Header

I går fredag var jag på AW med jobbet. Vi spelade bowling och åt middag på olearys. Om en timme ska jag åka och kolla på min kusin som har match och i kväll blir det firande av min farmor och farfar på restaurang.
Med andra ord en bra dag.
Så nästa stop blir fotbollsmatch och sen hem för att duscha och göra mig i ordning.

Likes

Comments

​Var och hämtade tjejerna (mina syskon barn) på förmiddagen, nu är dem här och jag har precis lagat mat till oss. Det blir pommes och korv, mums. Annars blir det en lugn kväll i kväll.

Likes

Comments

Är på påsklunch hos mina kusiner. Super mysigt och måste bara säga, vilket väder! Kolla bara bilden här nedan!

Likes

Comments

Kollade ni på finalen av melodifestivalen i går? i så fall vem tyckte ni skulle vinna? Jag hade ingen favorit i år men om de var någon jag hoppats på var det Oscar. Men Frans låt sätter sig ändå på hjärnan och är inte usel i alla fall, som tur är!

Vad tyckte du om Frans låt och nummer?

Likes

Comments

Så här spenderar jag min lördags kväll.

Likes

Comments

Ångrar verkligen inte en sekund jag la ner på mitt körkort. Det är så skönt att ha körkort och en sån befrielse. Mötte uppe pappa och handlade lite. Nu är jag hemma igen och bara ta det lugnt idag för att i morgon ska jag åka och kolla på min kusin.

Likes

Comments

​Sitter här i soffan med en kopp broccolisoppa. Min dag i dag har inte varit bra alls, måste typ ha vaknat på fel sidan för har bara känt att allt har varit jobbigt, negativt och en dålig dag helt enkelt. Men tur var väl det att jag slutade tidigt idag då! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen.

Likes

Comments

Är i Södertälje hos min syster. Varit här sen i går och ska snart röra mig hemåt. Måste bara visa vad jag fick av min älskade systerdotter i alla hjärtans dag pressent. Så gulligt!! Ska väl tillägga att hon är 7 år.

Likes

Comments