto

Hej hej!

I trean ska man ju göra ett gymnasiearbete., jag har valt att göre en fotoportfolio med inriktning på porträtt. Vill utmana mig och lära mig mer om porträtt. Vill göra något "crazy", dramatisk och färgglatt. De bilderna jag visar är fortfarande bara making process inte klar med de än. Ska ändra och fixa de tills de är top notch. Men ville visa va jag sysslar med:)

Här kan ni se mina bilder på min vän Emelie:

Ha det gött! kramar, Johanna

Likes

Comments

foto

Hejhej!
Hoppas de är bra med er! De blir ett sent inlägg idag för har bestämt mig för att blogga ungefär varannan dag. Vilket kommer bli en utmaning men även kul. Nouw är galet mycket roligare att blogga på.. Bilderna blir som de ska. De finns rättstavning, jag kan ändra storlekarna enklare här på bilder osv...

Men som rubriken lyder så har jag "ovanligt" nog fotograferat natur i helgen som var. Det var riktigt skoj, jag vill verkligen utvecklas inom denna gener och bli ännu bättre.

Här är några bilder:

​Ha det bra! kramar, Johanna 

Likes

Comments

Hej!

Tänkte jag skulle visa några foton på min lillebror jag fotade till en skoluppgift "ett foto i samma anda som". Blev först inte så nöjd, för trodde ljuset skulle vara bättre på vinden. Men ju mer jag kollade på bilderna ju mer började jag gilla de.

Färgen/pulvret jag använde var något jag gjorde själv. Jag gjorde det av majsmjöl, vatten och karamell färg. Galet svårt för efter några dagar så möglade det för de var fortfarande fukt kvar. Sen så misslyckades jag så många gånger... Man får inte alls ha i för mycket vatten.  

Uppgiften gick ut på att göra en egen version på en bild eller fler.

Jag blev inspirerad av två bilder:


Min bild som jag använde till uppgiften blev såhär:

De andra...

Ha de så bra kramar, Johanna

Likes

Comments

allmänt, foto

Hej hej!

Ny blogg och allt! Skapade en ny för blev så galet frustrerad och trött på att min tidigare blogg ändrade mina bilder, Så får väl se hur detta utvecklats. Är inte så van vid "nouw". Men de ska bli kul... kanske blir en blogg jag använder senare till mina äventyr efter gymnasiet. Vem vet?

För några dagar sen så eldade min lillebror något till ett av hans alla coola projekt. Så jag plockade fram kameran och började fotografera såklart! De var riktigt kul! Här är några bilder:


​Ha de bra! kramar, Johanna 

Likes

Comments