Det är med tårar i ögonen jag säger detta: Jag kommer att inaktiverar min blogg.
På frågan om jag kommer att blogga igen kan jag inte svara på just nu. Genom skratt och tårar är det nu dags för mig att ta farväl. Jag har tänkt på det länge och nu tar jag tag i det, det är pågrund av personliga skäll.
Min fina älskade blogg som under så långtid haft en så stor roll i mitt liv, aja - vi kanske hörs i framtiden och då lovar jag att berätta anledningen till att bloggen plockades bort.
Efter midnatt kommer inte min blogg att vara kvar. Tack för allt vi haft och på återseende😘😘😘

Bye✌🏾️❤️❤️😘😘

Likes

Comments

All black everything❤️

Likes

Comments

Happy new year😘
May all your troubles last as long as your new years resolutions.

För mig var det helt rätt att åka och fira i Barcelona - staden har varit så viktig och central för mig under mitt 2016.
Det bästa avslutet - klädd i livets snyggaste röda klänning och omringad av vänner.

2017 för mig kommer att handla om familj och vänner. Mina underbara relationer som jag ska smörja med balsam hela året. Jag är så himla lycklig och stolt över min familj och vänner.
Om 2016 handlade om förlust och saknad ska 2017 handla om styrka och resning. Tack för att jag får vara så lycklig❤️

Likes

Comments

Hola, jag vaknade för en timme sen med livets huvudvärk så himla trött, det var en låååång dag igår.
Anyway sitter och äter frukost just nu i ett soligt Barcelona - ska strax upp till rummet och byta om sen blir det spa time. Är lite stressad inför ikväll, känns så sjukt att det är ett nytt år, 2016 har varit det värsta i mitt liv, men inte förstöra detta fina inlägget med negativitet.

Kommer bättre bilder när jag laddat min kamer😘❤️🍾

Likes

Comments

Mitt resår 2016, här har vi en del bilder som jag tagit i olika länder jag varit detta året. Det finns egentligen så många fler bilder och upplevelser att dela med sig av. Men det hinner jag inte nu då jag sitter och väntar på mitt flyg till BARCELONA, wihoo - hörs ikväll mina kärlekar.❤️❤️

Likes

Comments

Jag kommer fram till nyår plocka ihop bilder från 2016 för snart slår vi upp dörrarna för 2017 wiho.
Här kommer året i selfieezz haha.

Likes

Comments

Nelly LÄNK: http://nelly.se
Upp till 60 procent på höstens favoriter. Var själv inne för att köpa en "väska" några minuter senaste låg det över tio plagg i korgen.


Muraboutique LÄNK

Den australienska favoriten - i love it. Nu är det upp till nästan 70 procent på flera kollektioner, in och fynda era kommande sommar outfits.


NA-KD LÄNK

Mellan 40 - 70 procent - fynda dina favoriter för bara några hundralappar. Riktigt snygga nyårs outfits och snabb frakt.

Ett tips till är att ladda mer ZARA:s app och fynda på deras rea eller kanske bara för att ta reda på om ett plagg finns i butik nära dig. Allt detta kan du göra på appen.

Hej så länge, vi hörs ikväll❤️

Likes

Comments

Vaknade ganska sent i dag - ligger fortfarande med en kopp kaffe i soffan/ min säng för natten - helt själv valt, jag älskar att sova på soffan - tycker det är najs, blir inte lika seriöst då haha.

Jag tänkte ligga här en stund till sen åka med min morfar till kyrkogården för att hälsa på mormor. Han är lite uttråkad och irriterad - det är flera dagar sen det var fotboll på tv - inte kul, inte kul.
Senare ikväll blir det party - kas kommer hit och sminkar mig och vet ni?? vi kommer att vlog sminkningen kul - min tredje vlog längesen sist nu - ska bli mer aktiv på den sidan efter nyår - ett av mina löften.🌹🍀

Några fler bilder från igår:

Jag och min bästa kille - i love u❤️

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på länge, det är nog rekord länge. Det har verkligen varit tomt utan dig utan er mina kära vänner.
Jag kommer behöva berätta en jättetråkig grej för er inom några dagar - när jag exakt har kommit på hur jag ska göra och hur det kommer att bli i framtiden.

Men i dag tycker jag att vi firar jul. Denna dagen kommer jag att spendera hemma hos min mamma med min morfar och faster, det känns bra med tanke på att vi är en stor "släkt" och det har varit några intensiva dagar med - julfester och middagar.

God jul mina kära läsare och vänner - krama om varandra och njut av att bara få vara. För er som firar i ensamhet - en extra stora till er❤️

Denna snygga klockan ramlade ner i min brevlåda för några dagar sen - in och beställ på nicolevienna.com.

Likes

Comments