Header

Idag är det som sagt äntligen fredag och jag är ledig! Hur skönt är inte det då efter en stressig vecka med mycket i skolan? Jag ska inte göra någonting idag, bara ta det lugnt och kolla på film samt äta en massa gotta! Ha en bra helg!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå! Dagen har bestått av jobb på Storsjöteatern och Clarion i samband med Guldgalan! Vi var dock bara där på dagen.. Det var rätt lugnt och inte alls så mycket att göra som jag trott innan. Jag och Tess träffade även Rickard Olsson ett par gånger, ni vet han som är programledare för Bingolotto!😂

Likes

Comments

Idag har inte hänt mycket alls! Har varit i skolan precis som vanligt.. Jag tänkte iallafall visa min nya mysiga tröja från Gina Tricot, den är hur skön som helst och kostade bara 99 kronor så jag kunde inte låta bli att köpa med mig den hem!

Likes

Comments

Efter att min pojkvän hade varit hos mig en stund och han skulle hem så gick jag ner på stan då jag behövde någon tjockare tröja, så vad jag fick med mig hem är den stickade på bilden och en ljusrosa lurvig dragkedjetröja som var hur mysig som helst, fick dock ingen bra bild på den!
Likes

Comments

Godmorgon! Åt frukost för en stund sen och sitter just nu på skolan och ska precis ha lektion, är redan så himla skolless.. Jag vill bara hem och lägga mig igen!
Likes

Comments

Köpte denna produkt på stan förra veckan, den var himla bra måste jag säga och inte särskilt dyr heller - 65 kronor. Det tar bort make up väldigt lätt den även rengör. perfekt!


Likes

Comments

Min mamma, mina mostrar och morfar kom hit en sväng efter att dom firat morfar på farsdag här i stan, så det var väldigt mysigt att få träffa dom en liten stund, blir ju inte så ofta nu när jag har flyttat in till stan!
Sen har jag kollat på ett avsnitt av Portkod som jag missade förra veckan och druckit varm choklad, vad mer kan man begära på en söndag?

Likes

Comments

Hallå! Nu är jag tillbaka med bloggandet igen, har raderat alla gamla inlägg och börjar helt och hållet om från början igen! Känns skönt att jag börjar om igen och jag hoppas att bloggandet kommer hålla i sig denna gång! Jag hoppas även att mina kära läsare hittar tillbaka hit igen! 😄

Likes

Comments