Så nu är det fredag och jag har gått på kryckor i fem dagar. Det är väldigt jobbigt att gå från att träna två gånger om dagen till inte ha kunnat träna på fem dagar. 

Så idag tog jag på mig mitt special knäskydd och satte mig på cykeln i en halvtimme utan motstånd och tog inte i för hårt. Det gjorde lite ont men det har inte slutat att göra ont i knät sedan det hoppade ur led så jag bestämde mig för att träna ändå. Så lite senare idag ska jag ta min kattelbell och några andra av mina träningsredskap och köra lite träning som inte involverar mitt knä

Så jag ska försöka fota lite idag och se om jag kan få upp lite bilder här snart som är snygga. Kanske så lägger jag upp några bilder idag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Så det var ett tag sedan jag skrev här och jag vet faktiskt inte om jag har berättat varför. Men det kan jag ta upp i ett annat inlägg. För nu så ska jag berätta vad som hände mig inatt.

Jag gick upp ur engen för att släcka lampan och att blåsa ut ljusen, när jag hade blåst ut dem så skulle jag vända mig om och mitt knä hoppade ur led. Så jag spenderade några timmar på akuten där man sa att jag nu ska gå på kryckor ett tag och sedan så måste jag börja använda mitt knäskydd mycket mer. 

Jag har också fått tid till för att diskutera med en specialist om en opration så man får se vad som kommer att hända. 

Men just nu så ska jag ta det lugnt och kolla på Greys Anatomy. 

Likes

Comments

Så det blev ett pass idag men inte på gymmet mådde inte så bra. Därför blev det ett pass här hemma där jag började med 30 minuter på cykeln. Efter det så blev det magövningar i ett cirkel pass där några av övningarna var från en ny bok som jag har sakfat mig. Den har många bra övningar och har börjat använda mig av flera övningarna på gymmet.

Likes

Comments

Så nu skriver jag här igen efter ett tag. Jag har valt att inte skriva här för att jag och mitt ex valde att förhållandet inte funkade och valde att avsluta det efter ca 4 år tillsammans. Så jag har bara fokuserat på mig själv den senaste tiden. Så har haft bra koll på vad jag stoppar i mig när jag äter så ligger bra till där. Sedan så har det varit ganska bra på gymmet har inte kommit dit så mycket som jag hade önskat på grund av min psykiska hälsa. Men har byggt på bra ändå och det känns i både kroppen. Men ska se om det blir av lite mer skrivande på denna sidan nu, jag känner att det är dags att börja skriva här igen.

​En gammal bild 

Likes

Comments

så jag vet att jag inte skriver hur mycket som helst här, men pågrund ut av personliga saker så kommer jag inte att skriva här på ett tag.

Likes

Comments

Så idag har jag och tre andra ifrån min klass målat om vårat klassrum. Innan vi gjorde det så var klassrumet målad i lime grön och lime rosa färger. Det var inte något man väljer att kolla på, iallafall så tyckte jag inte om att kolla på den så det var en bra sak att måla klassrumet.
Vi han bara att måla grunden färdig idag, så imorgon ska vi måla ett mönster.

Likes

Comments

Så idag har det varit en film dag som mest har gått ut på att jag har kollat på film. Det är ibland blir det sånahär dagar, jag vaknade upp och kände mig nere och så och sånna dagar så försöker jag bara att få mig själv på andra tankar. Så satte på en gammal familjefilm och sen så har dagen fortsatt så, det ser också ut som om dagen kommer att fortsätta såhär.

Likes

Comments

Så jag har börjat fundera på att skaffa ett nytt gymkort ( är inte säker på stavningen ). Isf så funderar jag på att skaffa det där min pojkvän gymmar, så att vi ska kunna gymma tsm. Men jag vill också hjälpa han med hans träning för han har hamnat i en svaka och jag vill hjälpa honom att se varför han har gillat att styrketräning och förhoppningsvis få honom att göra det igen.
Om han inte vill fortsätta med styrketräning så är det ändå okej, jag tycker om han ändå!

Likes

Comments

Så den senaste tiden eller ja sen i sommras så har jag haft svårt att cykla i mer än 30 minuter åt gången. Det har varit en jobbig tid när jag har planerat in att träna kondition i en timme om dagen. Men jag har inte haft tålamodet för det hur mycket jag än har försökt. Men de senaste veckorna har jag kunat cykla i 45 minuter och denna veckan har jag cyklat i 1 timme varje gång så det känns bra att jag har börjat klara av det igen.

Likes

Comments

Så jag tänker börja med att berätta om vad jag gjorde igår. Jag och en till i klassen var iväg på en uppgift, som handlade om att vara ute och vandra och starta en eld. Vi byggde också vindskydd, rundan blev ca 12 km och det var en väldigt trevlig dag.
Idag så har jag och min klasskamrat varit i skoln och skrivit om våra upplevelser igår och planerat mer för vår nästa runda som är på måndag.
Vi gör detta för att vi inte kunde åka med på sommarfjäll med våran klass och vi måste därför göra något annat för att klara kursen.Likes

Comments