Wow att vara 4 barns mamma är inte dans på rosor!
Speciellt nu när dom 3 minsta är så små.
Oliwer är nu 2 månader , Noah 2 och Theo 3 år. Lucas är nu 9 år!
Noah och Theo är högt o lågt hela dagarna. Aldrig nån lugn stund hemma, bråk o stök hela tiden mellan dom. Oliwer är världens snällaste bebis. Inga problem med honom, förutom 1 grej.. jo vagnen. Jag har fått EN till vagn hatare! 😄 de går bra en stund men sen går larmet, och larmet tystar inte förens jag tagit upp han.
Vill bara att han ska börja trivas i vagnen. För de sätter stopp för de mesta grejerna. Kan inte ut o röra på mig. När man ska handla sp går de fort så inte larmet sätts igång för då är de kört. Stora barnen är riktiga ute barn o behövs rastas 😄 hade velat vara ute i timmar med barnen, men Lilla Oliwer sätter stopp. Så de brukar bli korta utevistelser. Selen är han inte heller så förtjust i. Så man blir ganska låst i början. Vet att de kommer bli lättare snart.
Gärna väldigt snart för nu kommer sommaren!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Längesen jag skrev här nu. Som vanligt jag och mina uppehåll.
Nu är min 4.e son född . En liten Oliwer ❤
Förlossningen gick bra och snabbt som vanligt. Den 15 mars föddes han.
5 cm öppen va jag när jag kom in. 2,5 timma senare va han ute.
Förlossningen började med väldigt oregelbundna värkar som kom o gick som den ville men dom gjorde ont !
Den 13.e startade de hela natten till 14.e. Då kom dom va 10 min. Sen på morgonen sten dog de.
Tänkte va fan! Inte sovit en blund, inte heller kunde jag sova under dagen. Sen kom kvällen då började de igen. Ca va 20-30 min. Sen ändrades de helt plötsligt till 8min. Dom gjorde ju svin ont, men de va så svårt o veta när man skulle åka in för dom va så oregelbundna. Ställde jag mig upp så kom dom 2-3 min emellan . Helt galet.
Så la jag mig i soffan då fortsatte de va 8-9 min. Knäppt.
Men kände att jag kanske ska kolla ändå. Så ringde pappa kl 23 och han åkte hit.
Vi åkte till Mölndals sjukhus.
Sa till dom att ta hål i hinnan för vattnet går inte själv på mig. Men näh, men då föder du nu? Sa barnmorskan. Äh ja? E väl därför ja e här. Men hon väntade tills ja va 10cm öppen. Då tog hon hinnan. 5 min senare kom han med 2 krystvärkar.
6 timmar senare åkte jag hem! 😄

Han är en mycket snäll bebis! Ända är som de brukar vara är vagnen . Ute o åka vagn? Nänä den turen har aldrig jag. Här skriker dom i full hals vettö. Han tar napp iallafall. 1 av 4 st, då kan man hantera han lite bättre när han är på skrikhumör ute.

Snart kommer mina andra små hem. Kan lova att dom testar alla gränser som finns nu, typ kollar mitt tålamod eller nåt. Den är ju inte på topp när man är vaken dygnet runt. Men ja lever än haha
Nu ska jag se om jag kan förbereda lite mat, om oliwer vill. Han har en sån " vaken dag idag" igår sov han hela dagen. Han kör varannan dag.

Likes

Comments

Helgen svepte förbi. Sömnen är ju inte på topp just nu. Somnar sent och sen har jag morgonpigga ungar som gärna vill att mamma ska upp kl 04.30.
Har vart som en zombie hela helgen. Kallt o grått ute, nu får de fan vända! Längtar till vår solen man kan sitta på gården o dricka kaffe.
Inatt kom Noah till mig kl 03.30, asså vilka tider!
Han somna om tillslut som tur va. Jag sover ju som sagt på soffan nu. Eftersom jag har så svårt o somna och har en snarkande kar.

Idag har jag verkligen storstädat. Vart igång sen barnen gick till skolan/ dagis. Dammsugit, svabbat, dammat av överallt, vikt o hängt nytt tvätt osv..
skönt o få de gjort. Idag får vi besök av svärfar. Bjuda han på middag o ha de trevligt. Barnen har inte sett honom på länge , pågrund av sjukdomar. Nu blir de dega en stund. Lucas kommer hem om 1 timma från skolan.

Likes

Comments

Denna veckan har verkligen flugit förbi. Redan fredag.
Och nu är jag i v 37. Herregud så nära.. men nu har vi bestämt oss vilka vi ska ringa när de väl händer. Idag blir de rejäl städ nu inför helgen. Barnen har vart trötta i veckan så nu blir de vila i helgen. Lugna puckar. Än så länge håller sig barnen friska, knappt så att man vågar skriva de för då blir väl alla sjuka samtidigt 🙈
Hade behövt o städa ur förrådet med. Kaos där inne. Tar dagen som den kommer.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag ❤ idag har jag o Lucas handlat o gjort smörgåstårta och bakelser. Vart full rulle . Tom i huvudet efter jag va klar.
Alla barnen va här inklusive dom äldre barnen ( mina bonusbarn)
De va mysigt o jättetrevligt.
Nu e de bara 30 dagar kvar till bf.. så imorgon är de mindre än en månad kvar. Snart går man spänt här hemma att när som helst smäller de. Tror fortfarande bebisen ligger i säte. Ska till bm imorgon , hoppas verkligen han har vänt sig. För känner hur han sparkar neråt, trycker mot mitt höftben ibland.
Återstår o se imorgon.

Likes

Comments

Så va de redan fredag. Och ett steg närmare förlossningen. My lord va jag börjar bli nervös, snart är jag 4 barns mamma. Helt crazy.
Idag har jag i vanlig ordning städat , tvättat osv. Sovit en stund. När jag väl somnar så kan jag nog sova hela dagen.
Hämta ut min nya Peak jacka igår. Supernöjd! Den ska jag ha efter jag har fött. Den är lätt som en fjäder 😄
Snart dax att förbereda mat. Idag blir de fläskfilé med potatisgratäng👌🏼

Likes

Comments

Fick en extra tid för kontroll hos barnmorskan för mina värden va inte bra sist. Mitt hb låg på 107 sist.
Var där idag och allt va kanon bra! Låg nu på 121 i hb. Känner mig piggare också. Tar en järnis och en brus c vitamin varje kväll innan jag lägger mig. Bra effekt!
Magen hade växt fint, kurvan pekar rakt upp nu. Känns bra. De ända va nu att han har vänt sig med huvudet uppåt. Så han har 2 veckor på sig att lägga sig till rätta. Annars blir de vändnings försök. Men jag tror han vänder på sig. Han har fortfarande plats o leka helikopter.
Nu blir de slappa lite, städade imorse så jag slapp göra de nu när jag kom hem.

Likes

Comments

Detta är ju min 4.e gravidetet. Min 4.e pojke jag väntar. Denna gången har jag mer ont? Förvärkar? Värk i svanken, ont när jag går för huvudet är ju precis där.
Med alla andra har jag mer känt tryck neråt. Men denna gången gör de ont. Har typ legat i soffan hela dagen, nu fick jag en sammandragning som gör ont. Han rör sig för fullt samtidigt . Detta onda började i söndags. Får se hur de utvecklar sig. Ska till bm på torsdag så ska förklara lite hur jag känner osv.
Han får gärna hålla sig kvar fram till v 37 iallafall.
Ingen gravidetet är sig lik.

Nu har min jacka kommit också, så de får bli en promenad imorgon om jag klarar av de. För de gör ju svin ont ibland när han trycker neråt eller vad han nu håller på med. Känns som man är mer öm o känslig nu.

Likes

Comments

Små kidsen testar alla gränser som finns nu. Dom har vart högt o lågt hela helgen. Nu är jag i vecka 35. Hormon halten o alla andra halter är ju högre nu och mitt humör vill jag kasta i sjön.
Man försöker ta ett djupt andetag varje minut dom håller på. Springer i soffan, klättrar överallt.
Lyssnar inte för fem öre. Men de e ju en period som sagt, överlevnadsinstinkten är här!

Idag har jag storstädat hela lägenheten. Välbehövligt. 2 maskin tvätt Done ! Dammsugit, skurat golv osv..
Ny vecka nya tag. Går in i vecka 36 denna veckan så nu är de väl snart dax o packa bb väskan. Man vet ju aldrig när de sätter igång.

Dax o börja förbereda maten innan huliganerna ramlar in.

Likes

Comments

Imorse vandra jag ner till MVC. Vikt o prover m.m
Kan säga att jag stadigt går uppåt haha! 13kg+ än sålänge 😱
För första gången i mitt liv så frågar dom va jag äter.
Är ju som sagt sugen på nåt hela tiden! Är jag hungrig så trycker ja i mig mackor. Tydligen så är mackorna enligt henne boven till mitt viktuppgång.
Jag som alltid har kunnat trycka i mig allt.
Fråga henne vad jag annars ska äta när jag är hungrig? Jo nötter eller russin. Ja tjena! Hungrig och höggravid då trycker väl jag inte i mig nötter. De blir man mätt på eller? Haha

Jag får väl sluta äta mackor o hitta nåt annat o trycka i mig. Så får vi se om de blivit nån resultat inför nästa invägning .

Mitt hb va lågt, gränsen för järnbrist ligger på 110. Jag hade 107. Inte konstigt att jag går som en zombie på dagarna.
Vart på Apoteket o handla mera järnisar och c vitamin.
Eftersom jag måste tänka mer på vad jag trycker i mig så köpte jag mig en semla haha 😂
Tryckte i mig den o sen får de vara bra.

Nu pottränas mina små här hemma. Theo är inga problem. Han känner signalerna och vet när de är dax. På dagarna har han ingen blöja här hemma. Theo har inte vart redo förens nu. Alla barn är ju som sagt olika. Noah tränas nu med och vill sitta på pottan 24/7. Slänger av sig blöjan hela tiden. Han skvätter fortfarande lite här o där men de kommer. Viktigaste är att han är intresserad av pottan. När Theo va 2 så total vägra han.
Så nu springer 2 st här o ska sitta på pottan. Fick åka iväg o köpa en till igår. Hade vart hur skönt som helst om båda blev blöjfria innan bebis kommer!
Målet va de. Och de ser ljust ut.

Likes

Comments