View tracker

Här kommer några fler bilder från mitt hem,  som om ni inte fått nog ännu! Gjorde några pepparkakshus häromdagen men de ser tyvärr förjävliga ut 😂😡 Det var mycket svårare än jag trodde och jag orkade inte läsa igenom beskrivningen ordentligt. Notis till mig själv, läs alltid beskrivningen först!

Likes

Comments

Jag är så inspirerad just nu och sjukt sugen på att sätta igång med operation "barnrum". Har sparat på mig massa av inspirationdbilder. Ser tusen rum som är så fruktansvärt fina! 


Slänger in ett gäng bilder här nedan som jag inspirerats av så får ni vänta och se vad jag har planerat! Tacka vetja pinterest.  

Likes

Comments

Nu är de första klapparna inslagna. 👏😊

Likes

Comments

27 November -  Första advent. Födelsedagskalas och julpyssel.

Pysslade ihop några julgranskulor i eftermiddag. Nötter, kottar och glitter. Jag älskar glitter!!! 💗

Ett av mina absoluta favoritpynt är dessa skedar som jag knåpade ihop för några år sedan.  Köpte fina gamla skedar på loppis och glitter såklart. 😉

Min sambo är jesusbarnet själv.  Född på julafton för 25 år sedan. Traditionen har blivit att alltid fira den första advent. Kalas har vi också hunnit med och hunden var lika intresserad som gubben när presenterna skulle öppnas.

Och min mage bara växer och växer..  💟😊

Likes

Comments

View tracker

Det kanske är fler än jag som längtar något otroligt efter JUL nu när snön fallit så vit och fin kring våra stugor.
Det värsta är att jag redan är jättesugen på att julpynta, julpyssla och lyssna på julmusik. Men det känns kanske lite väl tidigt.. Sitter här och tittar igenom gamla foton och hittade min juldukning från förra året. Delar med mig och längtar... :)

Likes

Comments

Nu har jag faktiskt målat ännu en ny tavla. Tyvärr så syns det inte så bra i bild, men stjärnhimmelen består av ett hav av vitt glitter. Blev väldigt fint när ljuset låg på! Blev nästan exakt som jag tänkt mig.. och ja, jag har dålig fantasi och målar endast träd 😂

Likes

Comments

Så här ser mitt vardagsrum ut just nu. Jag måste tillägga att jag  Ä L S K A R  mina höstgardiner..

Min svarta kökssoffa som jag fått av mormor står just nu i sovrummet.

och hallen upp....

och min bebis.. 😊

Likes

Comments

Behövde en ny tavla och är alldeles för snål för att köpa. Målade över en "fultavla" som jag började på när jag var barn men aldrig gjorde färdigt.

Inte alla som har en vindunk i sovrummet kanske.. Men jag älskar den här vindunken, så himla snygg och helt plötsligt passar den in i inredningen 😂 dessutom är vinet fantastiskt gott 😏

Likes

Comments


När vi flyttade in i huset fanns där en orange vägg framför fönstret ut mot stora vägen, de som bodde här innan hade gjort en egen garderob av panelvägg och en IKEA-hylla. Så här såg det ut den första tiden vi bodde i huset.


Orange är inte riktigt min grej. Mamma och pappa renoverade ett rum i deras hus och fick några rullar över av en jättehärlig tapet som vi fick att tapetsera över den orangea väggen med. Då såg det ut så här ett tag..
Älskar verkligen tapeten och vi trivdes jättebra. Men sängen stod mitt i det stora rummet, det kändes kallt och opersonligt på något vis. Det var något som störde mig!

Vi bytte sovrum ett kort tag, men det rummet var alldeles för litet för att kunna ha sovrum i. Ialla fall med våran stora säng. Då såg det ut såhär ett tag, jag använde detta gigantiska sovrum som garderob.

.. Och nu är det helt plötsligt ett helt annat rum. Nu har vi satt upp en draperi-vägg framför fönster som löper ut mot stora vägen. SKÖNT! Vill ju inte ha åskådare i sovrummet. 😂 Vi valde en tjock gardin som inte släpper in ljus. Tanken är ju att gardinen ska fungera som en "fondvägg".

Här har vi satt upp en brunbetsad list för att dölja skenan och de fula vecken som blev i gardinen. Vi tänkte oss en vit list först men det kändes alldeles för riskabelt. Först och främst mot taket som vi inte målat om nu. Olika nyanser av vitt kan skära sig och kan också få taket att se väldigt smutsigt ut. Gardinerna är inte heller vita, så det kunde skära sig till dessa också. Vi valde en bets som var lik golvet i färgen, vilket var ett väldigt bra val inser jag nu! Vi valde de nya lamporna från årstids-serien från IKEA med "mässingsfärgad" fot. Vi hade redan de silvriga hemma, men det kändes som att dessa passade bättre in i stilen. Jag älskar verkligen dessa lampor! Lamporna matchar dessutom mitt smyckeskrin och mitt smyckesträd från Indiska! :)


Och den ofärdiga delen, som får duga såhär så länge. Garderoben ni ser här är samma garderob som satt bakom den orangea väggen ni såg i början. Den får helt enkelt hänga med ett tag till, garderober är ju så jäkla dyrt! Jag har redan spanat in en supersnygg svart garderob från IKEA som jag vill ha där sedan. En svart lyxig garderob som går från golv till tak med mässingsfärgade handtag precis som på sänglamporna.

Och jag gillar inte hur det ser ut över eldstaden. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till där. Det kanske är dags att sätta sig vid stafflit och trolla fram något med penseln. Har lite att jobba på där!

Här kan ni även skymta våran snygga sovrumsdörr!


Med mycket hjälp från min sambo, min svärfar och min pappa är nu rummet äntligen färdigt och jag är evigt tacksam. Jag lärde mig dessutom att stryka ordentligt på resan. 😂

Likes

Comments