Har äntligen lämnat in en uppsats på 12 sidor och presentationen till det. Nu kan jag andas lite och ladda om batterierna till nästa prov om en vecka. Längtar så mycket till sommaren. Har väldigt roliga planer att se fram emot men det skriver jag mer om sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 27 readers

Likes

Comments

Bloggandet har stått stilla nu i en vecka på grund av skola och har inte haft tid. Har verkligen haft en underbar helg, en av de roligaste helgerna på länge.

Ärtan kom hem från Sälen i Onsdags och stannade över helgen, kändes så bra att få pussa på honom efter typ tre veckor. Fick också världens bästa present av honom, älsklingen skämmer bort mig alldeles för mycket. Det var den absoluta bästa födelsedagen jag någonsin haft, känns så otroligt skönt att äntligen vara 18.

Men nu ska jag fortsätta skriva på min presentation som jag har på onsdag.

Likes

Comments

Jag har haft en väldigt skön och rolig helg bestående av jobb, födelsedagsfirande, plugg och mycket sömn. Just nu taggar jag en ny vecka, Ärtan kommer ju på onsdag och hela nästa helg är bara fylld med en massa trevligheter, men mer om det i något senare inlägg.

  • 30 readers

Likes

Comments

Dagen började med en lång och skön sovmorgon. Så härligt med studiedag! Idag ska jag plugga, träna och jobba men ska nog försöka klämma in några avsnitt av Suits också

Likes

Comments

Någon jag verkligen saknar är mitt blonda hår, måste slinga tillbaka det när toningen har gått ur som jag har nu.

Likes

Comments

Skulle verkligen ha pluggat idag men istället har jag skypat med Ärtan i typ nio timmar och sovit lite.

  • 34 readers

Likes

Comments

Gårdagen var mycket trevlig och väldigt kul! Det var söder tema på festen, det passade då väldigt bra med min Bajen halsduk. Jag ska snart sätta mig och plugga några timmar och senare ikväll ta ett bad och försöka städa mitt rum.

  • 37 readers

Likes

Comments

En väldigt lyckat utgång med några pinglor igår. Idag blir det chill och sedan födelsedagsfest ikväll.

  • 38 readers

Likes

Comments

Eftersom Ärtan för tillfället jobbar i Sälen så passar det perfekt att ta en paus från skolan och åka upp en helg och åka lite skidor.

  • 47 readers

Likes

Comments

  • 46 readers

Likes

Comments