I lördags va vi på 1 års kalas! Lilla Leo fyllde 1 år 😊 min kusins barn. Tiden går så fort! Roligt o träffa släkt man inte har träffat på 100år. Barnen hade kul o Oliwer skötte sig kanon. Sen tog vi oss en promenad hem. Kanon väder! Kanske va 27 grader ute. Varmt o gott. Fick ta av Oliwer kläderna, trodde inte de skulle vara så varmt med tanke på vindarna där ute.

Imorgon ska barnen till dagis. Sista veckan, sen har dom sommarlov. Hoppas att dom veckorna har massa sol o erbjuda.

Likes

Comments

Tiden bara springer iväg! Ska dra igång med bloggen på riktigt! Sen får ni följa min resa med att få tillbaka min kropp igen om inte bättre! Sätta igång med träningen snart. Vill inte ha för bråttom. Kroppen måste läka.

Ja nu har jag fyllt 30 år och är mamma till 4 pojkar. Mannen har klippt trådarna och nu ser vi framåt. Nu är de överlevnads åren! 😄✌️ en kamp varje dag med gossarna, då syftar jag på min 3 åring och 2 åring som är högt o lågt. Men så e de. Svett o tårar ingår dom 4-5 första åren.

Oliwer är nu 3,5 månad. Hatar fortfarande vagnen 🤣 jag rasar i vikt som vanligt. Vågen visade sist ( 7 juni) fjuttiga 54kg. Vill inte under 50 igen. Amning o stress ger susen för viktnedgång 👌🏼 haha

Nu är alla pojkar badade och sover. En lugn stund nu på kvällen.

Likes

Comments

Wow att vara 4 barns mamma är inte dans på rosor!
Speciellt nu när dom 3 minsta är så små.
Oliwer är nu 2 månader , Noah 2 och Theo 3 år. Lucas är nu 9 år!
Noah och Theo är högt o lågt hela dagarna. Aldrig nån lugn stund hemma, bråk o stök hela tiden mellan dom. Oliwer är världens snällaste bebis. Inga problem med honom, förutom 1 grej.. jo vagnen. Jag har fått EN till vagn hatare! 😄 de går bra en stund men sen går larmet, och larmet tystar inte förens jag tagit upp han.
Vill bara att han ska börja trivas i vagnen. För de sätter stopp för de mesta grejerna. Kan inte ut o röra på mig. När man ska handla sp går de fort så inte larmet sätts igång för då är de kört. Stora barnen är riktiga ute barn o behövs rastas 😄 hade velat vara ute i timmar med barnen, men Lilla Oliwer sätter stopp. Så de brukar bli korta utevistelser. Selen är han inte heller så förtjust i. Så man blir ganska låst i början. Vet att de kommer bli lättare snart.
Gärna väldigt snart för nu kommer sommaren!

Likes

Comments

Längesen jag skrev här nu. Som vanligt jag och mina uppehåll.
Nu är min 4.e son född . En liten Oliwer ❤
Förlossningen gick bra och snabbt som vanligt. Den 15 mars föddes han.
5 cm öppen va jag när jag kom in. 2,5 timma senare va han ute.
Förlossningen började med väldigt oregelbundna värkar som kom o gick som den ville men dom gjorde ont !
Den 13.e startade de hela natten till 14.e. Då kom dom va 10 min. Sen på morgonen sten dog de.
Tänkte va fan! Inte sovit en blund, inte heller kunde jag sova under dagen. Sen kom kvällen då började de igen. Ca va 20-30 min. Sen ändrades de helt plötsligt till 8min. Dom gjorde ju svin ont, men de va så svårt o veta när man skulle åka in för dom va så oregelbundna. Ställde jag mig upp så kom dom 2-3 min emellan . Helt galet.
Så la jag mig i soffan då fortsatte de va 8-9 min. Knäppt.
Men kände att jag kanske ska kolla ändå. Så ringde pappa kl 23 och han åkte hit.
Vi åkte till Mölndals sjukhus.
Sa till dom att ta hål i hinnan för vattnet går inte själv på mig. Men näh, men då föder du nu? Sa barnmorskan. Äh ja? E väl därför ja e här. Men hon väntade tills ja va 10cm öppen. Då tog hon hinnan. 5 min senare kom han med 2 krystvärkar.
6 timmar senare åkte jag hem! 😄

Han är en mycket snäll bebis! Ända är som de brukar vara är vagnen . Ute o åka vagn? Nänä den turen har aldrig jag. Här skriker dom i full hals vettö. Han tar napp iallafall. 1 av 4 st, då kan man hantera han lite bättre när han är på skrikhumör ute.

Snart kommer mina andra små hem. Kan lova att dom testar alla gränser som finns nu, typ kollar mitt tålamod eller nåt. Den är ju inte på topp när man är vaken dygnet runt. Men ja lever än haha
Nu ska jag se om jag kan förbereda lite mat, om oliwer vill. Han har en sån " vaken dag idag" igår sov han hela dagen. Han kör varannan dag.

Likes

Comments

Helgen svepte förbi. Sömnen är ju inte på topp just nu. Somnar sent och sen har jag morgonpigga ungar som gärna vill att mamma ska upp kl 04.30.
Har vart som en zombie hela helgen. Kallt o grått ute, nu får de fan vända! Längtar till vår solen man kan sitta på gården o dricka kaffe.
Inatt kom Noah till mig kl 03.30, asså vilka tider!
Han somna om tillslut som tur va. Jag sover ju som sagt på soffan nu. Eftersom jag har så svårt o somna och har en snarkande kar.

Idag har jag verkligen storstädat. Vart igång sen barnen gick till skolan/ dagis. Dammsugit, svabbat, dammat av överallt, vikt o hängt nytt tvätt osv..
skönt o få de gjort. Idag får vi besök av svärfar. Bjuda han på middag o ha de trevligt. Barnen har inte sett honom på länge , pågrund av sjukdomar. Nu blir de dega en stund. Lucas kommer hem om 1 timma från skolan.

Likes

Comments

Denna veckan har verkligen flugit förbi. Redan fredag.
Och nu är jag i v 37. Herregud så nära.. men nu har vi bestämt oss vilka vi ska ringa när de väl händer. Idag blir de rejäl städ nu inför helgen. Barnen har vart trötta i veckan så nu blir de vila i helgen. Lugna puckar. Än så länge håller sig barnen friska, knappt så att man vågar skriva de för då blir väl alla sjuka samtidigt 🙈
Hade behövt o städa ur förrådet med. Kaos där inne. Tar dagen som den kommer.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag ❤ idag har jag o Lucas handlat o gjort smörgåstårta och bakelser. Vart full rulle . Tom i huvudet efter jag va klar.
Alla barnen va här inklusive dom äldre barnen ( mina bonusbarn)
De va mysigt o jättetrevligt.
Nu e de bara 30 dagar kvar till bf.. så imorgon är de mindre än en månad kvar. Snart går man spänt här hemma att när som helst smäller de. Tror fortfarande bebisen ligger i säte. Ska till bm imorgon , hoppas verkligen han har vänt sig. För känner hur han sparkar neråt, trycker mot mitt höftben ibland.
Återstår o se imorgon.

Likes

Comments

Så va de redan fredag. Och ett steg närmare förlossningen. My lord va jag börjar bli nervös, snart är jag 4 barns mamma. Helt crazy.
Idag har jag i vanlig ordning städat , tvättat osv. Sovit en stund. När jag väl somnar så kan jag nog sova hela dagen.
Hämta ut min nya Peak jacka igår. Supernöjd! Den ska jag ha efter jag har fött. Den är lätt som en fjäder 😄
Snart dax att förbereda mat. Idag blir de fläskfilé med potatisgratäng👌🏼

Likes

Comments