Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Fick idag hem min nya bikini från meloonpro som kom redan efter 2-3 dagar! Älskar den så mycket!!! Aningen lite liten i storlek, beställde i storlek S, den passar bra men skulle behövt lite större, men det funkar. Är jätte nöjd och kommer nog beställa fler gånger från deras hemsida. Alla bikinis där är så himla fina, rekommenderar dem stort! kram

Likes

Comments

Hade nationella prov idag, tyckte ändå det var mycket enklare än vad jag trodde det skulle va. Hur gick det för er?

Kom nyss hem från skolan och ska plugga lite nu innan jag drar iväg på dansträning. Åt en jätte good bowl med massor av frukt, nötter och frön.

Likes

Comments

Likes

Comments

"be proud of who you are, theres no one like you" var nöjd för den du är, du är bra på ditt eget sätt. Ingen är perfekt. Du duger precis som du är och du är älskad för hur just du är. Man vill alltid vara som alla andra, antingen är man för kort, för lång, har för liten rumpa, för stora bröst, för kort hår, finnar, det finns alltid något som man önskar man hade som någon annan har. De flesta har komplex, jag också. Mitt största komplex är nog mitt hår, jag hatar det. Det är kort, tunt och verkligen inte som jag vill. Jag blir nästan ledsen när folk pratar om hår och hur långt hår dem vill ha när de redan har det perfekta håret som jag skulle vilja ha. När man får kommentarer som "gud vad tunt hår du har", dem säger inte de på något elak sätt och är nog inte alls meningen att det ska låta så heller. Men jag tar åt mig, jag vet att det är tunt och jag vet att det inte kommer att bli längre heller för den delen. Man blir bara typ arg och ledsen fast att man vet att de inte menar något illa alls med det. Men jag börjar att komma över det, och börjar att nöja mig med hur jag ser ut och för det håret jag har, jag har börjat tänka att det finns vissa som har det mycket värre och bara för jag har kort och tunt hår så är jag ändå bra för den jag är. Men de kommer alltid upp något nytt, när man ser tjejer på instagram och hur jävla snygga dem är så önskar man bara att man var som dem. Att man kanske hade det där långa och smala benen, dem lagom stora brösten och det där finn fria ansiktet med det perfekta långa blonda håret. Men man ser ut som man gör och det finns inte så mycket man kan göra åt det, om man nu inte vill göra skönhetsoperationer. Jag tror att alla har något slags av komplex över någonting på sin kropp, jag tror alla har känt att man inte duger för den man är, man står i spegeln och bara ser på sig själv, man tänker på alla saker som kunde sett annorlunda ut. Men vi alla måste börja tänka på att vi är bra som vi är. Oavsett om du är för kort, för lång, för liten rumpa eller för stora bröst som man är i vägen eller inga bröst alls, så är du perfekt på ditt eget sett. Om du har någonting du är nöjd med, så va stolt! Va stolt över att du känner dig bekväm i dig själv och att du faktiskt kan acceptera den du är, men tänk på att inte få andra att må dåligt. Du kanske inte har den där stora rumpan som du vill ha, men du är bra ändå, precis för den du är, alöm inte de! Du är bra för den du är och ingen kan ändra de. "what you think of youself is much more important than what people think of you"

Likes

Comments