Idag hade vi vårväder i Stockholm! Efter ett träningspass på förmiddagen mötte jag upp Moa för lunch på Juiceverket. Vi passade på att ta en promenad och gick en sväng på stan. Nu längtar jag så otroligt mycket efter våren. Behöver mer av promenader, sol och lediga dagar.

  • Vardag
  • 27 readers

Likes

Comments

Igår firade jag och Isak två år tillsammans. Vi hade verkligen en så mysig dag. Började med en supergod frukost och sen åkte vi in till stan, promenerade och åt lunch på Falafelbaren. På kvällen hade vi bokat bord på Burger&Lobster och sedan blev det en barrunda på Taverna Brillo och Ljunggrens. Vi har alltid så himla roligt tillsammans!

Likes

Comments

En riktig trökhelg har det varit. Stressig om inte annat. Åkte direkt från skolan mot Gävle i fredags för dygnsjobb igår. Gick av kl 8 imorse, raka vägen till stan och till nästa jobb. På vägen hem hoppade jag av vid Slaktis för ett löppass på 8 km. Trodde aldrig det skulle gå så bra efter förra veckans sträckning.

Dagens middag blev lax med avokadosallad och picklade morötter. Isaks mat är bäst.

Likes

Comments

Herre min gud vilken dag. Klockan ringde vid 06:40, åt frulle och sen åkte vi in till gymmet. Körde ett pass med axlar och rygg. Äntligen styrketräning!

Efter passet var vi i skolan fram till 16:30, då åkte vi in till Mood och åt på Holy Greens. Jättegoda sallader, toppen att man kan köpa med sig hem också. Efter middagen åkte vi till Riddarholmen för att ha en förberedelse inför ett rättegångsspel på Hovrätten. Nu äntligen har vi kommit hem, hunnit med att handla och fixa food prep också. Nu soffläge.

Likes

Comments

Imorse efter frukosten körde vi ett löppass, nu går vi efter en app som berättar hur och när vi ska springa. Imorgon säger den vilodag men det får bli ett styrkepass istället. Som jag längtat efter det.

Nu har jag lagt mig med skolböckerna och hoppas på att få lite gjort. Provade en Barbells som min fina Lisa rekommenderade, tror tyvärr inte det var något för mig men kul att testa nya produkter!

Likes

Comments

Första dagen på nya terminen idag. Dags för processrätten! Började dagen med introduktionsföreläsning följt av årets första löppass. Gick bättre än jag förväntat mig men ändå så galet jobbigt. Åtta veckor kvar till Tunnelrun, bara att ligga i.

Kvällens middag blev Portabello-burgare! Blev inspirerad av en bloggare som testade på detta i veckan. Var en aning skeptisk men det var faktiskt riktigt gott. Bra med protein.

Likes

Comments

Idag tentade vi straffrätten och därmed är termin fyra på juristprogrammet avklarad. Kan inte fatta att vi redan läst i två år! Firade med charkisar och bubbel här hemma nu på kvällen. På måndag är det dags för processrätten, innan dess ska vi ta vara på den här helgen. Det var länge sedan vi var lediga och hade möjlighet att göra någonting tillsammans.

Likes

Comments

Startar 2017 med sjukdom, både Isak och jag har mått dåligt i en vecka. Bihåleinflammation check. Hoppas på att det går över snabbt, vi har anmält oss till tunnelrun i mars så vill börja med träningen inför det så snart som möjligt! Det ska bli spännande att se vad det här året för med sig.

Likes

Comments

Vi har en väldigt fin morgonrutin hos oss. Börjar alltid morgonen med tända ljus och frukost framför en bra serie. Det känns extra mysigt nu i höstmörkret.

Nu går dagarna åt till att tentaplugga, känns extra stressigt då vi båda har varit sjuka de senaste veckorna. Kommer kunna andas ut och ta nya tag den andra november. Längtar dit.

Likes

Comments

Igår kom Daniel till oss på kvällen, vi gick alla tre till Teatern och åt middag, riktigt mysigt! Sen promenerade vi till Slussen och tog Djurgårdsfärjan över till Cirkus för att kolla på Lars Winnerbäck. Riktigt bra konsert, en kanonstart på hösten!

Likes

Comments