Det va ett bra tag sedan jag skrev nu. Mycket har hänt under detta uppehåll och jag skriver nu för att göra ett avslut. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska börja eller sammanfatta alltihopa då det bara snurrar i huvudet då jag inte längre får nån klarhet över nånting just nu.

Den 3e september började jag på ett inlägg......

När jag skriver detta så är vi mitt i vårt 4e ivf försök, nåt bland de värsta jag någonsin gått igenom i hela mitt liv. För någon som försöker och misslyckas hela tiden går det sakta bara neråt. I fyra år har livsgnistan sakta blivit svagare och ivf har stulit mitt liv. Jag har alltid varit en levnadsglad, positiv, översocial och glad människa som aldrig är sen att hänga på eller styra upp roligheter, idag känns de där som om att jag beskriver någon annan. Jag har med tiden blivit inåtvänd, osäker, trött och avståndstagande. Det är hemskt att tappa bort sig själv så och hela tiden vara beredd på att det kommer att bli värre. Vid detta ivf:et har jag kraschat helt, det känns som om jag har hela jorden tryckande på mitt bröst så jag inte kan andas och jag står vid ett vägskäl där jag måste ta ett beslut att välja mig själv eller ivf. Jag måste ge upp min dröm för att rädda mig själv. Ofrivillig barnlöshet är en sjukdom, man vet aldrig om man kommer att bli frisk, för vissa är den livslång.

Man kan inte ens föreställa sig resan om man inte har en egen biljett. Som resenär måste man med omsorg välja sina stationer att hoppa av på, något som publiken på perrongen inte alltid kan förstå. Oftast sätter jag mig i tysta kupén. Man kämpar ofta mellan att sätta sig själv först eller bejaka andra i sin närhet i situationer som kanske sätter allt man känner inombords på sin spets och är så påtagliga att man håller andan under hela tiden för att inte yppa en enda känsla. Väljer man sig själv så grämer man sig i dåligt samvete och känner sig egoistisk. Några av senaste månadens händelser har fått mig att inse att man i dessa situationer måste välja sig själv, alltid. Inga konstigheter, ifrågasätt inte dej själv! Du är viktigast! Ingen klarar att hålla andan så länge, någon dag spricker det. Jag sprack och allt som jag har tryckt undan i över 4 års tid rusade upp till ytan som ett vulkanutbrott, nu efteråt känns det som om jag sprungit ett maraton tio ggr om. Jag är helt slut, all luft har gått ur mig och kvar sitter ångesten som har ett stadigt grepp, hur ska jag hantera alla dessa känslor som växt under så lång tid? Jag har aldrig förr känt mig så hjälplös och vilse.

Detta jag beskriver här är inte unikt för bara mig, det händer många i denna situationen.
Till er som känner någon....
Jag vill vända mig till er som är publiken på perrongen. Det är på denna sista stationen, när vi som har denna sjukdomen stiger av på slutstationen som ni behövs mer än någonsin. Vi har då rest många många mil. Sträcker någon ut en hand, ta den, den kan se ut på många olika sätt så va vaksam! Din vän lider kanske. Ett rop på hjälp kan komma i många olika skepnader. Det hände inte dej, du hade den turen men det kunde gjort. Ingen människa vill känna sig ensam.

Vi startade detta försök den 30e juli och vet först hur det slutar först i slutet på september. Hoppet är allt annat än med mig.


Åter till idag......

Vi gjorde de långa protokollet. I skrivande stund sitter jag med ett pågående tidigt missfall. Vi fick ett plus även denna gång, dagen innan testdagen. På testdagen fick vi gravid på digitala testet. Strax efter fick jag en otrolig smärta i magen och blödningen kom. Vi har fortfarande nu efter någon dag plus på stickan men det blir allt svagare. Läkaren sa att det kan ta upp till en vecka innan det försvinner helt. Jag är helt slut.... både psykiskt och fysiskt och nu orkar jag inte mer. Jag gråter, ja jäklar vad jag gråter, jag har gråtit i veckor och att jag ens har några tårar kvar är helt otroligt. Japp, jag tycker synd om mig själv men mest är jag arg, så jäkla arg! Och nej! Livet e fan inte rättvist! Vi ger upp nu. Vad som kommer att hända i framtiden vet ingen men jag och Björn kommer att göra vad som känns bäst för oss och just nu orkar vi inte mer.

Det kommer till en gräns där man måste göra ett val. Vi har jagat en fantasi, en dröm i över fyra år nu. Allt har kretsat runt detta och allt annat i livet har vi fått pausa. Inget kan planeras utan det är endast ivf som hägrat och med detta har framför allt jag ändrats väldigt mycket som människa och hur jag ska hitta tillbaka har jag just nu ingen aning om. Jag har alltid varit väldigt stark , jag reser mig igen, jag ger inte upp! Men jag måste nu erkänna mig besegrad. Detta kan knäcka den starkaste människa. Vardagen kommer alltid att bjuda på många påminnelser och även om man ger upp betyder det inte att man glömmer och att det kommer att göra mindre ont. Man kan inte fly, man kan inte gömma sig utan man måste på någon vänster finna ett sätt att bita ihop och försöka leva vidare. Hur vet jag dock inte ännu, men på något sätt måste livet få en annan chans.

När folk säger att man inte kan få allt här i livet kunde jag i min vildaste fantasi inte ana att detta skulle vara det allt jag inte skulle få.

Tack för att ni följt med oss och tack för all kärlek ni gett oss. Ni har verkligen varit ett stort stöd! Jag hoppas att jag förändrat någons syn och öppnat någons ögon i detta ämne.

Hjältar är ni alla som har ork att fortsätta kämpa vidare och inte ger upp! All heder åt er! Ni har min största respekt och för evigt hållna tummar med er.

Vi kommer att hålla en lägre profil och rå om oss själva ett tag framöver nu och vill helst inte prata om detta och hoppas att ni alla vill respektera det. <3

Kommentarer om solskenshistorier om par som lyckats på egen hand när de gett upp undanbedes vänligen. Vi har hört dom... många ggr. Vi vet att ni menar väl men vi måste få göra detta på vårt sätt.

<3

Likes

Comments

Igår hade vi en liten middagsdejt här hemma hos oss med Elin och Stefan som gifte sig för snart två veckor sedan. Jag fotade deras bröllop och till igår hade jag knåpat ihop ett litet överraskningsbildspel med några av deras porträttbilder som de ännu inte hade fått se. Jag älskar bildspel!! Det är inget som vanligtvis ingår i mina bröllopsfotograferingar utan jag gör det ibland när de e vänner jag fotat. Det en sån känsla att få se sina bilderna med sin låt i bakgrunden.

Jag är så glad att vi träffat dessa två underbara människorna! <3

  • 5120 readers

Likes

Comments

Det går lite i perioder. Ibland känner man sig som världens starkaste och tänker att om det inte funkar när vi ska starta igen så är de inte meningen, vi får hitta andra alternativ och kanske nånstans även förlika oss med tanken att vi aldrig kommer få barn någonsin. Det gör ont att tänka så självklart men just då känner jag mig stark, livet går vidare och vi hittar andra vägar, det finns fortfarande andra alternativ. Jag får det att låta så lätt för mig själv, det löser sig på ett eller annat sätt, nån dag blir det vår tur! Så säger vi till oss själva tillsammans med alla andra. Vi blev tilldelade detta kämpande för vi är starka nog att klara det. Jag känner mig stark, lugn och stabil... Det är självklart här som jag vill befinna mig hela tiden.  Det är här jag känner mig mest som mig själv i hela denna  karusellen.

Sen vänder det.... magen knyter sig och det tjocknar i strupen . Det kommer aldrig funka, det blir aldrig vår tur så sluta säga det! Jag vill inte göra fler ivf, jag orkar inte känslomässigt. Att totalt golvas ännu en gång efter ännu ett misslyckande. Andra vägar tar tid, kostar en massa och är inte 100 procentiga dom heller. Man blir bitter, någon schizofren. Man undviker situationer och tillställningar som påminner en om vad man inte har, duckar för vissa bilder och inlägg på sociala medier för det är alldeles för påtagligt. Man har svårt att hitta sin plats var man passar in för man känner att man alltid är mittimellan nånstans och svävar, man är aldrig en "antingen eller människa" i sociala sammanhang. Jag har ju inga barn så i den skaran passar jag inte in men jag passar heller inte in i skaran utan barn för jag är ju inte frivilligt barnlös. Så mellan massa barnsnack och lättade suckar över att mensen kom efter att varit sen faller jag, nånstans där imellan. MEN jag vet ju att vi är långt ifrån ensamma och vi har några vänner som befinner sig i samma situation och det är där bland dom som man kan känna sig som mest avslappnad i dessa stunder som man mår som sämst. Min lilla vänskapsskara ala mellanmjölk. <3

Vi har fått väldigt mkt ros för att vi talat ut här på bloggen, dessa rosor kommer oftast direkt från avsändaren i form av en kram eller klapp på axeln eller några peppande ord när man är ute, via mail, sms, kommentarer och dylikt. Vi uppskattar vartenda ord! Vi pratade om att göra detta i nästan ett helt år innan vi va helt säkra. Visst, det finns en del jobbiga känslor av att blotta sin själ på detta viset men jag tänker samtidigt inte sätta mig bakom en sten och gömma mig, skämmas över att vi inte kan få barn . Och här vill jag oxå nämna riset vi får höra på omvägar, för det kommer aldrig från avsändaren själv utan har oftast många mellanhänder. Dom är dock inte så många och vi va beredda på detta oxå såklart men det är ändå tråkigt att höra. Och oftast kommer det från folk som inte själv har haft det problemet, som själv har barn och då har man nog väldigt svårt att förstå och sätta sig in i denna situationen. Strutsar. Alla har rätt till en åsikt men alla har oxå rätt till att hantera sina problem på det sätt man själv vill. Och detta är det enda omnämnande de kommer att få här på bloggen. Den energin vill jag placera på bättre saker.

Jag har aldrig ångrat valet vi gjorde.

Nu ska jag snart rusa iväg till Björns första hemmamatch efter uppehållet. Hejja Åtvidaberg!! :D


Likes

Comments

Har gått alldeles för snabbt! Det har varit helt underbara dagar och jag har träffat alla mina finaste vänner plus några som jag inte sett på väldigt länge :) Har varit ute och röjt lite med Sofie i torsdags, vi har alltid lika kul när vi kör på. Jag fick ett överraskningsfirande med middag på bc i lördags med en utgång. <3 Hade så himla kul och jag bara njöt av mitt underbara sällskap! Tiden där imellan har bara handlat om fotograferingar och jobb. Jag klagar absolut inte men jag är nu mätt på röjröj och utgångar ett bra tag framöver! :) Jag är numer en myshemmakvällar type of lady! Och jag saknar min man så himla mycket!

Har ett möte till imorgon och en lunch och en match klockan sju. Hejja ÅFF! :) Och på onsdag åker jag tillbaka till mitt hem i Linköping där min man är utom sig av tristess då jag har hundarna med mig ner. Han saknar oss ju :D <3 Och på onsdag kväll ska vi hem till några vänner i Linköping på middag och tjöt , längtar! <3

Några random pics från veckans fotograferingar


Denna lilla busan fick jag några snabba på strax innan jag skulle iväg och fota ett bröllop.
Igår fotade jag mina underbara svärföräldrar! Det är hos dom jag bor när jag är nere i Helsingborg och jag blir minst sagt bortskämd med god mat och omhändertagande. Blir jag och Björn ens hälften så bra föräldrar som dom en dag så skattar vi oss lyckliga. Dom är verkligen riktiga förebilder <3

Man kan inget annat än älska dom! <3Sist ut är två bilder från en gravidfotografering idag. Jag blev faktiskt riktigt orolig där en stund där det började regna efter några klick. Vi bytade ställe och regnet slutade, vi körde tillbaka till stranden och hann några till innan himlen öppnade sig på två röda och regnet öste ner! Men när jag kom hem för att titta på bilderna så andades jag ut. Det blev många fler fina än vad jag först trodde.

​Nu blir det sängen! Datorn har upptagit min största del av tid så min hjärna är helt grötig! Men jag älskar det jag gör och har så svårt att slita mig! <3

Ni vet väl att jag har en instagram där jag enbart lägger upp bilder från mina fotograferingar? fotograf_erikawesterblad heter jag där. Jag har några lediga tider för fotograferingar i augusti och september här nere i Helsingborg. Maila mig på erikawesterblad@gmail.com för frågor och bokning. Det går givetvis bra att boka i Linköping oxå om man bor där omkring. 

Kärlek! <3

Likes

Comments

I onsdags satte jag mig själv och hundarna i bilen och körde ner till hemstaden. Jag hade/har som jag skrev tidigare ett fullspäckat schema dessa dagar som jag är hemma och jag njuter av varje sekund. Tråkiga är att jag knappt hinner att ringa hem bara <3 I onsdags kväll bar det äntligen av mot kullaberg och en gravidfotografering som jag sett fram emot hur länge som helst nu. Min bästa vän (hon och jag som skålade i saft vid 3e ivf försöket va oxå gravid då men i 10e veckan så därför kom det inte med i inlägget) är ett preggo som passerar mållinjen i början på september. Hon är såååå vacker så att man smäller av!

Jag som aldrig varit i kullaberg förut höll på att tappa hakan när jag såg alla de vackra klipporna! Vi hade tre ombyten som jag ville få med men som vi trodde först att vi inte skulle hinna, men jovisst! Och vilka bilder de blev! DET är de bästa jag någonsin gjort! Jag vet att jag säger det ofta men man utvecklas ständigt och man jobbar ju efter att toppa sig själv gång på gång. Och nog toppade jag mig själv! Det är med en enorm stolhet jag visar dessa bilderna för er. Det är en väldigt speciell känsla att fota någon som betyder så mycket för en <3

Jag har jobbat väldigt väldigt hårt för att komma dit jag är idag inom min fotografering. Det har funnits dagar och gånger som jag bara har velat ge upp och gråtit av frustration för att det inte blir som jag vill. En sådan svacka hade jag för ett par månader sedan men nu är jag på rätt väg igen... Skam den som ger sig! Envis som man e!


Jag fick även en väldigt fin födelsedagspresent!! Ett superfint marc jacobs halsband! <3 Kärlek på henne!! My love!

Likes

Comments

Hej på er!

Det blir lite torka här inne imellanåt. Har haft supermkt att göra och dagarna bara svischar förbi! Har hunnit med en familjehelg i Stockholm då svärmor fyllde 60, vovvarna va med såklart, ett fantastiskt bröllop, vänner på besök och lite jobb .

I Stockholm va helt klart Kiwi den som stod i centrum... överallt! Det är vanligt att folk vill komma fram och klappa honom prata lite om rasen och så men här va de helt galet. Folk gick omvägar för att titta och stod och stirrade på honom. Samma här hemma i Linköping. Folk kastar sig över honom för att gossa. Mest när Björn har honom för när jag har honom vågar nästan ingen komma fram utan dom beundrar honom på avstånd och det är för att jag ser så sur ut fick jag berättat för mig av min make haha... tack! :D Nä men Kiwi är en speciell hund. Shirre och Juve oxå. <3 Dom betyder världen för mig <3Angående ivf så rör vi oss framåt och vi ska på besök hos vår läkare här för att bestämma hur vi ska gå vidare i nästa vecka. Jag kommer vara lite sparsam med ivf snacket tills jag vet lite mer exakt vad som händer. <3


Förutom allt roligt som redan hänt så har jag en hel hög roligheter att se fram emot veckorna som kommer. Denna helgen är både jag och Björn lediga så imorgon ska vi göra något för att fira min födelsedag lite tidigare eftersom vi inte får ihop det några andra dagar direkt, men var, vad och hur har jag ingen aning om. Han e lite sneaky min man. Men jag ser fram emot vad det än blir!


<3 Nästa vecka kommer en av mina bästa vänner hit i ett par dagar. Hon bor på teneriffa och har gjort i flera år nu så vi ses typ en gång om året så jag längtar såååååå mycket!! Den fantastiska människan! <3

Därefter kanske våra danska goa vänner kommer upp ett par dagar! haha om folk säger va och ursäkta till oss... dom kommer inte fatta ett ord av vad dom säger då! haha <3 Hoppas dom fixar så att dom kan komma då det inte va riktigt hundra. Martin som han heter spelar oxå fotboll och det är inte det lättaste att planera med dessa spelare och dess schema som ändras stup i kvarten.

Därefter fyller jag år på riktigt den 26e och den 28e åker jag hem till Helsingborg och kanske stannar nästan en hel vecka! Soooom jag ska njuta av mina vänner!!!! <3 Har knappt hunnit träffa nån av dom när jag varit hemma på mina snabbisar och fotat. Så den 28e har jag redan bokat med min fina Sofie! Så längesen vi bara hängde, drack lite vin och babblade.

Min bästa vän är jättegravid och den 29e ska jag fota de preggot! <3 Längtar såå! Det kommer att vara en väldigt speciell känsla. Och hon kommer att vara de vackraste preggot någonsin!

Dagen efter blir det först bröllop och sen lite häng med bästis! En bit mat och massa mys! ÅÅååå helt otålig nu! Saknar allihopa som tusan!

<3 <3 <3

NÄ nu måste denna nattuggla försöka hoppa i säng. Inne i en sömlös period nu. De e så tråkigt!

<3 men puss gonatt

 

Likes

Comments

Det blir inte så mycket bilder från fotograferingar här nuförtiden så jag tänkte att jag skulle ändra lite på det. Först ut är några stycken från Tina och Sebastian Larssons bröllop som ägde rum i Gnesta på södertuna slott. Jag hade sååå kul och skrattade så mycket att man kunde hinta de fyra första magrutorna dagen efter ;) Tyvärr hade vi inte riktigt vädret på vår sida men det sägs ju att det betyder tur om det regnar på bröllopsdagen. Vi va även två fotografer på bröllopet och det va duktiga Gina som fotade porträttfotona om ni undrar varför jag inte har några sådana med här. :)

Likes

Comments

Fick ett önskemål om inlägg som handlar om vägen till ivf, hur man går till väga , vart och hur man startar. Jag ska försöka minnas så gott jag kan då det va några år sedan och mitt minne inte är det bästa. Saker och ting kan ha ändrats under tidens gång oxå och kan även vara olika från län till län.

Innan man ens har en chans till utredning så ska man ha försökt aktivt på egen hand i ett år och innan man får påbörja ivf så krävs det att man bott tillsammans och varit folkbokförda på samma adress i två år (man kan få starta utredningen innan så man är startklar när dagen kommer)

Det första vi gjorde va att ringa gyn på sjukhuset i Helsingborg och jag minns att jag va så rädd för att inte bli tagen på allvar, att dom skulle vifta bort det eller säga -äsch, ni har säkert inte försökt tillräckligt så försök lite till. Men så va inte fallet utan det va en jätteförstående sköterska som svarade, lyssnade på mig och vi fick boka en tid för ett möte med en läkare/gynekolog där på mottagningen. När vi kom dit fick vi sitta ner i väntrummet och fylla i ett formulär med frågor. Först fick vi träffa en sköterska som ställde massa frågor och vi fick berätta om oss och hur vi kände och mådde. Jag fick även göra en vanlig gynundersökning och allt såg bra ut. Med oss därifrån fick vi lite papper och remisser. Björn fick en remiss för att lämna spermaprov och blodprov och jag fick remiss för blodprovstagning (kanske blir dessa hemskickade beroende på vilket län man bor i) Björn skulle lämna två spermaprov med två veckors mellanrum nere på rmc i malmö och vi båda skulle då lämna blodprov på provtagningen på sjukhuset. Jag har för mig att jag va tvungen att lämna på 3e mensdagen eller nåt liknande. Ett cellprov ska man också ha tagit och det får inte vara mer än tre år gammalt. På det första blodprovet jag lämnade så hade jag för högt prolaktin (ett ämne som utsöndras av ammande kvinnor från hypofysen i hjärnan och som hindrar dom från att bli gravida under tiden dom ammar.) Av den anledningen och någon annan som jag inte riktigt minns nu så fick jag göra en magnetröntgen av hjärnan för att kolla så att hypofysen såg ut som den skulle, vilket den gjorde så när jag lämnade mitt andra blodprov så såg allt ok ut och varför prolaktinet varit förhöjt är ingen som vet. Vissa säger det kan vara pga av stress eller att man ätit för mkt lakrits osv...

Några veckor efter så får man en kallelse om att man ska komma och göra en spolning av äggledarna för att se om det finns passage på båda sidor och det gör man via en gynundersökning. Man får lite smätstillande men jag ska inte ljuga, det är ingen behaglig historia , det känns! Det känns som kraftig mensvärk men undersökningen går ganska fort och någon ipren senare så är man okej igen. Jag hade ju som känt bara passage på ena sidan, i min vänstra äggledare, den högra va helt igenkorkad. Vad jag kanske inte har berättat tidigare är att jag fick ett utomkvedshavandeskap och fick åka in akut och opereras när jag va väldigt ung. För er som inte vet så är det när ett embryo fastnar i äggledaren istället för i livmodern och börjar utvecklas där. Äggledaren kan spricka och får i många fall plockas bort helt vid ett utomkveds men jag hade tur och fick behålla min. Inte för att den fyller någon funktion och egentligen är den ju helt onödig därinne men ändå.

Efter att alla prov är tagna och godkända så sitter man hemma och väntar på att remissen ska gå iväg från sjukhuset till den ivf klinik som är via landstinget. I vårt fall va det som sagt rmc i Malmö. Det är olika hur lång tid det kan ta men vi fick vänta några månader då mitt cellprov gick ut jag så fick ta om det och vänta ytterligare plus att det va sommarstängt på rmc.

Men till sist fick vi äntligen vår kallelse och det va med stor nervositet som vi steg in på rmc. Vi hade ingen aning om vad som väntade ju. Vi fick prata med en läkare som gick igenom våra provsvar med oss och som berättade att Björns spermier inte va dom bästa och han förklarade lite om ivf och hur dom olika protokollen såg ut. Antingen gör man det korta eller det långa protokollet och på denna kliniken har man som regel att alltid börja med det korta om man inte har riktigt stora problem som kräver annorlunda. Det finns även två varianter av befruktning, det ena är vanlig ivf då man tillsätter massa spermier till ett ägg och låter dom sköta sig själva och det andra heter icsi där en embryolog väljer ut en spermie för att sedan injicera i ett ägg men en lång nål. Denna metod används ofta när man har försämrad sperma av något slag men här hade dom oxå som standard att man kör vanlig ivf första gången. Jag gjorde även en gynundersökning till.

Efter det så va det dags att träffa en sköterska som skulle förklara hela processen och gå igenom alla sprutor. Det va så mycket info att ta in så man blev helt snurrig i skallen. Jag fick även testa att sticka en spruta i magen på mig själv för att se så jag klarade av det. (Det känns inte) Med oss därifrån fick vi massa papper och innan vi satte oss i bilen hem igen så fick vi gå inom apoteket för att hämta ut alla sprutor och mediciner som vi skulle använda oss av när det va dags att starta.

Därefter går man hem och väntar på mensen och på mensens första dag ska man ringa ner till rmc för att få bekräftat om det är okej att starta (det kan nämligen vara fullt så att man får vänta till nästa mens) och får man ett ok därifrån så kör man igång.

Och resten vet ni... <3

Har ni fler önskemål om vad ni vill läsa om så släng iväg en kommentar. :) 


Likes

Comments

Ett axplock från våra största inlägg om vår ofrivilliga barnlöshet... Är du ny som läsare i vår blogg om vår ofrivilliga barlöshet så har jag länkat de största och viktigaste inläggen på vår resa. Ivf nr 1, 2 och 3. Det kommer komma 4,5 och 6 inom en snar framtid. <3


Här hittar ni vårt allra första IVF inlägg när vi efter ett års velande fram och tillbaka bestämt oss för att skriva ut på bloggen om vår ofrivilliga barnlöshet, med känslorna som medföljer och inte hålla tillbaka. Det finns många bra ivf bloggar där ute men jag saknade känslorna när jag läste dom, de äkta känslorna som man kanske egentligen inte skriver ut offentligt, frustrationen, aggressionen, besvikelsen, ledsamheten, beskylningarna... ja allt! Det va dom jag ville veta, vad jag hade att vänta inombords. Vilket kaos som komma skulle. Och det va då jag bestämde mig för att vara den, den som inte censurerar, den som berättar det som de verkligen är innefrån och ut.

**********************************************************

Mitt andra IVF inlägg- ett inlägg som handlar om vårt andra misslyckade ivf. försök och vilka känslor som medföljer. Jag går själv tillbaka ibland och läser dom lite då och då. För att minnas.

******************************************************

Det tredje och för nu sista äggplocket skrev jag om här

Jag trodde inte att jag skulle skriva i ämnet igen på ett väldigt bra tag efter de äggplocket...Men jag hade fel.

Detta va det 3e och sista  ivf misslyckandet vi gjorde, det va utan tvekan även det jobbigaste inlägget men även mest lästa jag någonsin skrivit. Det har blivit läst av 12.153 personer i skrivande stund och delats 224 gånger. Mörkertalet inom detta ämne är så stort  och jag är glad ifall jag når ut till en bråkdel. Efter det trodde jag inte att jag skulle orka dela så mycket av mig själv mer men som de säger så läker tiden alla sår/ lindrar iaf och jag vet hur många i samma situation som finner tröst i bloggen. Så jag bestämde mig för att fortsätta. Resten kan ni läsa i de senaste inläggen. Och snart är det dags för nya äventyr.

Nu börjar ett nytt kapitel snart...Häng med! Vi ses där <3


Likes

Comments