En Lördag som denna spenderade jag med mina underbara vänner. Först laga jag och Emilia lunch tillsammans som blev super god! Sen mot kvällen träffade jag och Emma upp Lukas och Oskar och åkte fyrhjuling typ hela kvällen, har alltid lika roligt med dessa människor. Kunde inte haft en bättre Lördag!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I Fredags var jag och @TheaOstlund och luncha nere vid stan tillsammans. Vi passa på att fota lite och jag fick även med mig ett par nya fransar hem. Har även gjort röda naglar igen eftersom att det snart är jul och känner mig mycket finare med naglar på. Har även skaffat mig hyfsat nya solisar, kanske fel årstid men det känns som att jag är den enda som faktiskt använder solglasögon på vintern? Men tycker det är sjukt snyggt en solig vinterdag att ha på sig solglasögon. Men eftersom att dem här är nya och sommaren är redan slut så får dom användas endå...

Likes

Comments

En av dom bästa dagarna under sommaren skulle jag säga är dom 2 dagarna jag och mina tjejkompisar spenderade i Theas stuga. Vi åkte ute med båten och spela spel hela kvällen. Även fast vädret inte var med oss så kunde inget bli tråkigt med dessa underbara tjejer. Saknar sommaren sjukt mycket när jag kollar tillbaka på kvällar som dessa!!

Likes

Comments

Idag stod det spex och NA-Prov på schemat. Hade först spex planering inför en show som jag och min klass ska ha och som sista lektion hade vi NP prov i matte muntliga. Klagar faktiskt inte då det är sjukt chill med en timmes lektion varje dag sen är resten av dagen spenderad med spexplanering. Har spenderat mesta delen av dagen i poolen och kollat på Prison break hela kvällen.

Likes

Comments

saknar mitt helblonda hår så mycket, just nu har jag extrem utväxt men eftersom mitt hår växer så mycket får jag tillbaka den hela tiden. Vet verkligen inte om jag ska låta håret vara eller om jag ska färga bort min utväxt och bli helblond igen? vad tycker ni?! I allfall så ser ni lite bilder från somras som jag av någon anledning aldrig la ut. Vet inte vart nått av plaggen kommer ifrån förutom att skorna är ifrån Dorthy Perklings och väskan ifrån Tiamo.

Likes

Comments

Måndagar är som värst. En hel skolvecka framför sig och massa inlämningar just nu. Känns dock skönt att allt nästan är klart. Inga riktiga planer inför veckan men det dyker säkert upp något skoj. Snart är det dax för årets julspex för våran del, kommer bli sjukt så som det ser ut just nu!! Ni får gärna lämna tips på bra silverschampo för har testar det mesta som fudge,Isabella löwengrips (blondinbellas) och revlon osv men skulle vilja testa något nytt.

Likes

Comments

Äntligen kom snön, ogillar hösten starkt ibland eftersom det är så sjukt fult ute då. Vinterjackorna kommer komma till en stor användning nu. Knappt min största jacka i garderoben gör mig varm nu.

Kvällen kommer tillbringas med mina närmsta jag inte umgåts med på ett tag Ska ta vara på helgerna nu eftersom NP börjar om 2 veckor i muntligt TAGGA. känns som att bloggen kommer stå stilla då men ska verkligen försöka få upp så mycket som möjligt. hellre mindre men intressanta inlägg än flera men tråkiga inlägg.

Likes

Comments

En av mina absoluta favorit tröjor i garderoben just nu skulle jag säga är min blåa tjocktröja. En vanlig blå tjocktröja med glitter på sig som blir lite större vid armarna och mindre vid handleden. Något jag kommer använda mycket nu mot vintern. Min dag har varit rätt lugn hittills. Men på söndag ska jag kolla på Emilias hemma match samt träffa några av mina närmsta mot kvällen. Hoppas ni får en bra helg.

Likes

Comments

Helgen spenderades som vanligt med mina vänner. Vädret har varit sjukt bra på senaste vilket gör att jag äntligen kan använda mina nya solisar utan att folk ska kommentera det. Åt bland annat sushi och spendera en stor del av helgen med Emilia. Lite sent ute med inlägget men bättre än inget?

Likes

Comments