Cascais här i Portugal är så vackert!!! Ett måste om man åker till Portugal, de ligger en bit utanför Lissabon.
Blev en riktig turistdag igår med sambon och hans föräldrar :)

Bildbomb kommer :)

Vi besökte Cascais som är vid havet och dom höga klipporna. Gick vi genom Belém, förbi den vackra fontänen och även Presidentens hus ;)
Sen åkte vi över Portugals egna Golden Gate bro, för att kommer till Almada och se deras Cristo Rei :)

Avslutar med en liten boomerang på mig själv ;)

//EriksbergsKickan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte berätta om vilken barnvagn vi har köpt. Det är ju rena djungeln där ute när man väl sätter igång och tittar.
Vi åkte till några olika affärer för att prova oss fram, där kan ja rekommendera Babyproffset på Hisingen i Göteborg. Duktiga och väldigt bra service :)

Men ja blev rekommenderad en hemsida från Holland. babyplus.nl där har dom många olika märken och till ett billigare pris :)

Så när vi väl bestämde oss så la vi beställningen och det tog bara 2 veckor så hade vi vagnen hemma, jätte bra service man höll kontakten via mejl hela tiden, smidigt betalning. Vi valde en bugaboo donkey mono med svart chassi (är 1000kr dyrare) och färgen off white. Samt beställde med en mugghållare. Vi betalade totalt 10600kr, när vi gjorde exakt samma beställning i Sverige så hamnade vi på 14600kr så helt klart en stor skillnad :)

Till denna vagn så är det bara liggdelen som syns på bilderna men man får även med en sittdel, regnskydd pump för hjulen och en liten spelade kanin :)


Fördelen med Donkey är ju att man kan dra isär den så det blir en dubbelvagn :) jag har bara en bebis i magen, men sambons syster fick sin lilla skönhet för 2 veckor sen 😍 sen så vet jag och min sambo att vi vill ha fler barn så man vet aldrig vad åldersskillnaden blir :)

Likes

Comments

Jag befinner mig nere i Portugal med min sambo och hans familj. Dom är här ifrån och har hus här :) hur underbart som helst och jag älskar verkligen detta landet :)

Idag har vid haft 37-40 grader och en varm vind haha, men man skall absolut inte klaga :)

Det blir underbara middagar och kvällar med delar av hans släkt och många utflykter :)

För min del är det väldigt svettigt, är ju ändå i vecka 31, man känner sig ännu mer klumpig och stor haha... men att få lite sol med tanke på vädret i Sverige så är jag supernöjd :)

//EriksbergsKickan

Dagens lunchutsikt 😍

Likes

Comments

Hej,

Hade tänkt och börja blogga lite. Mesta dels för min egna skull för att få ner tankar, känslor och andra saker. Sen kanske ja lyckas fånga någon av er där ute som delar samma sak som mig eller tycker bara det är intressant att läsa :)

Mycket som denna bloggen kommer handla om är min resa som ja och min sambo har börjat på, om ca 10 veckor så ska vi bli föräldrar för första gången.

Många har gått igenom det, går igenom det nu eller kommer gå igenom det. Det är en riktigt berg o dal bana både i magen och utanför :)


Nu ska ja käka lite middag, hörs snart igen

// EriksbergsKickan

Likes

Comments