Header

Haft väldigt dålig uppdatering på senaste tiden. Vart mycket i skolan och har inte direkt haft något att skriva om. Den här veckan har jag haft nationella i svenska vilket gick bra, hoppas jag. Den här veckan fick jag även startbekräftelsen till juniorlägret så nästa fredag åker vi äntligen till Motala! Längtat såå! Så idag har jag börjat måla bilen. Blev inte riktigt klart men ska dit lite dekaler, text och lysen sen är vi redo för lägret!
Och visst blev det skillnad?

Vi har också gjort om på gårn så vi fått mer plats åt bilarna och husbilen! Blev riktigt bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Det var ett tag sen jag uppdaterade här. På senaste tiden har det varit för mycket med skolan och har helt enkelt inte hänt så mycket roliga saker att skriva om. Men nu börjar våren äntligen komma och folkrace säsongen drar snart igång också!

Idag har varit en riktig fixar dag. Har både bytt däck och tvättat moppebilen och även hjälpt mamma lite att byta däck på hennes bil. Blev även lite små pill med en utav folkracebilarna för att försöka få den i ordning. Men just nu sitter jag bara i sängen och kollar på Ullareds hauls för på lovet så åker jag och mamma dit i två dagar! Och att det bara är en vecka kvar till lov, såå skönt! Kunde verkligen inte längta mer!

Likes

Comments

Hejsan! Idag har varit en väldigt lugn dag. Inte gjort mycket alls. Till lunch gjorde jag och pappa pizza bullar. Vi skulle ätit hemma gjord pizza men pappa ville hitta på någonting annat och det var faktiskt riktigt enkelt och super gott. Bara att göra pizza som vanligt men sedan rulla ihop den, skära i bitar och sen in i ugnen.
Idag har jag även skickat in ansökan om sommarjobb. Sökte hos kommunen och sökte plats på dagis. Så jag får svar i April och hoppas verkligen att jag får den!
Har ni gjort nått roligt idag?

Likes

Comments


Igår kom äntligen min Viktor hit och ska stanna här tills på måndag. Så efter lite om och men med buss och tåg krångel så möttes vi till slut i Örebro för att äta och sen gå på bio. Vi såg på Fifty shades darker och jag tyckte att den helt klart var bättre än Fifty shades of Grey men jag vet ändå inte riktigt om jag gillar filmerna. Tror nog att man skulle uppskatta det mer om man läst böckerna.

Ja idag har vi bara legat inne och spelat Wii. Har även gått och blivit förkyld så känns skönt att bara kunna ligga inne och mysa.

Vad har ni gjort idag?


Likes

Comments

Igår fick jag äntligen mitt efterlängtade sportlov. Ska bli så otroligt skönt att inte behöva vakna utav den där hemska väckarklockan på måndag morgon utan att få sova ut istället.

Idag började jag helt klart lovet på bästa sätt. Vi åkte upp till Hällefors för att titta på lite folkrace. Tanken var egentligen att jag skulle kört också men hann inte klart med bilen i tid. Men min Viktor körde sin första senior så vi åkte upp och hejade på honom och han lyckades ta sig till B-final där han låg i toppen tills han blev avskjuten och bilen gick sönder. Är ändå grymt stolt över honom som är så duktig och hänger med seniorerna.

Efter tävlingen följde jag med några kompisar till Karlskoga för att käka lite och umgås. Riktigt roligt då dom verkligen varit saknade! Nu ikväll ska jag bara ta det lugn och sen avsluta kvällen med att titta lite på mello.
Har ni hittat på något roligt idag?


Likes

Comments

Idag var jag till Örebro för att gå på Travel & Taste mässan på Conventum. Det var en skoluppgift vi hade att besöka mässan som då handlar om resor och mat och jag tyckte det var en rätt rolig mässa. Det fanns mycket gott att provsmaka och vi gick även på två olika föreläsningar. Men bäst av allt var ändå glassen haha.

Nu sitter jag bara här hemma och laddar upp inför mello ikväll! Hoppas verkligen på Roger Pontare, hans låtar brukar vara riktigt bra!
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Hejsan alla där ute! Idag hämtade jag och pappa folkrace bilen som varit på hans jobb under helgen där han fixat nya skärmar och riktat ut det som blev snett i Arboga. (Läs om det här) Så nu är det bara en ny front som ska dit, lite mer rikt och så målning så är den redo för tävling. Allt vare världens bästa pappa!

Efter det så tog vi fram mitt gamla Wii som legat i källaren och skräpat. Spelade lite bowling och Dirt 2, hade verkligen glömt hur kul det var. Har ni hittat på något roligt idag?


Likes

Comments

Igår kördes bergslagsrallyt här uppe i skogarna och eftersom klubben stod som en av arrangörerna så hjälpte vi till som vägvakt på SS2. Så igår blev det en heldag i skogen. Vi stod vid en sjö i mitten utav andra sträckan och det var faktiskt riktigt mysigt.
Idag vet jag inte riktigt vad som vi ska hitta på, vill helst ta det lugnt då jag är så trött efter gårdagen.
Vad har ni gjort i helgen?


Likes

Comments

Hej allihopa! Idag hade en muntlig redovisning om länder i Europa som vi jobbat med i grupper. Tyckte det gick riktigt bra faktiskt. Annars var det bara en helt vanlig dag i skolan.
När jag sen kom hem hade äntligen mitt skal till datorn kommit. Tyckte att det blev riktigt bra!
Just nu sitter jag bara och försöker jobba ikapp lite grejer som ska vara klara tills imorgon.
Sen hade jag tänk kolla lite film!
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments