Äntligen fick jag tummen ur och dammade av denna flaska jag köpte på loppis för några veckor sedan. den gör sig bra i hallen och ger lite svagt mysljus i hörnet. stoppade ner två ljusslingor som går på batteri och så här fint blev det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är nog det värsta jag haft med att göra när det kommer till sjukdom. Min hals är så svullen så jag har inte något käkben som syns längre.
det värker i hela kroppen och febern har varit mycket hög, men idag är det bättre.

lycka va ju också när jag upptäckte att min man köpt hem glass i morse utan att säga något. Så jag hoppa av glädje och gud vad skönt det va för halsen! annars känns det som att svälja miljoner knivar.

det värsta är ju att detta kan bli riktigt långvarigt och det tar på lönen det :/ så jag hoppas att jag blir bättre av penicillinet snart.

nu ska jag vila på soffan och bara inte göra något.

Likes

Comments

klapp/dask/smek på rumpan, smek på ryggen, kysser utan man vill det, en hand uppkörd mellan benen när man dansar på krogen, slutar inte smeka en även om man säger nej flera gånger...

smekte går över till att båda händerna blir fasthållna och man känner hur en hand åker innanför byxor och trosor. man känner hur fingrar åker in i slidan. varför gav man upp?

varför tillät man killarna göra så här? Varför tillåter folk runt omkring en att någon gör så här? Varför lät jag han trycka in sina fingrar i mig och som sedan slutade med att byxorna åkte av och han tryckte in sin k.k i mig. sen fick man höra efter att han kommit över hela mig " visst va det skönt? nu ångrar du inte att du gav efter va?"

Min ålder: 18 år

tillåt ingen att närma sig dig utan att du är med på det till 100%
tillåt ingen att kalla dig för hora eller något annat för att Du säger nej.

Likes

Comments

helgen har gått i ett. varit mycket att göra även om man varit sjuk. om ca 1.5 vecka så är det dags för 9 års kalas här hemma så det är en hel del att göra innan dess. Är ju massa folk som kommer.

Men i helgen han vi städa undan utomhus iaf så det slipper se ut som fan. och nu denna helg ska innehållet få sig en dos. Jag behöver åka till tippen med grejer och plocka bort alla saker som är i vägen. rensa skor och jackor från hallen. Ja massa tråkigt!

i helgen hann vi även med "vilda parken" och provade låghöjdsbana och skateparken.  och i fredags va jag på personalfest. mycket mycket trevligt :)

Jag ska försöka hålla bloggen mer igång. har bara varit ont med tid nu.

Likes

Comments

det regnar för Fullt där ute. Är rätt mysigt att ligga i sängen och höra hur det slår på plåttaket.

ligger här själv då mannen jobbar. mitt sällskap är bara katten Eddie bredvid mig och sonen ligger i sin säng o snarkar.

Jag är liksom trött men ändå inte. vill sova men jag är för sliten i kroppen av förkylning så det är svårt att hitta en bra sovställning.

Imorgon är det torsdag... en dag närmare helgen! det tackar vi för. Dock så är jag ledig bara lördag denna helg, känns så där. hade nog behövt vara ledig lite mer.
Men som den hårt arbetande kvinnan jag är så ska jag försöka sova nu och ladda inför imorgon. Då är jag med mina torsdags 3:or. älskar torsdagarna!

hopas er onsdag var super bra!

God natt

Likes

Comments

mitt i veckan... idag är det kort dag på jobbet. börjar 12.00 idag och går som vanligt till kl 16.45...

Jag har bara detta jobb tills den 22/12 i år och just nu känns det så långt bort. Jag har inte riktigt kommit in i min arbetsgrupp och trivs inte så bra då. Jobbet blir liksom tråkigt när man inte har någon att prata med.

på fredag är det personalfest och jag ångrar lite att jag anmälde mig... för den va tydligen obligatorisk, så nu kan jag inte hoppa över den. Men jag får väl åka dit, mingla, äta mat och åka hem sen.

Har verkligen ingen lust att åka till jobbet idag...

som tur är får jag jobba på mitt andra jobb på söndag 👌 hemtjänsten! längtar!

Nu yogatime

Likes

Comments

Nu när både bröllop och studier är över har jag bara en sak som är ett "måste" nu, vårt hem. Jag har längtat så efter att få fixa ordning vardagsrummet till det bättre. gamla möbler som är från innan jag och min man träffades har nu åkt ut och nya börjar ta sin plats.

tavelväggen som jag haft grejer till börjar nu växa och vardagsrummet börjar bli till det mysiga kryp in som bilden i mitt huvud. Är bara små saker som ska fixas innan jul.

vårt hem börjar bli som vi vill ha det och jag kan ge min energi till det och inget annat. när vardagsrummet är klart så är det köket och tvättstugan som är på tur. Jag har tänkt ta alla rum nere först eftersom det är hör man är mest och där man har gäster.

som sagt älskar hur vårt hem växer.

nu ska jag mysa med min man!

go kväll på er

Likes

Comments

Alltså jag älskar oktober och alla tända ljus och myspys som blir. Att man får frysa lite, då mår jag som bäst.

Men det är ju även en rolig månad när man får pynta huset lite och gå på spökfester.

Jag har massvis med idéer när det kommer till utklädnad. har massa olika kostymer som jag gjort själv och älskar att testa olika sminkningar. så jag längtar ju lite extra tills mitt smink kommer som jag beställde igår.

Jag prova förut att måla en döskalle i ansiktet, men blev väl lite sisådär. Fast rätt nöjd över att vara första gången. Mycket som man kunde gjort bättre. Men nöjd är Jag!

vad ska ni göra på Halloween?

Likes

Comments