Vardag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Graviditet

Idag var jag och hämtade ut två babyboxar en från Babyproffsen och den andra från Llojdsapotek. I de båda fick man erbjuande om att beställa den första Goboken till sin baby, där tre böcker och en leksak var till för bebisen och att vi föräldrar får tre böcker om barns utveckling. Detta hade ett värde av 700kr och man betalar enbart frakt!

Likes

Comments

Graviditet, Inredning

Nu börjar filten bli klar.. Bara några av de svart och vita rutorna kvar (bortsett från en blå och vit ruta) som ska vara runt om hela filten. Det har tagit lite tid men jag börjar se ljuset i tunneln nu. Jag måste bara ha ett bakstycke i bomull, då garnet inte är just bomullsgarn. Och eftersom bebisars hud är så känslig är det bästa att inte utmana, utan köra på det som är mest skonsamt mot huden.

Likes

Comments

Allmänt

Hur härligt ser inte det här ut? Att bara få sitta vid en sjö, solen går ner och njuta av naturen. Det är verkligen livskvalitet för mig! Att jag fick göra det med människor som betyder otroligt mycket för mig är verkligen en bonus bara det.

Likes

Comments

Styling

Contains affiliate links

När jag såg dessa bebisbyxorna så blev jag helt såld - jag vill ha dem. Jag tycker att de är så söta. Och så är dem ju neutrala, jag vill inte ha det så könsstereotypt. Det är barnens egna uppgift att välja hur de ska vara och inte bli påtvingade ett genus bara för att de har ett viss kön... Inte enligt min mening. Så sålänge jag bara kan, kommer jag att köpa neutrala kläder till mina barn, vilket gör det lätt sen när vi vill ha syskon att vad det än blir så kan kläderna gå i arv. Massa fördelar alltså med neutrala kläder - sen att just dessa byxor inte var så dyra heller är ju alltid ett plus!

Likes

Comments

Inredning, Planering av bröllop

Contains affiliate links

Hur kul hade det inte varit att första natten som gifta gå och lägga sig i en nybäddad säng där dessa örngott pryder kuddarna? Jag tycker att det hade varit en rolig detalj, så om det bara är jag och P som ser det.. Och när de inte är dyrare kan man faktiskt slå till - man gifter ju sig bara en gång! Då måste man få göra allt speciellt och ha alla de detaljer som man själv känner att man vill ha.. Jag tror jag får ta mig ett snack med P om detta..

Likes

Comments

Vardag, Resor, TIPS!!

Vi inledde P's semester med att ta bilen till Överlida camping och hade en liten minisemester. Där vi körde inom Gekås (det ligger påvägen) och kollade upp kommande inköp..

Men när var vi i fyra dagar och bara kopplade av. Vi åkte ut med båten och fiskade, vi strosade runt i skogen och plockade svamp eller bara var i stugan på campingen, spelade spel, pratade och hade det hur mysigt som helst. Det är verkligen livskvalitet. Det är ett tips till er, alla mina fina läsare! Om ni tycker om campinglivet, att bara ta en stund ledigt från det hektiska livet, så kan jag verkligen rekommendera denna camping - Överlida Camping!

Nu har min sambo hade semester i en vecka - och visst är det härligt med en massa kvalitetstid tillsammans.. Det blir en helt annan sak när båda är lediga och man kan koppla bort en del av det pågående livet - alltså jobbet/skolan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vardag

Ikväll kommer släkten hit till oss för en rolig kväll - det är årets kräftskiva. Sedan jag och sambon flyttade till huset för 2,5 år sedan så har vi haft kräftskiva med just släkten här. Den har varit uppskattad de två gånger som varit och jag hoppas att kvällens bravader blir lika rolig. Det blir lekar, kräftor (grill för de som inte äter skaldjur) och lite andra aktiviteter.. Precis som det ska vara, hur roligt som helst! Bilder kommer kanske under veckan, om jag hinner med att ta några...

Likes

Comments

Graviditet

I förra veckan så var vi på det sista ultraljudet (förhoppningsvis) för denna graviditeten. Allt såg ut precis som det skulle med bebis - alla kroppsdelar är utvecklade som de ska och bebis växer på precis enligt kurvan. Vilket känns sååå skönt! Nu för tiden känner jag bebis flera gånger om dagen.. Lite sparkar här och där, vanligast efter jag har ätit.. Jag skojade med sambon och sa att det var bebisens sätt att säga "tack för maten" hihi... På UL bilden ser man huvudet och magen, och i magen kan man även se hjärtat och urinblåsan.

På kvällen samma dag som vi varit på ultraljudet så kom våra föräldrar hit för kvällsfika. Där jag bakat en tårta (en väldigt ful en)... Där innanmätet ska avslöja om det är en flicka eller en pojke som ligger i magen och växer.. Dock så när barnmorskan kollade så var hon väldigt osäker och därför är det något vi bara har i bakhuvudet och inget som vi lägger någon större vikt vid.

Likes

Comments