View tracker

Första dagen på nya terminen idag. Dags för processrätten! Började dagen med introduktionsföreläsning följt av årets första löppass. Gick bättre än jag förväntat mig men ändå så galet jobbigt. Åtta veckor kvar till Tunnelrun, bara att ligga i.

Kvällens middag blev Portabello-burgare! Blev inspirerad av en bloggare som testade på detta i veckan. Var en aning skeptisk men det var faktiskt riktigt gott. Bra med protein.

Likes

Comments

Idag tentade vi straffrätten och därmed är termin fyra på juristprogrammet avklarad. Kan inte fatta att vi redan läst i två år! Firade med charkisar och bubbel här hemma nu på kvällen. På måndag är det dags för processrätten, innan dess ska vi ta vara på den här helgen. Det var länge sedan vi var lediga och hade möjlighet att göra någonting tillsammans.

Likes

Comments

Startar 2017 med sjukdom, både Isak och jag har mått dåligt i en vecka. Bihåleinflammation check. Hoppas på att det går över snabbt, vi har anmält oss till tunnelrun i mars så vill börja med träningen inför det så snart som möjligt! Det ska bli spännande att se vad det här året för med sig.

Likes

Comments

Vi har en väldigt fin morgonrutin hos oss. Börjar alltid morgonen med tända ljus och frukost framför en bra serie. Det känns extra mysigt nu i höstmörkret.

Nu går dagarna åt till att tentaplugga, känns extra stressigt då vi båda har varit sjuka de senaste veckorna. Kommer kunna andas ut och ta nya tag den andra november. Längtar dit.

Likes

Comments

Igår kom Daniel till oss på kvällen, vi gick alla tre till Teatern och åt middag, riktigt mysigt! Sen promenerade vi till Slussen och tog Djurgårdsfärjan över till Cirkus för att kolla på Lars Winnerbäck. Riktigt bra konsert, en kanonstart på hösten!

Likes

Comments

Vi hade världens mysigaste helg. I fredags tog vi tåget till Elli och Jocke, vi åt middag och spelade spel. Senare på kvällen gick vi till Interpol och spelade biljard och dansade. Träffade även Amanda vilket gjorde mig så glad. Mådde inte lika kanoners dagen efter så vi åkte hem tidigt och degade framför tvn resten av dagen.

I söndags när jag kom hem ifrån jobbet blev jag överraskad med rosor och falafelmiddag av Isak. Han är så fin, gör mig till världens lyckligaste.

Likes

Comments

Okej jag måste bli bättre på det här med att hålla bloggen levande. Nu var det evigheter sedan jag skrev...igen. En hel sommar har sprungit förbi och en ny termin har precis börjat på juristprogrammet. Isak och jag är precis hemkomna från Cypern där vi hade sommarens enda lediga semestervecka tillsammans.

Nu väntar en spännande höst som jag hoppas fylls med en hel del heminredning. Har en sån stark längtan efter att boa in oss i vår nya lägenhet. Fylla på med textilier och värme. Tända ljus på kvällarna och soffmys när det är som bäst. Ska försöka bättra mig och dela med mig av bilder här på bloggen. Framför allt är det roligt att själv kunna gå tillbaka och titta på för egen del. Det ska dessutom bli världens bästa träningshöst!

Likes

Comments

Idag började vi morgonen med en PW på 50 minuter. Jättemysigt att kunna göra det tillsammans, brukar alltid stressa iväg till skola eller jobb. Efter frukosten tog vi oss till gymmet och körde ett bröstpass innan Isak åkte till jobbet.

Nu på eftermiddagen har jag äntligen haft tid att läsa en vanlig hederlig bok, det var länge sedan. Verkligen avkoppling, höll nästan på att somna. Nu är det min tur att åka iväg och jobba några timmar. Ikväll åker jag hem till Torsåker för dygnspass imorgon.

  • Fitness
  • 658 readers

Likes

Comments

Så mycket har hänt sen sist. Vi har köpt lägenhet och fick tillträde i veckan. Obeskrivlig känsla. Vi skrev sista tentan i torsdags så nu är även 1/3 av utbildningen avklarad. Ser fram emot att njuta av sommaren nu och fixa och dona med lägenheten. Mycket jobb men däremellan ska jag ta vara på dagarna med Isak.

Likes

Comments

Förra veckan var vi lediga från onsdag så då kom Daniel till oss och stannade till söndagen. Det va så mysigt. Hann även med att åka till Bella och Tyra från fredag-lördag så då fick killarna sköta sig själva. Kändes så bra att få tid med min fina Bella, var alldeles för länge sedan.

Likes

Comments