Jag är sjukt nervös... nu har jag äntligen klippt ihop mitt första VLOGG- inlägg hihi. Gå in och kika på det för om jag får skryta lite så är jag faktiskt nöjd och fler ska det blir.

https://youtu.be/XAT8Wiy010s

Hörs ikväll mina små kärlekar.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Shit vad kul vi hade det igår förutom att vi nästan frös till is haha. Vi spelade in lite ståuppor, vilket var lärorikt man ser verkligen sig själv från en annan vinkel. Rösten låter så annorlunda, ens kroppsrörelser ser så
konstiga ut i kameran, mycket att tänka på. När vi kollar på tv ser alltid reportrarna så naturliga ut, men ni ska veta att det är ganska mycket jobb bakom det.
Nu ska jag tillbaks till skolan från lunchen, såå trött
idag:(. Bye!

Likes

Comments

Att människor aktivt sitter på olika sociala medier och letar efter "eventuella sex partners" är bara sjukt. Det är sin sak att skaffa olika konton på sidor som är skapade för personer som är ute efter just sex på lika villkor. Men att skrolla på Instagram och gilla bilder för att man är lite sugen oacceptabelt.

"Ja, men vadå... hennes bilder visar ju att hon vill" VAAH? visar vadå?? "hon är sexig så jag skrev till henne".

Det är ju helt okej att tycka någon är snygg och kontakta den personen för att man tycker den ser intressant ut. Men att endast kontakta någon för att eventuellt få ligga är konstigt. DET FINNS BÄTTRE SÄTT ATT HITTA DET PÅ.

Nej jag vill inte ha sex med dig för att jag lägger ut bilder i bikini, nej jag vill inte snacka med dig och slös min tid för att du ska få ligga, händer det så händer det. DU KAN INTE TOLKA EN PERSONS FLÖDE MED EN PERSONS SEXUELLA LUST.

Drop the mic, nu har jag fått skriva av mig. Ciao.

Likes

Comments

Gissa vad jag gör!!! Jag står och lagar mat och bloggar... multitasking. Nej men igår pratade vi om mat ganska mycket. Jag vet om att jag är värdelös på att laga mat pommes i ugnen då känner jag mig ganska stolt, igår när vi pratade om mat fick jag reda på en massa konstiga grejer som jag inte hade tänkt på (normala för alla andra).
Han imponerar på mig fast jag tror att han inte vet om det.

Jag skäms hahaha, men detta är iallafall mitt bästa och det är vegetariskt!

Likes

Comments

Den översta bilden är faktiskt tagen på en toalett, lite pinsamt men sant. Emma såg bakgrunden och sa direkt "kolla Erika, där kan det bli bra bilder". Så vi tog några, tjejerna som kom in efter oss på toaletten, gjorde detsamma efter att ha sätt oss. Ohh vi har startat en ny trend eller...?? We are classy women, eller?!?!
Just nu är jag så trött att jag känner mig yr... inte bra. vi hörs sen om jag lyckas få någon sömn efter gårdagen.

Sorry för dåliga bilder, men ni vet att jag inte har kamera sladden dessutom är dessa bilder tagna precis i början av kvällen vilket är en jävla tur haha.

Likes

Comments

Hola, ljushuvudet här har glömt sladden till kameran hemma så jag hinner inte lägga ut något ikväll utom dessa två trötta mobilbilder. Ska överföra bilderna till min telefon så fort jag har kommit på hur man gör, så förhoppningsvis kan jag ändå lägga ut något mer imorgon.
Aja vi är iallafall i Dubai så jäkla skönt, har hängt på stranden och nu gör vi oss "fina" inför kvällens middag och fest.
Jag var så orolig inför min outfit ikväll man vet liksom inte hur det är okej att klä sig här, men jag tror problemet är löst då kulturen är relativt "modern". Oh nu har vi bortom vill inte bli försenad och låta vännerna vänta haha. Hörs sen bye.

Likes

Comments

Nu åker vi, hösten blev för mycket och vi drar. Hörs om några timmar när vi landat. Puss på er.
P.S. jag är tillbaks nu, inga mer bloggsvackor på ett tag nu jag lovar!

Likes

Comments

Det känns som att jag har gett upp men det är inte sant, jag har bara tänkt en massa..Gud jag börjar varje inlägg med att vara bitter, fast jag faktiskt inte är bitter, sjukt!

En sak jag har tänkt på är hur jävla seriöst vi ska ta livet hela tiden, varför gör man det för? Alltid massa mogna samtal med stela människor som aldrig kan bjuda på sig själva. Livet är redan så "hemskt" och vi alla ska dö så slappa av lite. Vi har så bråttom för att bevisa saker för människor i inte ens tycker om, men egentligen hur kul är det. Vad är det vi kommer att minnas? är det film kvällen med dåvarande pojkvännen, är det missionär sexet vi kommer att minnas, som vi hade en gång i veckan för att vi orkade inte mer. För vi tog livet för seriöst, så återigen slappa av, skratta mer, gör bort er och snälla skapa andra minnen än missionär sexet.
Adjö!

Likes

Comments

Igår var en toppen kväll precis vad jag behövde!! Det kändes verkligen som om jag var i typ München på Oktoberfest. Jag hatar dock att klä ut mig men igår var jag faktiskt helt okej med det.
Har tyvärr inga bra bilder då jag inte vet hur man sätter på blixten på min nya kamera haha typiskt mig. Men detta var iallafall min Oktoberfest outfit.
Hörs imorgon vänner.

Likes

Comments