Hello! And welcome back.. Idag var den längsta dagen till 15.35, är väl inte så jättelångt egentligen men det känns så när man går i skolan. Hade inga speciella planer för idag så har mest bara tagit det lugnt och pluggat det som behövdes och kollade senaste avsnittet av pll som kom ut idag...Snacka om drama! Igår var jag ute och gick en sväng med Moa och kollade lite planer inför helgen, ska ju till Gotland nu i helgen igen. Alla blir så deppiga nu när hösten är på gång men jag blir bara gladare, livet kunde inte vara så mycket bättre än såhär och snart är det ju även min födelsedag, vilket betyder bil - Wheeey!

Likes

Comments

igår var det 18-årsfest för Sara så tillbringade min kväll/natt med massor av underbara människor så idag mår man som man förtjänar. Allt som allt får denna helg 10/10!

Skor - tamaris // kjol - River Island // topp - zara

Likes

Comments

Avslutar skoldag nummer två med min pingla, fick ut schemat igår och det är faktiskt väldigt bra! Har sovmorgon både torsdag och fredag.. Synd att det är i slutet av veckan bara för då har kroppen ställt in sig på att vakna tidigt, om man ser de på den positiva sidan så har man en hel morgon på sig att göra en ordentlig frukost och fixa allt, kanske hinna med lite plugg också. Men i de stora hela ser de kommande halvåret bra ut med roliga ämnen. Hoppas alla haft en bra skolstart för ni som börjat!

Likes

Comments

Som jag sa innan helgen så har jag varit i Visby, Gotland som jag nu kommit hem ifrån, där jag varit hos min kompis som precis flyttat dit, vi har självklart skämt bort oss med massa god mat och bara umgåtts som man brukar men vi 2 syns igen redan nästa helg då hon kommer hit och helgen efter det ska alla vi tjejer till henne, kul! Nu ska jag sätta mig ner med min almanacka och skriva i lite kommande saker och lägga mig i skaplig tid för imorgon börjar skolan för mig, vart tog sommarlovet vägen?

Likes

Comments

Hej! Nu känns det lite som man är back on track sen sist nu när man haft fullt upp i sommar och inte haft tid! Jag känner just nu att jag fortfarande inte kommer ge daglig uppdatering här men när jag känner för det och har något intressant att berätta. Skola på måndag vilket känns mestadels positivt, som det ser ut nu lär man ju inte missa något sommarväder endå men en roligare sak är att jag ska till Ida idag, my partner in crime som flyttat till Gotland så henne ska jag vara hos i helgen. Ni får förhoppningsvis hänga med både genom bilder och text, kram!

Likes

Comments

hej! Det var länge sen vi hördes sen sist men ibland händer det mycket i livet på en gång och en sån period har det varit för mig nu i några månader och det har gjort att jag inte redigt känt något sug för att skriva eller att tänka på bloggen. Men, nu efter detta ska jag försöka att hålla det uppdaterat igen. Lite nyheter - har fått sommarjobb bara några få minuter från hemmet mitt och jag har endast en onödig vecka kvar av skolan tills jag äntligen kan ta "lov" så jobbar första månaden sen ska jag endast njuta och åka till Sthlm och lite andra städer vilket ska bli redigt kul.

Lite mer närkommande saker som händer är såklart att det är student på fredag, tyvärr har jag ingen jag känner eller släkt som tar detta år men det gör mig inget men då ska iallafall jag och några tjejkompisar träffas upp på kvällen. Och imorgon väntas firande för min närmsta vän, grattis <3

Likes

Comments

uhh äntligen klar med musikprovet som var alldeles för lätt för att kallas för prov, menmen... Förbereder mig inför NP engelska skrivuppgift imorgon men förhoppningsvis lär det flyta på! Såg även att vädret imorgon lär bli tråkigt så får piffa upp med lite färgglada kläder samt att efter imorgon har hälften av skolveckan gått!

Likes

Comments

Oj det var ett tag sen sist men har inte gjort något speciellt under dessa dagar, umgåtts med pojkvännen min och mina vänner! Älskar att denna vecka är så lugn endast NP i Engelska imorgon samt onsdag men inget man kan plugga till så tar det som det kommer. Imorgon ska jag även göra naglar, som jag längtat efter att fräscha upp dom men aldrig blivit av.

Likes

Comments