Graviditet

Bebis är ca 35 centimeter från huvud till fot. Väger mellan 1,2-1,4 kg när veckan är över. De inre organen fortsätter att utvecklas. Nu har bebis inte lika mycket plats att röra sig på, men fortsätter att sträcka på sig och sparka.

Jag är nu inne i tredje trimestern - och jag mår hur bra som helst, förutom att vissa nätter är det jobbigare än andra. Ibland sover jag som ett litet barn och andra vaknar jag var och varannan timme. Magen blir mer och mer framträdande - bild kommer som är tagen i samband med detta veckobyte!!

Jag har även börjat fundera kring förlossningen hur jag vill ha det, dock har jag inte kommit så långt - behöver mer info om de olika bedövningsformerna! Om jag ens vill ha/behöver bedövning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Graviditet

För ett ganska bra tag sedan köpte jag denna bok! "Boken om mig" det känns som att det var en evighet sedan och jag vet att jag vid det tillfället inte riktigt vågade hoppas på graviditet.. Nu sitter jag här, fortfarande gravid med en livlig bebis i magen som gör sig påmind varje dag med sina sparkar, puffar och akrobatkonster.. Det är så mysigt, och nu börjar magen även visa sig! Enligt sambon växer magen för varje dag.. hihi!
Nu börjar jag även fundera över förlossningen, hur jag vill ha det - inte för att jag har kommit så långt i den tanken! Mer än att jag vill ha en sak, men det tar jag en annan dag..

Nu när jag skrivit klart detta inlägg hade jag tänkt sätta mig och kolla igenom denna bok, för jag vet att där är lite som går att fylla i nu medan bebis ligger i magen. Så får vi se vad jag och sambon väljer att skriva eller om vi väntar ett tag innan något skrivs!

Likes

Comments

Inredning, Styling, Vardag, Huset

Såå skönt med en ledig dag såhär en torsdag. Jag startade dagen med sovmorgon och sedan la jag och drog mig i sängen. Nu sitter jag i soffan framför Nyhetsmorgon och ska slöglo i tidningen ni ser här ovan! Gör man om/renoverar i huset måste man även få lite inspiration.. Vi har ett litet hum av hur det ska bli, men det är bara de stora sakerna, inga detaljer!

Likes

Comments

Graviditet

För någon vecka sedan så hittade jag denna bok när jag var inne i en affär, och jag tänkte "ja varför inte?" och att den bara kostade 59kr gjorde saken mycket enklare! Jag har börjat läsa i den och där står tips inför allt som kommer att komma inom en snar framtid för oss. Bra information helt enkelt, och jag hoppas på att där står en massa bra inför förlossningen! Inte för att det är något som skrämmer mig, men självklart vill man vara förberedd.

Likes

Comments