Detta är från förra helgen då det var SOC. Men mycket rolig tävling att kolla på!


Likes

Comments

Idag har jag, Carl och Farfar varit med om något alldeles speciellt, Mattias Karlsson 46.a på världsrankningen slår Dimitrij Ovtcharov från Tyskland rankad 6:a i världen med 4-2 i set i Semifinalen. En osannolikt match av svensken som näst intill kontrollerade hela matchen. En mycket väl genomförd match måste jag säga! Sedan var det ju dags för Finalen där en Japan vid namn Yuya Oshima väntade. Tyvärr för svenskens del blev förlust med 4-2 i set. Men som en sammanfattning av Mattias Karlssons SOC äventyr så måste han vara allt annat en missnöjd (förutom finalen då) Han slog på sin väg till finalen bland annat Koki Niwa rankad 19 i världen, Jonathan Groth rankad 33:a i världen. En mycket bra SOC tävling för Mattias. Sveriges andra utövare spelade sådär men det spelar ingen roll när det gick så bra för Mattias!

Likes

Comments

Nu i helgen nu ska jag och min lillebror till Stockholm för att se på SOC. Sveriges största bordtennis tävling där det även är internationella spelare med från hela världen! Detta ska bli superroligt!

Likes

Comments

Min lista innehåller några gamla godingar om man säger så men det tycker jag bara är roligt! Ni kanske hittar någon gammal låt som ni inte kommer ihåg eller som ni inte har lyssnat på ett tag. Hoppas att ni tycker att spellistan är bra! 

Likes

Comments

Här ser ni några bilder på mina kompisar/ min lillebror när vi spelar bordtennis. Jag brukar spela bordtennis i Rudalen/Askim. Träningarna brukar hålla på ca: 2h och dem brukar vara vääldigt rooliga.

En bild på Axel, mig och Viktor

Jag trivs mycket bra i den här klubben! Jag får spela med mina kompisar och det är roligt att jag får det😀

Likes

Comments

Just nu är jag påväg till skolan. Vädret är inte speciellt bra och jag fryser mycket. Jag går på en gymnasieskola som heter Ingrid Segerstedt Gymnasium som ligger vid Heden i centrala Göteborg. Idag efter skolan så ska jag iväg och träna Bordtennis. Något mer speciellt ska jag inte göra idag.

Likes

Comments

Hoppas att ni tycker om den här videon! Det är min tredje video som jag hittills lägger upp på Youtube. Är rätt nybörjare på Youtube men tycker att det är grymt roligt att spela in videos.

Likes

Comments