To: me From: favvisdaniel, hoppas ni får en fin dag oavsett vad planen är!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Galen i allt glittrigt atm

T-shirt - H&m / Kjol - Zara (rea 79kr!!) / strumpisar - Calzedonia

Likes

Comments

Strumpisar - Caledonia / Skor - Zadig / Tröja - Acne / hårhand - &otherstories

Två små close ups, tröjan är the one jag köpte här om dagen och sa att jag skulle visa. Mer än så hade jag inte å komma med - hoppas ni har en fin helg hitintills!

Likes

Comments

Presenterna till min nyblivna 20-åring & en present till mig själv (visar någon anna dag hiho)

Hej hur är det? Med mig är det fint, är dock lite småstressad för ska iväg på riskettan snart. Tagga 3h teori... men något som måste bli gjort så skönt att få det överstökat! Igår fyllda min älsklingsdaniel hela 20 år, helt sjukt med tanke på att att han bara var 17 när vi först träffades haha. En mössa, en sweatshirt och en scarf fick han av moi, tror han blev nöjd. Puss

Likes

Comments

Jeans - daisy street / t-shirt - Comme des gravons play / spetsbh - love stories / ring - Efta Attling / parfym - byredo

Likes

Comments

Jeans - asos / hatt - Zadig / topp - Zadig

Chocker med märkena jag vet, men har vissa ställen jag aldrig kan gå in på utan att hitta något snyggt och dessa är två av dem! Jag har ingen hatt och har aldrig vart nån hattmänniska men åå vad jag älskar denna! Tror kaanske det blir mitt första köp sen till våren hiho.

Likes

Comments

Beställde just hiho - Comme Des Garcons play / länk

Bilderna till höger & vänster är från tumblr.

Likes

Comments

Behålla eller inte...

Kan verkligen inte bestämma mig. Köpte dessa på rean så priset var ordentligt nedsatt, otherwise hade jag inte slagit till. Men nu kan jag ändå inte bestämma mig. På minussidan så var de ju dyra trots rean men på plussidan så har de alltid ett bestående värde så man kan sälja dem vidare. Och behöver ett par skor som går upp över anklarna för de ända jag har nu är uggs och usch så trött jag kan bli på dem.

Likes

Comments