Med dem glutenfria gröterna från Provena så fick jag också chansen att smaka på två av deras nya havrebröd.

Den ena var ett mörkt bröd som jag rosta. Fans även som ljust bröd. Har ätit gluenfritt mjukt bröd men det här var inte som något jag smakat förut. Det smakade som hembakat 😍 Blev så positivt överaskad!

Betyg: 👍👍👍👍👍 av 5 👍.

Det andra var små bröd med havre, sötpotatis och qinoa.
Stod på förpackningen att man skulle älska det här om man gillade morotskaka. Men jag tyckte inte det var någon bra jämförelse. Det var gott för att det var sött men de hade igen speciell smak.

Betyg: 👍👍 av 👍👍👍👍👍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick för ungefär två veckor sen hem ett paket med produkter från Provena. Blev utvald av bloggportalen LOPPI att få testa deras glutenfria havregrynsgröter, en med hallon, en med äpple och sirap och en naturell.

Den gröten jag smaka först var den naturella och för att smaksätta den så tog jag i äppelmos, var på väg att skriva potatis mos haha. Är inte så förtjust i havregrynsgröt för tycker det känns så torrt. Men den här var faktiskt god. Alla gröterna har en kladdig konsistens men inte för kladdig.

Betyg: 👍👍👍👍👍 av 5 👍.Den här var jag väldigt spänd på. Med tanken på att den innehöll sirap. (Man får portions påsar med havregryn och smak innehållet) Det visade sig att det var lönnsiraparom. Och äpplena var pytte små, Man kände mest sirap smaken. Den här var ingen höjdare för mig. Tyckte inte sirap passade i gröten.


Betyg: 0👍 av 5👍.


Och slutligen den jag trodde skulle vara godast. Hallon har jag haft i gröt förut. Men det vart annorlunda nu med torkade hallon. Den var god men inte så god att jag vill äta den till frukost. Jag tror säkert att personer som älskar hallon skulle tycka om den.

Betyg: 👍👍 av 5 👍.

Likes

Comments

Igår klättrade jag tolv meter upp på en klättervägg! Det är helt sjukt för mig. Trodde aldrig jag skulle våga.

I Hägersten finns det en klätterhall med massa klätterväggar, korta och höga@Karbin Klätterhall En killkompis tog med mig dit, jag var riktigt nervös trots att jag visste att jag skulle ha en säkerhetslina. Anledningen till det är att jag klättrade i ett träd när jag var liten och ramla ned och fick en hjärnskakning, den var så kraftig att jag blev medvetslös och var riktigt nära på att dö. Så ni kanske förstår att jag inte velat klättra sen dess. När jag höll på att tappa greppet med fötterna eller händerna när jag klättra på klätterväggarna så var det så obehaglig och läskigt, de påminde mig om när jag föll från trädet. Trodde att jag skulle falla rakt ner mot marken. Men jag fortsatte klättra trots att det var läskigt. Tillslut var det inte läskigt att falla och hänga i linan.

Är så glad över att jag vågade. Det var riktigt kul! Och vilken bra träning det är, har träningsvärk i armarna i dag, dan efter.

Likes

Comments

Är du bloggare och vill träffa andra bloggare och bara ha en trevlig stund?

Min vän Linn frågade mig om vi skulle ordna en blogg träff i Stockholm. Jag tyckte det lät som en jätte rolig idé. Syftet med bloggträffen är att lära känna andra i blogg världen och dela erfarenheter, då jag tror att man har mycket gemensamt. Något som jag och Linn kan känna när vi är med vänner som inte bloggar och ska fota saker som man gör eller när man ber en vän fota en är att vi känner oss jobbiga, det tar tid innan man kan börja äta, ens vänner behöver fota en flera gånger för att det ska bli en bra bild som man kan lägga upp på bloggen. Vänner kan tappa tålamodet på en helt enkelt 😂


Vi har tänkt att vi alla möts upp i kungsträdgården för att sedan äta lunch på restauragen T.G.I Friday's och efter det så går vi runt och fotar, ett perfekt tillfälle för att få nya bilder till bloggen.

Så who's in? Skriv till mig eller Linn på Facebook om du vill komma.

https://www.facebook.com/lill.linn

https://www.facebook.com/erika.rickardsson

Vad: Bloggträff

När: 16 December

Tid: 12:00

Plats: Kungsträdgården, Stockholm

Osa senast 8:e December

Hoppas vi ses där!

Likes

Comments

Såg en video där dem gjorde ett lykta av en clementin och inget annat. Testade att göra en själv, och det gick ganska bra förutom att jag råkade bränna skalet första gången. Gör inte det här om du är under 15 för det kan gå riktigt illa. Om man är yngre så kan man ju göra det med en vuxen.


Det du behöver är: En clementin, skärbräda, kniv, tändstickor eller tändare och olja.

1. Skär runt clementinen genom skalet så att kniven nuddar eller kommer igenom fruktköttet lite.


2. Lossa skalet genom att sätta tummen innanför skalet.


3. Nu är clementinskalet som två lock, fruktköttet behöver du inte. Skär en stjärna, ett hjärta, en blomma eller något liknade i det ena locket, inte i den där knoppen är. Se till så det är ganska stort och helt ihåligt.


4. På det andra locket som ska vara unders så har det bildats en veke där knoppen sitter, det är den man tänder. Häll i lite olja men det ska inte täcka veken får då går den inte att tända.


5. Tänd lyktan och lägg på locket med hål i. Volá! Nu kan du släcka lampor och mysa med clementindoft i rummet.

Likes

Comments

Idag träffade jag Linn för att äta brunch på stan. Gick upp vid 11, gjorde i ordning mig och sen åkte jag iväg.
Först hade vi tänkt att äta på brunch stället Sirap men det fanns inget ledigt bord där så då gick vi till Sthlm brunch club men där var det samma sak och vi skulle få ett bord tidigast inom 1 tim och 30 min. De är helt värdelöst att äta brunch i Stockholm på helgerna... De vart att vi gick till ett café vi hitta som heter Café Nestro och bara åt amerikanska pannkakor. Men det var tur att vi hittade det för dem var super goda!

Sen skulle jag fika någon timme efter 😅 Det vart kladdkaka och vanilj latte. #tjockislife

Likes

Comments

Jag har hittat en mascara som jag nog inte kommer byta ut på länge. Ni vet när man köper en mascara efter att ha sett på reklamen att den ska ge jätte mycket volym och fransarna ska bli långa, det stämmer oftast aldrig. Jag har aldrig fått så fina fransar som på reklam bilderna.

Men nu har jag hittat en mascara där fransarna ser precis ut som på reklam bilden när man använder mascara. Och det är volym och väldigt långa fransar kan jag lova. Ögonfransarna blir lika långa som lösfransar. Det wow-upplevelse när man sätter på den. Allt jag sa när jag testade den var "wow" haha, vart nästan mållös.

Här är en video när en tjej andvänder den så man kan va säkert att det inte är fake.

Den här köper man av en Mary Kay konslut flr dem säljs inte i någon butik i svergie, på nätet eller i fysisk butik. Så kontakta mig om du vill beställa en så fixar vi det! 😊

Likes

Comments

Har blivit genom förkyld 🤧🤧   sovde över  hos en person som var förkyld i helgen, smart jag är... och ikväll ska hela vägen till rönninge på ett event som jag planerat att gå på långt i föreväg. Men har med mig näspray och näsdukar så att jag förhoppningsvis kan vara kvar till eventets slut. Åhhhh vill inte va förkyld!

Likes

Comments

Ikväll anordnade jag och styrelsen för Svenska Kyrkans Unga i Haninge en halloweenmiddag för ungdomar. Det var roligt att göra i ordning för kvällen. När några åkte iväg och handlade inför kvällen så hade de köpt saker för 1000 kr! Tur att många uppskattade att vi fixat den här kvällen.

Alkoholfria välkomstdrinkar. Den röda är zombiesoda med godis, riktigt gott var det faktiskt. Sen så bjöd vi på allas favoriträtt TACOS, kan man aldrig få för mycket av.

Likes

Comments

Har haft en riktig mys dag. Nu var det dags för något som är känt att göra i svenska kyrkan vid allhelgona. Ljusutdelning. Budskapet är att sprida ljus i höstmörkret. För fösta gången gick jag och Emma och delade ut ljus till personal, bland annat till dem som jobbar på Itrim. Hon som tog emot dem blev så glad. Sen gick min handläggare på arbetsförmedlingen förbi så gav henne ett också. Som belöning så har vi myst i kyrkan med chips, godis och popcorn och kollat på film Vi kollade på minst fyra filmer. Sen blev vi bjudna på tacos till lunch😍

Likes

Comments