Hur många bilder kan man möjligtvis publicera med att man dricker kaffe haha, watch me.
Sorry för dålig uppdatering men det blir det ett par dagar fram nu, då jag skriver tenta på Torsdag, hörs snart om jag inte kapitulerar till dess. Bye.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att han inte får upp den beror inte på henne. Det beror på allt annat men inte på henne.

Ändå har killar lyckats vinklade det på henne. Få henne att skämmas för att hon inte kan tillfredsställa honom tillräckligt sexuellt. Att hon inte är tillräckligt sexig eller att hennes bröst inte är tillräckligt stora.

Det är inte sant, hans problem är inte dina, så fortsätt att vara flawless och låt honom inte få dig att skämmas.

Likes

Comments

Sorry för jag inte höll mitt ord men här kommer iallafall inlägget som jag skulle skrivit förra veckan, typiskt mig.

Spanien, Barcelona-
Om ni läser min blogg tror jag redan att ni vet vilken min favorit plats är och det är såklart BARCELONA.

Här kommer en snabb lista-
Ni ska bo på hotel kedjan Catalunya, de har massor av hotel för alla budgetar och önskningar, kolla det på booking, your going to love it.

Personligen tycker jag inte om La rambla (det är en gata som är fylld av turist, en ”main street” och en stor turist fälla.) Jag tycker att ni kan utgå från den gatan, men försök att ta er in på de små gatorna runt om. Ni får då en större upplevelse av staden, jag lovar.

Söndagar är den bästa dagen i Barcelona, jag tycker att ni börjar med brunchen på Hotel W som ligger nere vid strand promenaden, därefter går ni till Gatsby det är en cocktail bar som förvandlas till en klubb under eftermiddagen det är att rekommendera.

Restauranger: Boca chica, El nacional,Tast-Ller, Raw Bar, mm jag har typ 100 bra restauranger till. Hör av er för specifika önskemål.

Bari Gothic och Born, två av de charmigaste stadsdelarna i Barcelona. Härifrån har man gångavstånd ner till hamnen.

Missa inte att uppleva Gaudi- parken. Köp gärna med er lite tapas på någon mataffär innan och ha picnic på något passande ställe, och njut av utsikten för den är magisk.

Jag kommer på mig själv bara använda ord som magisk, fantastisk, underbar mm. Jag älskar verkligen Barcelona. Det är en internationell stad fylld av ungdomar men drömmar och mål det är coolt och inspirerade.

Jag vet inte om ni håller med mig men känsla man får på vissa platser beror på vad man upplevt på platsen. Jag upplevde Barcelona med min första kärlek och efter att vi gjorde slut ville jag inte åka tillbaks. Allt var förstört för mig, och jag var rädd för att jag skulle bli ledsen och tänka tillbaks. Men så var det verkligen inte för ”vår” stad har jag nu gjort om till ”min” stad med nya minnen, nya vänner och en helt ny känsla. Sorry, jag vet verkligen inte varför jag snöade in på detta men nu vet ni det iallafall. Besök Barcelona minst en gång om året rekommenderar jag.

Hör gärna av er för mer tips.
Bye bebes.

Likes

Comments

Klänning: Mango
Tröja: Topshop
Skor: Scorett
Väska: Mulberry

Bilder av Maia på intagram: maialovisa

Likes

Comments

Hola äntligen Fredag, slutspurten innan första inlämningen i skolan på Tisdag har vi deadline. Denna helgen lägger jag på plugg och såklart något glas vin hehe. Vi hörs senare ska lägga ut mitt reseinlägg då. Puss

Tröjan är från Topshop
Kjolen är från Zara

Bilder av Maia på Instagram: maialovisa

Likes

Comments

Detta var från i Lördags när livet var bra. Jag var på stranden sen hängde jag med mina underbara vänner, typ livet man vill leva varje dag.
Jag kommer att skriva ett nytt reseinlägg imorgon, jag har ju bestämt mig för ett i veckan. Samtidigt som jag ger er tips vill jag ha tips, vad får jag inte missa i Dubai jag åker nämligen ditt snart och behöver veta allt som är ett måste och som man hinner på tre dagar?
Tack bästa ni.

Likes

Comments

Hello, hur är läget mina små kärlekar?
Jag mår bra, dock har jag druckit så mycket kaffe att min kropp skakar, så är det när man håller på med sin jävla skatt. Jag har ju jobbat i både Sverige och Danmark under 2015, och betalat skatt på olika sätt så nu sitter jag här med deklarationen, inte kul... aja ska snart sticka till skolan iallafall, vi hörs snart.

Två av mina favo bilder vi tog för ett tag sen, älskar solen som reflekteras i spegeln bakom mig.

Likes

Comments

Poängen är, hur ska jag veta att en kille är upptagen om han inte säger det, om han flörtar med mig eller om han skriver och hör av sig. Jag vill inte få ett samtal av någon galen flickvän som har kommit över något Facebook meddelande eller liknade, det står inte i pannan på någon att den är upptagen. Sluta att skylla på tjejen om din kille är otrogen eller visar intresse till någon annan. Då har ni uppenbarligen större problem och du kanske borde överväga ditt egna värde och situation.

Jag kom igår över ett inlägg, som jag tyckte var jättebra som handlade om just detta, och min hjärna började jobba, för vi har alla varit med om någon form av liknade situation, vi alla har varit galna men det är inte rätt sätt.

Såklart finns det alltid undantag och om det nu är att tjejen faktiskt vet att killen är upptagen är hon en medbrottslig, hon håller inte i vapnet men hon kör flyktbilen. Men det är alltid så enkelt att skylla på den andra, det är extremt svårt att lägga skulden på någon som gör en glad, varm och får en att känna kärlek. Men ärligt tjejer vi måste lägga ner, den som är otrogen har alltid ett större ansvar än den andra, så är det bara och vi måste förstå det. Ta hand om varandra och tänk på ert egna värde.

Likes

Comments

Vilket kanon väder vi har i hela landet...eller jag tror det är i hela landet har ingen riktig källa på det egentligen haha.
Min helg har varit toppen, vi har hängt på stranden hela helgen, i September fattar ni va sjukt?!?!
Jag vet tyvärr inte var min bikini del kommer från då jag har fått den av Cassie, sorry.

Ikväll ska jag bara plugg närmar sig tenta dags, och jag är jätte sugen på choklad. Kan inte någon komma hit med choklad, nä just det jag är i Sundsvall och har inga vänner här, så det blir ingen choklad hahaha.
Nu känns det som jag bara babblar på och allt är osammanhängande, så jag checkar ut. Hörs imorgon finisar.

Likes

Comments

hahaha två super nära bilder här ser ni verkligen bara mitt ansikte ser lite konstig ut men aja, har inga andra bilder. Är nu iallafall påväg till Malmö skönt att komma hem lite, efter att jag skrivit min första artikel i skolan. Jag vill inte ens att det ska bli måndag för att få utvärderingen av den, men jag hoppas på det bästa. Vi hörs imorgon godingar.

Likes

Comments