Header

Just nu önskar jag bara att någon höll om mig just nu. Känner mig så ensam. Önskar att jag hade fler kompisar men det är inget man kan önska, det är något man får anstränga sig för att få. För när jag hör av mig till flera av mina vänner så är det sällan någon som kan. Man vill ju ändå ha vänner som kan strunta i saker för att man behöver ses. Vänner är viktiga och man måste vårda vänskapen.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i soffan i kyrkan och är så mätt. Qv bjöd på semlor för att det är semeldagen snart. Och det fanns alla möjliga tillbehör. Nutella, banan, bär och mandelmassa såklart. Det går aldrig att vara nyttig i kyrkan 😂 Men här äter man godsaker med gott samvete 😊

Likes

Comments

Jag kommer alltid tro på Gud. För allt han gjort för mig så kan jag inte svika honom. Jag VET att jesus har funnits. Såklart att jag tvivlar på Gud och Jesus vissa dagar men utan tvivel så finns det oftast ingen tro. Tänkte dela med mig av min bön jag skrivit som också är med i kvällsmässan i Kyrkan här där jag bor, det betyder så mycket!

Tack Gud för att du alltid finns där, när man behöver någon att tro på
Tack Gud för att du tar hand om dom vi överlämmnat till dig i himlen.
Tack Gud för att du ger oss frid.

Käre Gud
Vi lever
Vi blir välsignade
Vi blir förlåtna för våra synder
Du är sen enda att tacka detta för

För oavsett vad dagen ger så finns du där och ger tröst för du sviker aldrig
Amen


Mitt konfirmationsfoto, dock var jag inte så troende då. Det är inte förns nu som jag kunnat kalla mig för kristen. Har gått i kyrkan sen jag var 11 ungefär. Då gick jag på Juniorerna. Hoppas att dömer mig för att jag är kristen, jag är fortfarande jag.

Likes

Comments

Det finns en stor kulle som jag älskar att gå till. Observatorielunden heter den. Va där idag och tog lite bilder. Brukar ta en promenad runt på kullen och sen sätta mig på den lilla muren som finns där med musik i lurarna och bara andas. Det är så fridfullt.

Utsikten från Observatorielunden. Den är jätte hög, får nästan höjdskräck. Kunde inte riktigt njuta av att sitta där på den lilla muren för de va så kallt. Men på sommarn är det så härligt. I somras satt jag på gräsmattan där med en kille jag var på g med då och hans vänner och lyssna på musik och bara chillade. Älskar sådana sommardagar.

Likes

Comments

Postad i: Feminism och andra viktiga ämnen

Nu får jag det bekräftat att det börjar bli jämställt i andra delar av vår värld, att feminismen verkligen sätter spår. På asken vindrivor som jag äter så la jag märke till en text;

Våra vindruvor gör kvinnor till företagare i sydafrika

Sen när jag läste mer på andra sidan så står det att jordägandet blir mer rättvist då femtiotal kvinnor får del av vinsten. Dom får ett liv att vara stolta över. Det här är verkligen ett steg i rätt riktning.

Det råder ojämställdhet i bland annat Latinamerika på grund av att arbetsfördelningen inom familjer är traditionellt uppdelad efter kön. Och det är något som börjar förändras nu. Men kvinnor blir fortfarande diskriminerade. Inte så konstigt om dom inte vill arbeta då.

Men det glädjer mig mer att kvinnor börjar få mer rättigheter i Sydamerika.

Likes

Comments

Alltså vad jag tycker om att sjunga. Att skriva och sjunga är nog min passion.

I onsdags gick jag med i vuxenkören i kyrkan. Och idag hade vi konsert på söndags Gudstjänsten. Dom brukar sjunga kristna låtar. Men nu ville kör ledaren ville expremitera med POP. Och prästen valde då ut tre låtar inom POP genren som passade Temat; Tro Hopp och Kärlek. True Colors, Fix You och Man In The Mirror.

Det var så roligt att se alla som satt med på gudstjänsten så glada. Folk klappade i tackt, våran präst Micke och vårkörledare dansade. Många blev också ledsna/rörda.

Filmade även med min vlogg kamera, ni kommer förstå hur när ni ser videon xD

Vad gör ni den här söndagskvällen föresten? Om ni bara tar det lugnt så skriv det :)

Likes

Comments

Hej mina fina! 🌸
Så härligt att det är fredag eller hur? 😊
Har precis ätit hamburgare med pomes squares och sötpotatis pommes, det blev dock inte så lyckat att tillaga dom i ungnen 😝 men vi hade godaste bröden till, sånna som man får på restaurang.

Nu blir det film och snacks som jag verkligen inte orkar med nu haha köpt så mycket också 🙈 Så typiskt att det alltid blir såhär 😅

Ha en fantastisk fredagskväll nu allihoppa! ❤

Likes

Comments

Det här tänkte jag först skriva om i förra inlägget men då hade det blivit för långt.

Igår var jag äntligen på arbetsintervjuv hos Klick-kids angående praktikplatsen som barnfotograf. Det gick nog bra. Men det är alltid saker som man önskar att man sagt. Tror att jag lyckades ge ett bra intryck ändå 🙈 Håller tummarna nu.

Att det tog en och en halvtimme gjorde inget. Vad gör man inte för ett jobb. Förut jobbade jag i Vaxholm och då tog det lxm 2 timmar ibland.

Var på intervjun med två tjejer och fick även träffa en tredje, sånt härligt gäng! Kul att det var blandade åldrar också. Den älste var 65 +

En bild jag tog precis innan. Nervositet kom precis innan när jag skulle åka upp med hissen såklart😅

Likes

Comments

Iförrgår var jag och hälsade på min gamla gymnasieskola, nu är det och ett halvt år sen jag gick där.
Det är så roligt när lärarna känner igen en. Alla ville veta vad jag gör nu. Hon som jag stog närmast expedionisten, hann jag inte prata med ens. Och kuratorn som jag gick hos hade slutat 🙁

Passade på att ta en selfie med den bästa läraren jag hade som jag även var min mentor. Har varit på hennes landställe😁 för är kompis med hennes dotter.

Ska banne mig göra ett collage med bilder på lärare och så från Cybergymnasiet ❤

Det var den bästa skolan jag gått på om jag får välja mellan min låg- och mellanstadieskola, högstadieskola och gymnasieskola. Britt som är elevstödjare hjälper till och med elever som inte bryr sig om skolan så mycket för att dom ska klara av den.

Likes

Comments

Det är så viktigt att älska sig själv. Vara nöjd med den du är. Och ge dig en klapp på axeln för att du kämpar dig igenom ditt liv.

Har skrivit om det här förut men då har inte jag riktigt kännt att jag älskat mig själv. För när man har blivit mobbad och när man är lite annorlunda så är det svårt. Men jag har lärt mig att inte lyssna på dom som vill mig något illa eller dumförklarar mig. Och alla har sina brister. Det får man inte glömma.

Blev så inspirerad till att skriva der här inlägget när jag såg dom här texterna i gången mellan tunnelbanan och pendeln i Stockholm central 😍

Du är du och du är unik! Det du inte tycker om hos dig själv älskar någon annan. ❤❤❤ Lots of Love ❤❤❤

Likes

Comments