View tracker

Hejhej på er! Hur är det? själv sitter jag fortfarande kvar i skolan TÄNK ER DET!!
Nej, men jag har sjukt kul måste jag säga, vår redaktionsövning är inne på sin andra dag som också närmar sig sitt slut. Det har varit sjukt kul att äntligen få göra lite eget - att få publicera egna sportartiklar, så bra. Anyway - glöm inte att gilla vår tidning på facebook här är länken till den:
https://m.facebook.com/sundsvalet/

Där kan ni se mina live om sport och lite annat kul.
Hörs snart, kram på er 😘😘

Här kommer lite bilder från vårt besök på Timrås hemma arena, som vi besökt i dag. Men glöm inte och gå in och kolla alla intervjuerna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag är så himla seg i dag, ska strax till skolan och förbereda en intervju. Imorgon drar redaktionsveckan igång, jag tror inte att jag riktigt förstått hur kul det kommer att bli. Jag bara stressar upp mig och glömmer att ha kul. Nej, jag lovar mig själv att faktiskt njuta lite av veckan också.
Okej, vad går då redaktionsveckan ut på? jo, vi är indelade i grupper, med bestämda roller som vi kommit överens om på våra möten. Nyhetschef, webbredaktör, kommunreporter och så vidare, exakt som på en riktig redaktion. Vi har fått skapa en egen webbtidning - där vi under veckan kommer att leverera nyheter. Jag kommer att vara på sporten, så missa inte att läsa - SundsValet in och gilla för att få de bästa nyheterna.

https://www.facebook.com/sundsvalet/

Bilder från avtackningen för vår lärare i fredags.

Foto: Per Larsson

Likes

Comments

View tracker

Hej vänner mina! Hur mår ni? äntligen FREDAG, eller hur säger man, jag tycker i alla fall att det är jätteskönt. I dag överraskade vi vår lärare/programansvarig då han går i pension, sorgligt att vi bara fått äran att få undervisning av honom en termin. Detta påminde mig lite om mannen som förändrade mitt liv och är den verkliga anledningen till att jag är här i dag. Men anyway måste springa nu vi ska på sittning ikväll och jag har inte ens sminkat mig än opsii.

Oh har köpt mina första utsvängda jeans, vad tycker ni?😘

Likes

Comments

Jag vill att ni alla går in och kollar denna länken:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1157184201003493&id=169905213064735

Mina vänner igår kväll var jag så ledsen innerligt ledsen, jag kunde inte sova och jag mådde illa över mitt och alla andras beteende. Vi måste börja ta ansvar, vi måste agera. Hur är det man säger: många broar små, eller något sånt, jag är inte jätteduktig på ordspråk.
Jag har valt, och jag har börjar min resa, UTAN KÖTT!

Anyway kommer skriva ett längre inlägg om detta, mina tankar och verkliga bevis men just nu måste jag återgå till min föreläsning, behövde bara skriva av mig. Bye.

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Raisa Elisabeth, sjukt seriöst svar, men ni som känner mig vet att jag aldrig kommer att få en dotter.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Ojdå, höö svårt måste nog säga "sex utan kärlek" då kan det inte bli "komplicerat".

3. Har du bra självförtroende?
Beror helt på situationen, dock tror jag att andra uppfattar mig som en person med högt självförtroende, fast att jag egentligen inte alltid har det.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Jag måste lära mig spanska, men sen vet jag inte riktigt eller jo jag måste köpa en gopro kamera.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Svårt men Kendall Jenner.

6. Någon du har kysst?
Genom livet? för det minns jag inte.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nä och det är nog tur det.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Ja men den är väll okej.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
En riktigt najs lösgodispåse med massa lakrits.

10. Hur uppvaktar man dig?
Skrattar åt mina skämt, VIKTIGT, värm mig när jag fryser alltså typ alltid.

11. Har du rykten efter dig?
Ja, fick höra ett senast i Lördags.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Ett otroligt hämndbegär.

13. Din bästa egenskap?
Jag ler ibland.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Jag vet i fan, vad ska du prata med ditt ex om? det senaste samlaget eller en lite summering av ert förhållande?
Okej såhär: Du kan vara vän med ditt ex, fram till att du träffar någon ny.

15. Har du kysst en kompis?
Si, si.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Det beror på, men spontant - övervinner kärlek allt.. eller?

17. Hur lång är du?
166/167 vet inte riktigt.

18. En vacker person?
Mamma såklart.

19. Ett boktips?
Just nu: Harry Potter böckerna på nytt.

20. Bäst just nu?
Barcelona över nyår, det är verkligen bästa.

Likes

Comments

Tja, haha det känns lite konstigt för mig att hälsa med "tja" jag menar - jag har aldrig använt mig av det bara när jag ska prata "stockholmska".

Anyway, här kommer lite bilder från våran kväll i Köpenhamn. Tyvärr har jag bara bilder från Tivoli inte från våran ute kväll, det är kanske tur det. Men ett tips är att käka på PS bar&grill om ni åker till Köpenhamn.

Min magiska jacka kommer från Zara, i love it, och väskan från Gucci.

Likes

Comments

Klockan är 18.30 och jag tänkte prata om min lunch haha, har tyvärr inte hunnit blogga tidigare.
Om du är i Malmö får du inte missa magiska "Kaka på kaka" lunchrestaurangen som jag är förälskad i, ni måste ditt.
Anyway, min kusin från Tyskland var här på besök och jag lämnade av henne på stationen för en stund sen. Nu är jag lite ledsen böhö. Hoppas att det blir bättre då jag ska iväg och fira en födelsedag i dag.

Just det igår var vi i Köpenhamn på Tivoli och kollad all julbelysning, så mysigt mot kväll käkade vi på en super nice resturang och sen blev det party och drinkar, nothing more to say about that. Jag lägger ut lite bilder från Köpenhamnkvällen imorgon för just nu hinner jag inte skriva mer.

Likes

Comments

Jag har träningsvärk så att det bara skriker om det i dag. Jag och G var på vårt första boxningspass igår, känns så bra. Gym har aldrig varit något för mig, jag kan liksom inte bara stå och pumpa utan att lära mig något, känns inte alls kul även om jag måste besöka gymmet ibland mot min vilja. Menmen vad gör man inte för att få en snygg och hälsosam kropp, hehe mest snygg...fast det sa jag inte högt.

Aja jag hade tenta igår, gick nog inte jättebra - språkriktighet är inte min starka sida men vi håller tummarna. Det är därför jag inte bloggat. Jag gör inte det innan tenta för jag måste fokusera, brukar försöka stänga av allt, med andra ord jag förvandlas till en psykopat sen blomstrar jag ut och kommer tillbaks till mitt riktiga jag. Nu ska jag återgå till min föreläsning, vi hörs senare mina små kärlekar. Bye.

Så mysigt med höstkläder, kappor, stövlar och så vidare yeesh

Likes

Comments

Detta är mitt första radioljud som vi spelade in med ljudsugare (små saker som ser ut som en mikrofon). Klippt och redigerat har jag också gjort själv, gud man fick gråa hår på programmet men något blev det i alla fall. Tänk när jag om tre år kommer att se tillbaka på detta och skämmas, för att jag förhoppningsvis blivit så mycket bättre på att klippa, spela in och helt enkelt skapa ljud.
Men när vi fick uppgiften var min grej självklar, jag var påväg det är jag alltid.
Varsågod pappa, jag känner dig.

Likes

Comments

Hola kompisar! Idag är det internationella mansdagen, därför bestämde jag mig för att steka pannkakor, för att fira liksom och visa uppskattning....

Neej så var det inte, största lögnen. Det var mer att jag gav det ett ärligt försök men det tog inte lång tid innan han ropade från soffan - DET LUKTAR BRÄNT, DU BRÄNNER PANNKAKORNA...
Ja, men ursäkta mig jag försökte i alla fall och det är det som räknas.

Men hallå grattis alla män där ute och notera att jag grattar männen och inte FUCKBOYSEN som i mina ögon är POJKAR med slappa kukar:). Från det ena till det andra, men så är jag och lika bra att ni lär känna mig på riktigt inget mer skådespeleri.

Här kommer en riktig tjejbild- omg titta på min brunch.

Likes

Comments