topp - Zaful / skärp - Zaful / Jacka - H&M

Har Precis fått hem mitt efterlängtade paket som ja väntat på i drygt 2 månader så lite surt att sommaren är över då det mest är sommarkläder. Min updatering har som vanligt inte varit bra men tänker inte dra en ursäkt utan har prioterat annat än bloggen nu på slutet! Bland annat är den vinröda tröjan ny men dock så är storlekarna väldigt småa så ja skulle rekommendera att gå upp en storlek om inte två.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från senaste eftersom bloggtorkan just nu är extrem!! En bild från mässan som hålldes under förra helgen när jag och mina vänner vänta på bussen som skulle ta oss till mässan, lyckad kväll var det!!! Sen en bild från när var på en festival och tappa hela min subwaymacka... är vi förvånad? Nix....

Här hade jag och mina vänner bandykväll hos en av mina kompisar som bor i stan, Vi kolla på bandy SM och frossa oss rätt rejält som vanligt! (Skaplig matkoma) Saknad kväll verkligen och har inte träffats alla på ett långt tag, vilket är jättesynd.

Likes

Comments

kappa - såfin / Skor - Nike / jeans - lindex / solisar - ? / tröja ?Likes

Comments

Från Senaste

Likes

Comments

Livet är PRIMAA nuu!! Allt är bara så bra just nu. Helgen kommer va grym och allt är bara såå perfekt! Man kan säga att allt ja älskar händer på samma gång. Brukar oftas inte vara så glad då nått alltid ska vara fel hehe....

Likes

Comments

Dagen spenderades med vänner som typ varje kväll. Vi åt massa god mat och bara hade en allmänt lyckad kväll. Vädret denna sommar har varit det sämsta och inte så mycket har hänt, enda roliga som är kvar är händelserna i helgen då vi längtat sååå!!! Bland det bästa som finns kan nog vara det som finns på bilden ovan. Prosciutto, plocksallad och festis!! Guldvärt e de. Livet nu rullar på och är gladare än nånsin fast sommaren snart är slut. Tänker göra ett inlägg som typ HIGHLIGHTS OF SOMMAREN 17 nått sånt typ som jag tror skulle varit både roligt för mig och mina vänner samt till er läsare. Kram!!

Likes

Comments

Här har ni 3 bilder från senaste som typ alla mina inlägg handlar om haha... Första bilden är ifrån Lördags då vi ger oss in andra dagen på Brännbollsyran 17. Vi åt frukost/lunch på Roys vilket var super gott. recomend recomend Andra bilden är ifrån när det var sol hela dagen och jag spendera hela dagen nere vid poolen. Vet att någon kommer ta illa upp av bilden eftersom allt med ideal är så pass många som kan känna sig träffad av om ni förstår vad jag menar. (men låt hatet regna in) Tredje bilden är från när jag och min fina vän Emilia hade en super mysig kväll hemma hos henne dagen innan yran!! Kan inte fatta att sommarlovet är slut då förra sommaren var så jäkla grym medans vädret i år har varit sämst.

Likes

Comments

Från Onsdag till Torsdag spenderades hela kvällen och natten i Theas stuga med massa tjejer!! Vi åkte ut med hennes båt och åkte ring vilket var såå kul!! Vi spela spel,basta och massa mer kul. Tråkigt att inte hela gänget kunna vara med då det är yran i Helgen. Iallafall så har dessa två dagar varit underbar och nu väntas en bra och händelserik helg med bland annat yran och hänga med vänner!

Likes

Comments