Nu har jag faktiskt målat ännu en ny tavla. Tyvärr så syns det inte så bra i bild, men stjärnhimmelen består av ett hav av vitt glitter. Blev väldigt fint när ljuset låg på! Blev nästan exakt som jag tänkt mig.. och ja, jag har dålig fantasi och målar endast träd 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så här ser mitt vardagsrum ut just nu. Jag måste tillägga att jag  Ä L S K A R  mina höstgardiner..

Min svarta kökssoffa som jag fått av mormor står just nu i sovrummet.

och hallen upp....

och min bebis.. 😊

Likes

Comments

Behövde en ny tavla och är alldeles för snål för att köpa. Målade över en "fultavla" som jag började på när jag var barn men aldrig gjorde färdigt.

Inte alla som har en vindunk i sovrummet kanske.. Men jag älskar den här vindunken, så himla snygg och helt plötsligt passar den in i inredningen 😂 dessutom är vinet fantastiskt gott 😏

Likes

Comments


När vi flyttade in i huset fanns där en orange vägg framför fönstret ut mot stora vägen, de som bodde här innan hade gjort en egen garderob av panelvägg och en IKEA-hylla. Så här såg det ut den första tiden vi bodde i huset.


Orange är inte riktigt min grej. Mamma och pappa renoverade ett rum i deras hus och fick några rullar över av en jättehärlig tapet som vi fick att tapetsera över den orangea väggen med. Då såg det ut så här ett tag..
Älskar verkligen tapeten och vi trivdes jättebra. Men sängen stod mitt i det stora rummet, det kändes kallt och opersonligt på något vis. Det var något som störde mig!

Vi bytte sovrum ett kort tag, men det rummet var alldeles för litet för att kunna ha sovrum i. Ialla fall med våran stora säng. Då såg det ut såhär ett tag, jag använde detta gigantiska sovrum som garderob.

.. Och nu är det helt plötsligt ett helt annat rum. Nu har vi satt upp en draperi-vägg framför fönster som löper ut mot stora vägen. SKÖNT! Vill ju inte ha åskådare i sovrummet. 😂 Vi valde en tjock gardin som inte släpper in ljus. Tanken är ju att gardinen ska fungera som en "fondvägg".

Här har vi satt upp en brunbetsad list för att dölja skenan och de fula vecken som blev i gardinen. Vi tänkte oss en vit list först men det kändes alldeles för riskabelt. Först och främst mot taket som vi inte målat om nu. Olika nyanser av vitt kan skära sig och kan också få taket att se väldigt smutsigt ut. Gardinerna är inte heller vita, så det kunde skära sig till dessa också. Vi valde en bets som var lik golvet i färgen, vilket var ett väldigt bra val inser jag nu! Vi valde de nya lamporna från årstids-serien från IKEA med "mässingsfärgad" fot. Vi hade redan de silvriga hemma, men det kändes som att dessa passade bättre in i stilen. Jag älskar verkligen dessa lampor! Lamporna matchar dessutom mitt smyckeskrin och mitt smyckesträd från Indiska! :)


Och den ofärdiga delen, som får duga såhär så länge. Garderoben ni ser här är samma garderob som satt bakom den orangea väggen ni såg i början. Den får helt enkelt hänga med ett tag till, garderober är ju så jäkla dyrt! Jag har redan spanat in en supersnygg svart garderob från IKEA som jag vill ha där sedan. En svart lyxig garderob som går från golv till tak med mässingsfärgade handtag precis som på sänglamporna.

Och jag gillar inte hur det ser ut över eldstaden. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till där. Det kanske är dags att sätta sig vid stafflit och trolla fram något med penseln. Har lite att jobba på där!

Här kan ni även skymta våran snygga sovrumsdörr!


Med mycket hjälp från min sambo, min svärfar och min pappa är nu rummet äntligen färdigt och jag är evigt tacksam. Jag lärde mig dessutom att stryka ordentligt på resan. 😂

Likes

Comments


Sovrummet är äntligen färdigt, som jag berättade i det förra inlägget. Nu tog jag bilderna i skymning och därför blev det inte bästa kvalitet på mina foton. Men såhär mysigt är det om kvällen ialla fall!


Likes

Comments

Jag är försenad!! Vanligtvis brukar jag längta så mycket till höst att jag redan bytt till höstgardiner i slutet på augusti. I år har orken inte funnits där och tiden har gått så himla fort.. Nu är snart hela september över också.

Hela huset är upp och ner. Tredje världskriget, bomb. Endast sovrummet som faktiskt är helt färdigt nu är iordning. Det ligger bröte på bokstavligt talat, varenda centimeter i hela huset. Rensar och slänger saker. Jag blir verkligen jätte stressad av stök.. Men jag tar lite här och lite där när jag orkar.

Jag lovar att ni ska få se bilder på sovrummet,  snarast. Jag vill inte fota före jag hunnit städa.

Än så länge har hösten inte hunnit längre än till min ytterdörr.

Likes

Comments

Nu har vi äntligen påbörjat renoveringen av sovrummet. Jag har rivit tapet i 1 1/2 dag men har ändå inte ens gjort klart en vägg..  Just nu är det lite upp och ner, Vi sover nästan i garderoben och jag har en vägg som ligger på golvet i renoveringssovrummet. Jag lyckades montera ner väggen från Ikea hyllan, men vaggen var för stor för att få ut ur sovrummet. De förra ägaren hade byggt en slags skiljevägg för att dölja fönstret mot vägen och samtidigt få till en smart sängstomme kombinerat med garderob. Den ryker dock nu, jag har stora planer och hoppas att allt blir som jag tänkt 😀😊

Likes

Comments

Ett skepp kommer lastat med tapeter från ellos. Nu kan sommararbetet börja 👌👍

Likes

Comments

Som ni kanske minns fick jag ett presentkort av min fästman i födelsedagspresent. En heldag med shopping i Karlstad. Idag gick jag på min sommarsemester, så varför inte ta våran shoppingdag redan idag!
Jag har varit dålig på att pyssla det senaste, det var längesedan jag uppdaterade bloggen så jag tänkte helt enkelt visa vad jag har köpt!

Det blev ett och annat klädesplagg, fyndade ett par jättesköna "Girlfriend fit" jeans på H&M's rea för endast 150 kr!
Och när jag fick syn på Star Wars trosorna var jag bara tvungen att köpa dem!!!

Det blev självklart lite smått och gott i pysselväg också ;) Jag går i planerna att pyssla ihop en egen receptbok. Ofta sparar man recept från nätet och jag tycker att det är jobbigt att gå runt med 100 sparade recept i mobilen. Fick tag i en perfekt "skaparmapp" Där jag kan göra min egna framsida, med plastfickor innuti, där jag kan spara både tidningsurklipp och göra egna receptsidor.
Tuschpennor i olika nyanser av lila och grönt, jag har hört mycket gott om dessa pennor, så det ska bli intressant att prova dem. Dessutom fick jag tag på fin papperstape och klistermärken som jag kan använda i min HAPPY PLANNER, för att göra den ännu mer happy!

Inte nog med det, gissa vad som låg i min postlåda när jag kom hem?!
Min GLOSSYBOX! Så idag har det varit rena rama julafton!

Likes

Comments

Nu är Iris grav äntligen helt klar. En målad takplatta, dekorerad med trolldeg. Jag är inte den bästa konstnären så tassarna ser mer ut att vara från en björn, men strunt samma! Nu sitter de där.

Blommorna fick jag från min mors och fars trädgård.
Nu blommar de för fullt.
Oerhört vackra, precis som min Iris.

Likes

Comments