Igår började min resa och efter 2 långa flyg blev jag upphämtad av min värdmamma Sofia. Jag landade kring 11 på kvällen lokaltid vilket innebär kring 7 på morgonen hemma. Efter frukost har jag varit i parken med Sofia, Nora och deras hund Alfred. vädret är bra, strax över 30 grader vilket gör det jobbigt att vara ute mitt på dagen, men jag ska inte klaga. Senare idag ska vi nog åka och handla lite och försöka fixa nytt abonnemang så jag kan använda min mobil. Imorgon ska jag träffa deras nanny och hon ska visa runt mig lite och se till så att jag vet vad som ska göras under dagarna. Jag ska se om jag kan uppdatera Er med lite bilder här senare.

Puss och kram

Likes

Comments

Som några av er redan vet så ska jag åka till Denver till hösten. Jag kommer att vara Au Pair till en svensk/engelsk familj i ca 12 månader vilket känns väldigt nervöst men också väldigt spännande.

Anledningen till att jag vill starta upp en blogg är för att jag så ofta som möjligt ska kunna publicera inlägg om hur jag har det här i USA. Det är många av er som är lite nyfikna på vad jag kommer göra under dagarna och det kommer kännas skönt att ni enkelt kommer kunna ta del av min resa här på bloggen.


Ha det så bra sålänge så hörs vi snart!

Likes

Comments