Dålig uppdatering igen, har vart på en lite mini resa över till Öland och vi har bott i tält på en camping. Anledningen till detta var att jag och O skulle cykla ett cykellopp som gick på Öland. Jag cyklade 70 km och O cyklade 22 mil, det gick bra för oss båda, vi kom i mål utan skador eller punkteringar. I dag känns det verkligen att jag cyklade långt men mest i svanskotan och ryggen.

Så jag kom på att nästa lopp eller träningsrund jag cyklar ska jag försöka spela in med min kamera så ni kan få kolla på om ni är intresserande hur ett träningsrunda eller lopp ser ut, men förberedelser mm.

Bild 1: Mitt startnummer

Bild 2: Ölands landskapsrätt: Kroppkakor med lingonsylt ( tyvärr inte min favvo mat)

Bild 3: Våra medaljer vi fick efter loppet

Kram!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Ja som sagt jag har vart på semester i nästan 4 veckor och var bara hemma några dagar innan det var dags för lite semester igen. Så därför har jag helt enkelt tagit en semester från bloggen också, jag är nu tillbaka och jag hoppas uppdatera varje dag.

Jag har i alla fall haft en underbar sommar, vart i Danmark med mina syskon och sambo, liseberg, vart mycket i Västerås och bott på landet hos min mormor och morfar, hängt mycket med min kusin och vi har badat i Mälaren eftersom vi hade sådant tur med vädret när vi var i Västerås. Sol varje dag.

Dock är semestern inte slut riktigt ännu, i morgon åker jag och O till Öland för att campa två nätter, Då vi ska cykla ett lopp på lördagen och starten var så tidigt så vi passade på att campa i samband med loppet. På loppet ska O cykla 21 mil och jag ska cykla 7,5 mil.

Och när vi ändå är inne på cykling så kommer det bli väldigt mycket cykling på bloggen nu för jag har som mål att den 10 juni cykla halvvättern och för er som inte vet hur långt det är så är det 15 mil och jag ska göra detta tillsammans med min pappa.

Kram<3

Likes

Comments

Hej!

Sorry för dålig uppdatering här inne jag har haft fullt upp under midsommar. Jag har i alla fall haft en helt underbar midsommarafton och regnet håll sig undan hela dagen fram till kvällen som tur var. Vi har som tradition att gå först tipspromenad sedan upp och äta lunch i lugn och ro. För att sedan gå ned till en gräsplätt där det är massa annat folk som bor i området och där dansar vi, lotter, rättning av tipspromenaden.

Och på tipspromenaden hade jag alla rätt och sedan fanns det en utslagsfråga där vi skulle gissa hur många popcorn kärnor det fanns i en burk och jag gissade 224 men det var 231 så var väldigt nära men tyvärr var det två som var bättre av mig och en av dem var min lillebror. Dock vann inte någon av oss. Men vi van på en av våra lotter vi köpt.

Bjuder på lite bilder som jag tog under helgen och den första är på en glutenfri tårta jag gjorde, sedan på midsommar dans och till sist en bild på mig och min underbara och bästa sambo O.

Kram


Likes

Comments

Hej!

Ja då var vi i Västerås då för att fira midsommar. Vi kom fram sent i går och var trötta och slockna direkt i sängen.

Torsdag idag, dagen före midsommar. Jag har bakat, handlat och gått mycket så mitt knä är rätt slut just nu. Väntar nu på kakan i ugnen sedan ska jag packa in mig i bilen igen och köra mot Köping och hälsa på min bästa vän och hennes dotter som är nyss fyllda två år.

Ska försöka hålla er uppdaterade nu under helgen men kan vara svårt!

Bjuder en bild på mitt hår, dock hann det inte bli en förebild!


Likes

Comments

Hej!

Äntligen i natt har jag sovit hela natten utan att vakna, känns så skönt är fortfarande trött och slö och skulle behöva några fler dagar med bra sömn. Hade i alla fall ställt klockan på sju för jag hade lite med att fixa i lägenheten innan jag ska till min psykolog och prata lite. Efter det bär det av till frisören för klippning av hår samt fix av ögonbryn.

Nu på morgonen har jag i alla fall hunnit flyttat runt med kartonger samt dammat och dammsugit. När jag kommer hem sedan är det endast att fixa gardinerna till vardagsrummet samt kontoret och torka golven sedan kan jag åka hem till Västerås med gott samvete att sen när jag kommer hem om tre veckor så är det fint hemma.

Bild är på min frukost, ja jag vet har fått mani på kaviar på smörgås och dessa festisar är så sjukt goda!

Kram!

Likes

Comments

Hej!

Ja då var det 20 juni igen då och det var ett helt år sedan min olycka med knät drog igång och det är fortfarande långt ifrån bra. Jag tycker det är så jobbigt mentalt och fysiskt, men kämpar på men vissa dagar går det bara inte. Så detta har ju lätt till andra saker.

Men jag ska i alla fall idag till sjukgymnasten och sedan ska jag äntligen ta bort stygnen och det gör så ont. Ska bli så skönt för att det kliar så sjukt mycket.

Vad ska ni göra en dag som denna?

Bjuder på en bild som jag tog nyss när vår katt Tarzan kommer och gosar lite på morgonen.

Kram

Likes

Comments

Hej!

Nu när jag är sjukskriven så har jag haft lite tråkigt vissa dagar och bara känner att jag behöver ha något att göra. Därför beslutade jag mig för någon månad sedan att köpa en symaskin. Jag ångrade inte detta beslut och tycker det är väldigt roligt, har inte sytt på symaskin sedan jag gick i åskurs nio. Så märkte att jag var lite ringrostig på att sy, men det är verkligen en bra symaskin jag köpt.

Med det sagt så ska jag visa två plagg som jag har färdigställt! Och jag tar emot beställningar om det är något som önskas.

Kram!

Likes

Comments

Hej!
I går bjöd söndagen på ett lite annorlunda upplägg, min underbara sambo bestämde sig för att cykla mellan Växjö (där vi bor) till Jönköping blev stoppet och det är cirka 14 mil för cykelvägen och han lyckades. Så stolt av att han klarade det, gick upp typ strax runt 05:00 för att äta frukost och ge sig av strax före klockan 06:00. Min uppgift var att komma med bilen med lite service saker om det behövdes.

Likes

Comments

Hej!

I veckan har jag och O gjort om i vårt kontor genom att måla och tapetsera samt lite om möblering och jag är sjukt nöjd.

Jag låter bilderna tala för sig själv, och vi är inte riktigt klara ännu men inredningen dock.


Likes

Comments