Igår började en speciell vecka! Nämligen sista veckan i skolan innan sommaren. För 96orna är den extra speciell! Deras studentvecka började igår och här i Falun börjades det med mösspåtagning!

Om 3 år är det jag som står där, i vit klänning och är redo att springa ut och avsluta mina 12/13 år i skolan och förhoppningsvis vara en fullt utbildad karosseriare och lackerare!
Det trodde ni inte om mej va? Men jo jag har sökt fordon!

Det är även en speciell vecka för dom som ska börja sommarjobba, jag fick mitt klart igår och förhoppningsvis så går det bra och jag tjänar lite extra stålar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var ju jag med SKU på Liseberg från att det öppnade till 17:30 ungefär, det vart en lång dag och en lång bilresa hem som tog mycket på kroppen och krafterna!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket mer än att sova och jag kommer nog inte göra mycket mer heller,
fast det beror ju på vad Fredrik vill göra när han kommer hem från jobbet också!

Likes

Comments

Idag har vi åkt med SKU gänget från Svärdsjö till Göteborg och jag kan lugnt säga att det kommer bli en galen helg! Imorgon ska vi nämligen gå på Liseberg hela dagen innan det är dax för hemfärd.

Dagen har sett ut så att vi satte oss i bilarna och åkte från svärdsjö klockan 9 imorse mot Gbg, vi stannade en gång och åt lunch, sen så fortsatte färden med två bilar och två minibussar! Vi kom till Lisebergsbyn 16:30 och fick då fritid hela kvällen!
Bönderna från Svärdsjö försökte alltså leta sig fram på Göteborgs gator och det måste sett ganska roligt ut när vi virrade omkring!

Imorgon har vi frukost 7:15 sen åker vi till Liseberg och är där hela dagen innan hemfärden går av stapeln!

Foto: Frida Nicolaisen

Likes

Comments

Välkommen till mitt sista försök att driva en blogg! Mina tidigare försök har vart halv kassa med bra driv i början sen har det tagit stopp! Jag har inte vetat vad jag ska skriva om men nu är jag "back on track"!

Så vem är jag och vad har förändrats sen sist jag skrev?

Egentligen inte så mycket, några höstar är sålda och jag rider inte lika ofta längre.
Jag går ut grundskolan om 1,5 vecka och till hösten blir det fordon på lugnet som gäller!

Likes

Comments