Header

Jag ser mig själv som en av den snällaste jag vet. Jag får dåligt samvete för minsta lilla jag gör, om jag någon gång hade fått för mig att snatta så hade det inte förvånat mig om jag kom tillbaka dagen efter och lämnade tillbaka saken jag snott bara för jag fått så dåligt samvete.


Jag har lättare att hitta andra än mig själv. Att få mitt liv att kresta runt dem jag älskar är jag en mästare på. Om jag så älskar någon så skulle jag lätt kunna dö för den, och personens behov kommer före mina egna. Det är sådan jag är och det är svårt att ändra på. Detta är helt klart både på gott och ont, men om jag själv skulle säga det så är det bara på ont. Mina känslor och kropp styrs av någon annan genom detta, om jag blir sviken av någon jag älskar så blir det kaos i huvudet och kroppen, inget fungerar. 


På det senaste har detta blivit värre. Jag kan ligga hela nätter och må dåligt över saker en normal person inte ens hade tänkt på. Min kropp vill inte fungera längre och min aptit ligger på noll om man jämför för ett halvår sedan. Att vara lycklig bland dem omkring mig är jag mer än ofta, men att vara lycklig i mig själv har jag aldrig varit.


Jag önskade bara att jag kunde inse att jag inte är mer än människa om kan göra och säga fel saker ibland. Att jag kommer misslyckas och bli sårad många fler gånger i livet och kommer att få resa mig upp lika många gånger om. Jag är medveten om allt detta men vill inte ta tag i det när mina min knappt kan bär upp min kropp längre.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Konstigt nog har jag alltid för det mesta gillat söndagskvällar, dem känns så lugna och fridfulla. Dock är jag inte ett lika stort fan av måndagar... Ikväll har jag tagit det lugnt och försökt röra mig så lite som möjligt då jag inte riktigt känner mig hundra. Men förhoppningsvis så släpper det under natten.

Likes

Comments

​Varje år sedan jag var liten har alla på min farmors sida samlats för att äta den så kallade "sommarsoppan". Det var min gammelfarmor som startade allihopa och tyvärr så lever inte hon längre så min farmor har tagit över. Det är helt klart en högpunkt under sommaren och det finns inte en chans att man kommer därifrån hungrig!

Likes

Comments

Igår så satt ett gäng töser inklusive mig själv och drack lite vin hos Sofie. Dock resulterade detta även en utgång och en övernattning hos Alexandra. Men det var helt klart värt det!

Likes

Comments

​I helgen var jag iväg på en liten utflyckt med familjen. Det blev ett mysigt fik i strömma som även säljer inredning, har olika event och även är ett litet B&B. 

Likes

Comments