Header

''Varningen blev liggande i nästan två veckor. När tjänstemannen på socialen läste den var 8-åriga Yara redan död''

Jag blir så jävla förbannad när jag läser sånt här!!! Vad fan gör dom på jobbet egentligen...? Det krävs för mycket för att ett barn ska bli omhändertagen av socialen vilket jag tycker är helt absurt. Sverige är ett land som står för trygghet. Ett barn ska inte behöva vara rädd för att gå hem, ett barn ska vara glad att man har ett hem att gå till. Socialen var så jävla upptagna med att räkna sina pengar. Det enda som avgör något är hur mycket det kostar, de är det som avgör hur ett barns framtid ska se ut, pengar. Sverige allmänt börjar bli ett jävla skit land. Vi vet knappt ut eller in längre, vad hände? 2014 var ett rent jävla misslyckande Sverige, och det går bara utför nu...Jag har knappt ingen anledning kvar att vara stolt över det land jag lever i, inte förrän jag ser någon förändring.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20263177....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget tillbaka mot Stenstorp efter en helg i Örebro hos min morbror! Vart hur kul som helst, jag har varit och bowlat och käkat massa gott! Gått ganska mycket på stan så blivit en hel del kläder men också en del saker till både innebandyn och skidor! Imorgon är det skola igen och sen taggar man upp inför nästa helg då familjen åker till Sälen! Blir även så att man firar sin födelsedag där uppe också, vi får se vad vi hittar på då. Det händer ganska mycket kul nu faktiskt. Ska boka biljetter till Dreamhack i sommar, blir mitt första år där faktiskt så ska bli riktigt spännande. Får bli att fixa ny dator tills dess, kanske får en till min födelsedag...vem vet.

Likes

Comments

Du är som solen, du ger mig värme och styrka, en styrka som får mig att orka fortsätta, du lyser upp min dag med ditt strålande leende, ett leende jag tänker på konstant och som hjälper mig från att falla. Du är i mina tankar i varje andetag jag tar, det är ju du som är mitt liv, utan dig existerar jag inte.

Likes

Comments

Idag har jag varit och shoppat i Skövde. Jag hittade en supersnygg...ja vad kan man säga att det är, kimono kanske? Tror den var ny inkommen på Gina Tricot iallafall. Hittade även en lite mindre tröja på Bik bok, man kan väll säga att det är en magtröja nästan. Köpte även ett par ringar därifrån. Det är rätt snyggt att ha många ringar på fingrarna, de blir de där ''lilla extra''. Fick även tag på ett par plånböcker, Michael Kors och Mullberry...man kan väll säga att det var ett riktigt bra kap. Kände att jag även behövde en ny parfym eftersom den jag använder nu har tagit slut så jag körde på Katy Perry, Killerqueen. Har köpt den förut och den luktar hur gott som helst, så den rekommenderar jag, köpte den på åhlens för 280kr, 30ml. Jo ni undrar säkert varför jag satt ett frågetecken på bilden på kassen. Det är faktiskt en överasskning till någon jag tycker om. Vem har sagt att det är lätt att köpa saker till killar? Tog hur lång tid som helst ju, fast jag är rätt dålig på att handla till mig själv med faktiskt. Är inte så impulsiv som tjejer faktiskt brukar vara och bara rycker åt sig kläder de ''tror'' de kommer använda. jag har alltid en så stor beslutsångest och jag kan stå i flera minuter och tänka. Till exempel, i en mataffär, vid chipspåsarna...kan stå där och kolla på alla chipsen och sedan ta tag i en och sen efter 5 min så lägger jag tillbaka den och står fortfarande där och försöker välja...tillslut går jag ut från affärn utan någon chipspåse alls. På ett sätt är det ju bra...har ju alltid pengar pågrund av det. Imorgon ska jag nog åka till Lidköping och träffa en gammal klasskompis faktiskt, ska bli hur kul som helst, var ungefär 3-4 år sen jag träffade personen. 

Likes

Comments

Kom precis hem från innebandy träningen, är helt slut. Testade på att vara målvakt idag brukar annars spela som anfallare. Det gick faktiskt skit bra och funderar på att sikta på det faktiskt men självklart kommer jag spela ute också. Ligger just nu i sängen och funderar på att sätta på någon bra film att somna till. Imorgon blir det nog gymmet, har tappat motivationen denna vecka faktiskt så har tagit lite ledigt. Ibland är det bra att göra det, för min del iallafall. Jag vill ju inte tvinga mig själv till något utan jag vill tycka att det är kul. Skulle jag tvinga mig själv att gå till gymmet blir det knappt något gjort och det blir mer hat än kärlek men förutom det så tycker jag att det går bra, resultaten är det som får mig att vilja komma tillbaka!


Likes

Comments

I vårt samhälle idag har vi lagt en stor stress på att vara ''äkta''. Vi har pratat om att man placerar masker över ansiktet över vårt riktiga jag, och att spela roller som döljer våra sanna och riktiga jag.

Slutsatsen är att någonstans inom dig och mig så smyger våra verkliga jag. Förmodligen så är det verkliga jaget en statisk och en bildad verklighet. Det finns stunder då mitt verkliga jag visar sig, och det finns andra tillfällen då jag känner mig tvingad att kamouflera mitt verkliga jag.

Det kanske finns ett skäl till varför jag pratar om detta, men jag tror att det kan vara mer vilseledande än hjälpsamt. Det finns ingen fast, sann eller verklig person inom dig eller mig, just därför att vara en person nödvändigtvis brukar innebära att bli en person, att vara i en process. Det som gör mig till en person, det är vad jag tror, dömer, känner, värderar, hedrar, respekterar, älskar, hatar, fruktar, känner intresse för, hoppas på, tror på och är fast besluten om. Dessa är de saker som definierar mig som person, och de är ständigt i en process, en förändringsprocess. Om inte mitt sinne och hjärta är hopplöst barrikaderade, så är alla dessa saker som definierar mig som person förevigt föränderlig.


Likes

Comments

Livet är en kamp, men alla är inte en kämpe. Annars skulle översittare vara en utrotningshotad art. För i dagens generation av tonåringar är det svårt att finna acceptans, särskilt för dem som vågar vara annorlunda, då är det omöjligt. Vad händer om den ungen du mobbade i skolan, växte upp och visade sig vara den enda kirurg som kan rädda ditt liv? Dessa unga människor mobbades och plågades av människor som borde ha varit deras vänner. Vi har ett ansvar att vara bättre mot varandra och acceptera varandras olikheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet, ras, förmåga, eller religion och stå upp för någon när man är mobbad.


Likes

Comments

Jag känner att folk går alltid vilse när de tror att lycka är en destination. Vi tror alltid att vi en dag kommer att bli nöjda. När vi får den bil eller det jobbet eller den personen i våra liv som kommer att fixa allt. Men lycka är ett humör och det är ett tillstånd, inte en destination. Det är som att vara trött eller hungrig, det är inte permanent. Det kommer och går. Och om folk skulle tänka på det sättet skulle de finna lycka oftare. Det finns stunder i våra liv när vi befinner oss vid ett vägskäl, rädd, förvirrad, utan en färdplan. De val vi gör i dessa ögonblick kan avgöra resten av våra liv. Fast när vi ställs inför det okända som de flesta av oss gör föredrar vi att vända kinden och gå iväg. Men då och då gör folk tvärtom och det vänds till nånting bättre. För det är bara när du testas som du verkligen kan upptäcka vem du är, och det är bara när du testas som du verkligen kan upptäcka vem du kan bli. Den person som du vill vara existerar någonstans på andra sidan av hårt arbete, hopp och tro. När du hittar dig själv vilse i mörker och förtvivlan, kom ihåg att det är bara är i den svartaste natten som du ser stjärnorna.


Likes

Comments

Har länge velat blogga och tog upp just denna blogg för att ge det en chans men jag la sedan ner det. Antagligen för att jag kände att jag inte fick så mycket av det. Jag har länge tänkt börja blogga igen men har haft mycket att göra på sistone och nu fick jag tillbaka den här motivationen igen med bloggandet så tänkte att jag kanske ska börja smått igen. Älskar att skriva verkligen och öppna upp mig även om det kanske innebär att jag gör det för flera tusen människor. Mina inlägg kommer väll handla mycket om min träning, mina tankar och lite av det vardagliga...inte så märkvärdigt men känner att jag inte riktigt kan få ut det jag egentligen vill säga annars. Antar att blogg är ett bra sätt för att kunna göra det, sen så väljer man själv om man vill läsa eller inte, mina inlägg kanske inte lockar alla direkt och därför tycker jag inte facebook är ett bra ställe. Vi får se när det första riktiga inlägget kommer, antagligen imorgon! Kram

Likes

Comments

Gjorde varma mackor ikväll, mozzarella, soltorkade tomater, skinka och sedan lite kryddor! Sjukt gott och enkelt att göra! Imorgon är det skola igen och det är skönt att få sluta tidigt, 14:00! Blir gym efter, ska köra stenhårt i veckan, köper kortet på fredag!
Likes

Comments