View tracker

Efter jobbet igår åkte jag en sväng till backaplan o kollade lite. Fanns inget speciellt tyckte jag. Köpte lite mammakläder, skor till mig och mysdress. I ordinarie pris. Köpte lite kläder till bebisen också. Får ju börja om från början då jag har gjort av mig med allt innan jag blev gravid. Alltid kul med nytt och fräscht till bebis.
Igår gick ja in i vecka 25! Hinner knappt med. Alla papper är iallafall inskickade till FK , skrivit på papper om ledighet på jobbet. Nu är de bara o jobba de sista sen eventuellt landa lite.

På torsdag är jag ledig, gubben såg till att han blev ledig också så vi drar en sväng till Ullared! Shoppa loss till barnen 😊
Idag slänger vi fram julsakerna. Lucas ser ifram emot de 😊 får se om tomtarna får stå kvar när dom åker fram 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sjukstugan fortsätter. Noah har nästan 40 graders feber och jag misstänker halsfluss igen. Funderar på om de är någon som går o bär på de hemma. För de är ingen på hans avdelning som har haft halsfluss. Hmm.. Nu är mannen min och Noah hos vårdcentralen . Troligtvis så får vi en ny kur Kåvepenin .
Så länge magsjukan håller sig borta så e jag glad! Peppar peppar!!

Likes

Comments

View tracker

Lilla Theo kom in till mig inatt o va jättevarm stackaren ❤️ vabba idag , både Noah och Theo är hemma resten av veckan och Lucas behöver inte vara på fritids.
Mannen min är på Mölndals sjukhus nu och ska operera knät. Han har spelat fotboll i många år, men nu de sista har knät strulat och nu krävdes de en operation.
Nu blir de mys hela dagen.

Likes

Comments

Satsar nog på denna bloggen istället för www.olssoncamilla.blogg.se
Känns bättre så.

Barnen har vart lite halv kassa, vädret varierar hela tiden vilket inte är så bra för kroppen . Hostar o fräser. Både jag o gubben känner oss lite halv kassa. Jag får knapra alvedon som inte ens biter på mig om jag skulle bli sjuk.

På fredag får jag in i v 24. Tiden går så fort! Vi har planerat in en ullareds tripp ni med den 1 dec. Mitt i veckan. Helgen åker jag aldrig. Då lär vi klättra på varandra o folk är ju helt hysteriska!

Tagit semester fredag till söndag. Gubben opererar knät imorgon så vill vara hemma o ta hand om han. O ta alla ungarna haha

Likes

Comments

Bytt tillbaka nu till min gamla blogg
www.olssoncamilla.blogg.se

Kommer ändra efternamnet för jag heter ju inte Olsson längre 😄

Likes

Comments

Har börjat förälska mig mer o mer i Mini rodini, farligt dyrt! Mannen tycker inte om stilen men så fort de kommer i brevlådan så är de fint helt plötsligt 😄
Har ju 2 små, dubbelt så dyrt haha 😄

Likes

Comments

Snart semester! V 28 går jag på semester eller redan nu på fredag eftersom jag är ledig i helgen.
Träningen går upp o ner. Vissa veckor tränar ja hur mycket som helst o andra bara 1 gång . Beror på hur ja jobbar.
Förändringar på kroppen har skett, roligt o se trots lite träning .

Barnen mår bra, sista veckan för dom på dagis/ fritids sen lov. Inget planerat än över semestern . Får se va vädret har o erbjuda.

Likes

Comments

Nu har de gått 1 månad , 16 april började jag träna. Då vägde jag 48kg. Nu visar vågen på 50,8.
Går uppåt! Yeey 😄 tränar ungefär 4-5 ggr i veckan. Ca 30-40 min varje gång.
Märker på mina jeans att dom börjar sitta tajtare vid låren .
Härligt att de går framåt!

Nu börjar de närma sig avslutning för min lilla Lucas. Börjar han i 2 an i augusti! 😄 herregud va tiden springer iväg!
Idag ska jag jobba kvällen, men imorn jag ledig.
Ska fixa lite lunch för nu kurrar magen! 😄

Likes

Comments

Natten har inte vart rolig , Noah hade en vaken period vid 01 på natten. Han sjung o böka o rullade runt. Ingen aning när han somna. Jobbade kvällen igår så kom hem sent , känns som man inte har sovit en blund i natt.
Men men. Lämnade barnen på dagis och åkte till coop o handla. Sen hem, käka frukost och sedan packa gym väskan . Känns som man kör hårdare och hårdare på gymmet. Vilket känns skönt! Trots att man va sååå trött att man hade lust o slänga sig i en buske o sova påvägen dit så gymma jag . Härlig känsla.

Sen fixade jag god lunch, pasta med kyckling och parmesan ost!

Sen va de bara o vänta in Lucas för vi skulle åka till min syster o träffa bebis. Så liten o såååå söt! Ville bara äta upp henne. Så liten och snäll ❤️ roligt o hälsa på syster ❤️ man jobbar ju som man gör, idag är jag ledig då passade jag på o hälsa på ❤️
Imorgon blir de gym och tvätt på schemat, även rensa här hemma. Slänga massa skit. Hoppas Noah sover bra inatt så man har energi.

Likes

Comments

Uppe före alla som vanligt, fixa iordning mig lite o drack kaffe . Sen kl 05.50 drog jag till gymmet .
Ska träna upp min jävla röv haha den ska bli större än någonsin 😍👌🏼bara o kämpa på 😄
Efter gymmet drog jag till jobbet. Jobbade 7.30-14. Sen hem till familjen ❤️ vart riktigt trött idag. Såna dagar är de få av nu för tiden. Går upp kl 04.30 varje dag, lördag och söndag med. Man somnar gott på kvällen då 😄imorgon blir de gym på morgonen innan jobbet. Sen blir de grillning på kvällen med vänner .

Likes

Comments