Header

Idag var första gången på väldigt länge som jag och Wille båda var lediga så vi passade på att åka iväg och äta brunch ihop, plus en sväng till Kungsmässan där jag köpte en klänning. Eftermiddagen har spenderats med hästarna. Skönt med en helt ledig dag, ingen kurs ikväll heller då vi ska in till Åby imon (så blir typ 10h jobb imon istället). Kram på er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter ganska mycket tidiga morgnar det senaste så ska det bli mycket skönt med en sovmorgon imorgon. Jobbade extra i lördags då det var ett killgäng som skulle köra storhäst på Åby så vart i stallet 7.30 för att fixa och köra in. Sen var det ju Jägersro igår då, upp 4.20 då Luxan startade i lopp 1. Idag var det vanlig jobbdag, men fick åka med in och äta pizza lunch på Åby kontoret då de uppmärksammade allas jobb under SM typ.

Likes

Comments

Kom till stallet idag vid 7 som vanligt. Började fixa men märkte snabbt att en pålle inte var kry. Så sen imorse och fram till åtta ikväll så har det varit kliniken som gällt. Men nu är läget stabilt och jag kunde åka hem. Alltså jobbat 13h i sträck idag förutom en halvtimme där jag åkte iväg och hämtade mat. Så är det med hästar, sånt som händer. Men det var grymt skönt att få duscha och lägga sig i soffan nu. Börjar 7 imon igen och sen är jag helt ledig torsdag, längtar

Kolla spindeln, den kröp i en av hästarnas boxar. Sjukt stor..!!

Likes

Comments

Igång med bloggning igen. Haft annat å tänka på så inte blivit av. Luxan tävlade ju iallafall i torsdags. Vi blev först utan på 2.24,2 vilket är nytt rekord, med tre galopper. Jättenöjd verkligen. På söndag blir det Jägers för två lopp :)

I helgen jobbade jag lite extra inne på v75 och stod vid Monté Pyton i några timmar, därefter hade jag insläpp på travskolan innan vi drog ut några på kvällen. Blev slappardag igår och avslutade helgen med att äta på @burger. Så sjukt goda burgare, älskar det stället. Uppladdning inför nya veckan. Har jobbat idag och ska snart iväg och jobba lite mer.

Likes

Comments

Klev upp halv sex idag, gjorde iordning å släppte ut hästarna innan jag åkte mot jobb. Både Srg som hade körning och privatlektion så vart inte därifrån förens halv två. Åt när jag kom hem och la mig på sängen en timma men nu är det dags för egna stallet att fixas innan min kurs börjar. Ska hämta upp Evve i vanlig ordning innan med. Efter kursen så blir det in till Kungsbacka för lite småfix! Måndagstrött oxå men ska lyssna på min favoritpod, då går de ;)

Likes

Comments

Hon blir bara bättre och bättre lilla pärlan. Idag körde jag med Amanda, Fanny, Evve och Karolina på Åby så hon fick sprungit med lite andra hästar också! Mycket kul. Hoppas hon springer som hon gjorde idag på torsdag.

Likes

Comments

Började jobba 7 som vanligt idag men vid halv tio åkte vi mot Robert Berghs travanläggning som ligger cirka 35-40min ifrån Höglanda. Kollade in stallarna och såg när de körde en av sina rundor med alla pållar. Kul att göra något annat än att bara mocka och väga hö ;)

När jag kom hem fick jag mockat och grejat här hemma i värt egna stall. Mamma skulle egentligen släppt ut hästarna osv då hon var ledig förmiddagen idag men hennes knä bestämde sig för att strula och hon kan typ inte gå nu för att hon har så ont (igen). Jag kunde ju inte hjälpa till heller eftersom jag fick veta när vi var hos Bergh. Dessutom kan ju pappa knappt heller gå så de får hålla varandra sällskap och jag får sköta resten här hemma. Fått tagit en dusch nu iallafall och ska iväg och handla mat med snälla Wille sen så vi får någon mat ikväll haha. Kram på er och hoppas alla får en bra helg :)

Lånar bild från travskolans instagram, @abytravskola

Likes

Comments

Precis kommit in från stallet. Ridit Commander en runda med storhästarna. Även Luxan fick gå idag. Har kört turer i skogen med henne bara efter starten i lördags och på lördag ska vi till banan och testa annan utrustning. Anmälde henne till Åby nästa torsdag, 2.20 1640m. Tufft men det finns inga andra lopp just nu direkt och jag vill starta henne nu innan säsongen är slut. Hon har ju inte gått så mycke lopp det senaste direkt. Som sagt är det tufft men jag vet att hon har kapacitet till att trava 2.20, det kommer när som. Skulle hon sänka sig och ändå inte få placering så får man se det som en fördel till nästa penninglopp. Blir vi oplacerade får man se det som ett snabbjobb liksom och hon utvecklas ju av att bara få gå med andra hästar.

Imorgon väntar jobb. Lika otaggad som alltid på att gå upp 6 haha.

Likes

Comments