Tiden går så sakta och dagarna är inte så roliga. Man räknar ned till bf dagen, men jag vet mycket väl att jag kan gå över två veckor..
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Guppar på yogaboll framför game of thrones 😜

Har allt färdigt till lillkillens ankomst med, fick påfyllt med massa våtservetter och ännu mer blöjor från mamma.

Fick även detta fina babynest av mamma. Hon är så duktig!

Likes

Comments

Vaknar klarvaken vid halv sju, varför?! Haha. Försöker somna om men det går sådär.
I morgon går vi ned på ensiffrigt, helt sjukt. Känner att förlossningen är så långt borta då jag inte har några känningar alls.

Bjuder på några bilder från bröllopet i lördags. Jag stod för smink & hår på bruden.

Likes

Comments

Har satt upp dessa små lappar på frysen. Drog av nr 13 idag. Endast 12 dagar kvar till bf. Lite spännande och tror det får Ylber att mer förstå hur nära det verkligen är.
Har sovit som en kratta inatt, varmt, kissnödig och allmänt pigg. Hade lite magont med, men det var borta på morgonen. Enbart tröttheten var/är kvar.

Men nu blir det möte med bostadsföreningen, sen hem och äta något. Min hunger är helt försvunnen, men får försöka få i mig något lättare iallafall.

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela helgen. Min bästa vän gifte sig, så varit mycket sista planering innan bröllopet. Bröllopet var helt magiskt. Igår vaknade jag upp småförkyld och helt slut. Det sitter fortfarande i så ligger i soffan och halvsover.

13 dagar kvar till bf, så det känns att hålla igång hela dagar. Samt går vi in i Juni idag, den månad vi blir föräldrar. Magiskt.

Likes

Comments

Såhär fint blev det med bilbarnstolen i bilen och på chassit. Vi är jättenöjda!

Likes

Comments

På Chilli har dem lemonadflaskor som de säljer. De finns massa olika smaker och jag köpte två olika för ett tag sen. Framför allt för att jag älskade själva flaskan. Så nu har jag satt i ljus i dem och det blev så himla fint!

Likes

Comments

Hela förmiddagen har jag spenderat med min farfar, min kung. Vi handlade lite mat och han skulle köpa tomat- & gurkplantor till sitt växthus. Fick även jag en liten tomatplanta, så nu står den och pryder ett utav våra köksfönster. Är sol från tidig morgon till sen eftermiddag så förhoppningsvis kommer den trivas galant där.

Det är nu man saknar som mest gräsmatta och friheten. Denna sommar är den första som inte mina föräldrar har huset, och det kommer kännas. De valde att sälja det i september. Jag kommer sakna deras stora gräsmatta med växthuset. Där tillbringades många kvällar med ett glas vin och tända ljus. Det är mitt närmaste mål, att skaffa ett hus så även jag kan bygga min fristad. Där jag trivs bäst!

Nu ska jag slänga in sista tvätten, därefter blir det en tur till Trollhättan och hämta vår bilbarnstol som har kommit. Spännande. Det är sista saken, så nu är vi så redo vi kan bli.

Likes

Comments

Ligger fortfarande i sängen nyvaken, med en hund och en man som sover bredvid. Vi alla var uppe vid 05 en stund då ingen kunde sova efter att Y varit på larm. Stackarn har så fruktansvärt ont i ryggen att han knappt kan sova. Så han tog ledigt idag, vilket är väldigt sällan han gör. Så riktigt ont har han stackarn :(

Är dåligt väder ute så lockar inte alls att börja dagen. Men magen kurrar så får smyga upp och få i mig något att äta. Annars blir det nog lugnt idag, lite mathandling och promenader med Enzo. (Leta trappor, haha)

Igår hos BM gick allt bra, lite ruckbar än. Så vi träffas nog igen om två veckor 😩

Likes

Comments

God förmiddag!
Idag gick vi in i vecka 38, 20 dagar kvar till bf. Varje dag är en evig längtan. Om ungefär 1 h ska jag åka och träffa Maria, barnmorskan. Rutinkoll, samt skriva förlossningsbrev. Har inget jag önskar, jag tror det är svårt att sätta upp massa punkter och önskningar när det är första barnet. Jag har ju inte en aning om hur det kommer att vara. Så vi kommer ta det som det kommer.

Vaknade annars idag vid 05, efter 4e toalettbesöket, la jag mig ute i soffan. Det här med sömn fungerar sådär vissa nätter 😩

Likes

Comments

God morgon! Lördag och vi alla ligger kvar i sängen, eller det är bara jag som är vaken. Haha.

Solen lyser och det kommer bli en bra dag, inga direkta planer. Umgås med Ylbers syskon och en sväng till torp. Mysigt!

Som rubriken lyder, 22 dagar kvar till bf, och dessa dagar går så otroligt segt. Jag kommer säkerligen gå över tiden med. 7,9% kvar, det känns så fjuttigt. Men nu i slutet är det som en evighet. Jag smygtestar lite olika knep för att få igång det, men det är förgäves :(
Får försöka ha dagarna så upptagna som det går, så jag inte tänker på det. Haha! Som om det skulle gå. Hela min tankeverksamhet kretsar runt den här lilla människan som snart kommer och gör vår familj hel.

Likes

Comments