🙏🙏😍Alltså dendära hellström ? jag kan inte bestämma mig för om jag älskar eller hatar honom...

han har ju blivit anklagad av kritiker för att sjunga falskt, nej han sjunger då FASEN inte falskt !! hans röst är annorlunda bara.. så sjukt mysig, jag har aldrig riktigt gillat honom förut 😳 men sen jag såg "känn ingen sorg" (som förövrigt är en film alla som inte sett borde se, mer fakta om den sen 😁) och fick höra andra göra om hans låtar, då filmen är byggd på hans texter och låtar osv.fick jag för mig att lyssna på orginalen med. och på nåt konstigt sätt satte hans låtar/texter sig rätt i hjärtat. men en låt jag dock gillat från honom är "de kommer aldrig vara över för mig" som nog en del hört, tycker personligen den är ganska ytlig gämfört med hans andra låtar. men den låten blev en riktig hit i sommras om jag inte minns fel ? iallafall har jag fått en helt ny uppfattning om Håkan nu. en hel del av hans låtar har nu trillat in i min spotify lista 👏 men , vi kör lite bakrunds fakta om honom med vettja ?


ok. han heter alltså Håkan georg Hellström. född och uppvuxen i göteborg, fakta om de hittar du här! fast jag tror redan de flesta vet om vart de ligger någonstanns men jaajaaa... han är född den 2april 1974 så han fyller drygt 40 bast måste det bli :)

hans föräldrar heter Christina och Björn hellström. han har även en bror som heter thomas för er som ville veta ;)

han har varit med i allsång på skansen 8 GÅNGER sen 2001 , den senaste gången som var nu i sommras 2013 var det hela 26.000 som satt i publiken o kollade på honom :o vilket är den högsta siffran på allsång på skansen sen 2006❕lagom grymt eller vadå?

han har fått lagom många priser och utmärkelser oxå...hela 16 priser mellan 2000 - 2013. allt från grammis och rockbjörnen till årets göteborgare💪

så nu tänkte jag att jag skulle ge er lite håkan låtar ni absolut måste höra på, bara för att länkar jag dem till youtube oxå 👌


En midsommarnattsdröm ❤ den absoluta favoriten av dem alla !

kom igen lena 👌 lagom uppfriskande, får alltid sån lust att bara random hoppa upp och dansa tills jag inte kan stå längre när jag hör den,

nu kan du få mig så lätt , om du sett "känn ingen sorg" versionen kan du inte mer än älska den riktiga 😍

känn ingen sorg för mig göteborg , hans stora "genom slag" så såklart ska den oxå vara med :) klassiker !

kär i en ängel 💙 ååååååååååååååååååååååh över fin 😭

finns såklart fler, men skulle ta timmar att rabbla upp alla ..


HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR hittar du även trailern till filmen "känn ingen sorg" jättebra film :') rekommenderar den absolut! ni som sett torka aldrig tårar känner säkert igen en del skådespelare oxå :)

som ett sånthär grymt avslut gör jag en röstning där nere med 👇

taaaack för ni läste 🙏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag blev jag riktigt rörd. Min fina fina pojkvän gav mig en ros , för att vi firar 2 månader idag 😌
Men de jag blev mest rörd av var att rosen var av plast, o så säger han när han tar fram den "när denna rosen vissnat ska jag sluta älska dig" förstå vad rörd jag blev.
De finaste jag någonsin fått utan tvekan .. Satt dessutom ett kort på den med samma text han sa :')
Varje gång jag gick till mitt skåp o öppnade de såg jag rosen och blev helt varm i kroppen. O kände mig som världens lyckligaste flikkka , vilket jag förövrigt alltid känner. När han såg på mig alltså. O vi Stog där ,de som gick genom mitt huvud var en enda tanke "jag älskar denhär killen så otroligt mycket!" Sen gick dagen o Marcus skulle till Kristianstad på en intervju med en sak vi håller på med i skolan.. De var ganska jobbigt att vara utan honom men jag klarade mig de 3 sista lektionerna ganska hyfsat ändå. Underhöll mig med kumpisar från alla andra klasser på 5 minuters rasterna vi hade :) sen efter skolan gick jag genom skolan med min ros i handen o folk kollade på mig jätte nyfiket hihi. På bussen slapp jag iaf sitta ensam då Wictor för en gångs skull åkte bussen 🙏 så snackade lite skit med honom. Eller ja, blev mest snack om skolan o sånt .. Men men , de var kul att vi snackade lite ändå :) när jag var på väg hem tänkte jag på momentet med rosen igen , Marcus kollar på mig på ett sätt som är obeskrivligt! De är sådan kärlek.. Han har grymt fina ögon, och hans leende är dödande gulligt:') man vill säga något sånt där jätte gulligt så han skrattar för man blir så glad av att han är glad o hans skratt är så fint på något sätt 😍 älskar allt med honom.
Dom här 2 månaderna har gått så himla fort , 60 dagar tillsammans liksom ?? Vart tog tiden vägen ? Sjukt.. Fler månader ska de bli 🙏
När jag väl kom hem väntade mindre roliga nyheter .. Soc var där. Jag visste att dem om någon skulle kunna sabba min och Marcus dag.. O mycket riktigt lämnar dem mig aldrig besviken nu för tiden. Jag fick bla. Höra att de är tänkt att jag ska bo här i 3 år till o kan flytta hemifrån själv... Sen att de är tänkt att jag ska träffa pappa med psykolog,vilket jag inte alls har lust till. Och att jag förmodligen inte kommer vara hemma själv utan bevakning förrens om några månader .. Inget utökat umgänge än Så länge.. Jag tappade greppet om allt där ett tag. För mycket negativt på en och samma gång. De var jobbigt. O när min soc skakat hand med mig o satt sig i deras äckliga social bil gick jag rakt till mitt rum o Storbölade o pratade såklart med Marcus , den enda som kan få mig glad när jag ligger längst ner. Nu känns de ganska okey endå. Jag menar. Jag kommer aldrig sluta kämpa för att få tillbax min frihet. Men just nu kan jag inte göra något Annat än att glida med strömmen. Se vart de bär. Jag är alltid beredd på nya äventyr. Nu för tiden är jag endast ledsen i en timme Max, sen försöker jag se de positiva i de hela. O att jag kan tänka så har jag ingen mer än min pojkvän att tacka för!
Efter både bra o dåliga saker som hänt idag, sitter jag nu med musik läxa till ett prov imorgon och går vidare. Snart blir de väl sängen, kanske skriver något intressant snart igen, vem vet ? Puss sålänge!

Likes

Comments

Osby är en allt bra skum by.
Allt är svart här. Ingenting är ljust.
Jag sitter på en bänk ute i kylan,väntar på mitt tåg. Massa kråkor flyger omkring stryker så lågt att de känns som att de snart kan nudda mig. En tjej med svarta höga klackar går förbi mig o kollar på mig som jag vore ett missfoster , bredvid sig har hon en kille som går
Bredbent och röker. Jag sitter kvar stel som en pinne,tänker att snart är denna mardrömmen över,snart kommer jag härifrån. Hoppas stort på att jag ska möta någon jag känner ,som kan hålla mig sällskap i osbys äckliga mörker. Men nej. Två tjejer kommer då,står o visar varandra deras bh-ar o stortjuter av avund att den enas är snyggare än den andras,står sedan o pratar om hur de ska på fest o supa skallen av sig,ser ut att vara 11 år,jag tänker ,snälla skjut mig. Vart tog lilla oskyldiga Osby vägen ?
När jag plötsligt sluter mina ögon ser jag mig själv hur jag var innan. När jag åker från min mammas hus o kör förbi alla gator,ser jag mig själv gå där,alla gränder jag tjuvrökte i , bakom skolan där jag tog mitt första halsbloss o fick min första nikkokick.
Man ser genom fönstret på lekplatsen jag lekte med min lillebror på ,när vi sakta gungade o skrattade. Jag ser ängen o gräset jag rullade mig i ,ankdammen jag älskade att spendera tid vid. Jag ser ett hus jag bott i,i mitt gamla rum lyser en lampa.en ny familj har flyttat in där. En ny lycklig familj har flyttat in där.
Jag ser parken jag träffade kompisar på,skolan jag blev utstött på och alla gator jag gått på,jag är tillbax i byn jag grävde ner mig så djupt i,byn som pajade mitt liv. Fick mig att gräva min egen grav. När jag sitter där på bänken kör ett X2000 förbi,väntar lugnt på den kalla blåsten som kommer efteråt .. Ryser.för ett år sen Stog jag där nere på spåren o tänkte ta slut på mitt lidande. Metall kommer alltid vara svårt för mig då jag alltid kommer minnas den metall spåren är gjord av. På bänken sitter jag stilla, äcklas av tanken att jag ville ta slut på allt då.. Att jag kunde vara så svag,vilja ge upp allt ? En fråga jag nog alltid kommer ställa mig själv. Jag är tillbax i byn jag växte upp i,tog mina första steg i. Men mina fötter tycks inte lämnat några spår efter sig. O de kanske är tur. Vill helst inte förlika mig med den byn. Skäms över att komma därifrån. Så när jag sätter mig på tåget hemåt igen drar jag en lättnad. Äntligen bort härifrån. Jag sätter mig på en ledig plats o kollar ut. Viskar för mig själv,farväl mitt förflutna. Nu är denna byn inget mer än en helt vanlig by. Jag är trött på minnen,dags att gå vidare. De plingar från min telefon,de är Marcus. Ett leende skymtar i mitt ansikte,jag är lycklig nu. Så jävla lycklig. Jag ska leva i nuet. Tittar ner och svarar honom. Tåget börjar rulla. Hejdå Osby.Likes

Comments


dethär inlägget är till min pojkvän.. efter två försök redan att försöka publicera det utan framgång försöker jag väl nu igen.. vill verkligen att de ska komma fram. 


okej vi börjar om från noll igen då.


 Våran historia bygger inte på något speciellt , jag kom från behandlings hemmet hamnade på familjehem i Sösdala (eller ja utanför ) hamnade i Marcus klass , ville hjälpa han med en tjej i vår klass , då jag redan tyckte om någon annan på skolan . 

Jag ville bara hjälpa till ... Att jag igentligen inte var ute efter något gör mig så fascinerad , de hade varit en sak om jag börjat prata med honom förMIN egen skull.  Men så var de inte,de var för någon annans skull. 

Om jag för 8 månader sen vetat att jag 8månader senare skulle sitta o dricka en latte vanilj på espresso o killen mitt imot mig , vid namn Marcus , den dära killen i min nya klass .. Skulle vara min pojkvän o komma till att vara min mening att leva ! Om jag visste de då,skulle jag förmodligen aldrig trott på de.. 

Men så är de nu. Dendära okända killen i min klass är de finaste i mitt liv , o ett liv utan honom skulle inte vara något liv ... Att sitta där mitt imot honom kolla honom i ögonen o verkligen se allt man någonsin velat ha o tänka , "de är mitt" o helt plötsligt sitter man där och ler ,halvt hög på livet , de är nog de underbaraste jag någonsin varit med om.. Se på någon o veta , att jag är världens lyckligaste flicka. den känslan .. 

Efter en helg , när man ses igen , står där vi skåpen o ser honom komma till en o säga dedär blyga gulliga "hej" de får en att smälta totalt ...  Den dära morgon pussen , alltid lika underbar :') 

O kramarna , när han kramar mig är de som världen stannar o inget kan skada mig , all smärta försvinner , allt är Borta , de är bara vi , inuti en bubbla , vi har som en egen värld. 

Dels när ingen förstår oss , och dels när verkligheten kommer för nära inpå. 


Sättet vi lärde känna varandra på är ganska lustigt .. 21k meddelanden på Facebook och inte ett ord i verkligheten , haha snacka om feghet ? Jag är en social person ... Snackar i stort sett med vem som helst .. Men med honom .. De gick liksom inte , rädslan att veta att han i stort sett visste mig ut och innantill .. 

Så hela förra terminen .. Sa vi i princip inte ett ord till varann . Men jag kollade på honom ibland med vetskapen att denhär killen , han visste ALLT om mig. Jag hade berättat allt för honom ... 

Sen kom sommarlovet , då vi hade planerat en hel del , att vi skulle börja umgås osv. Men de blev aldrig så 😳 

Så började skolan... Nåt hände , vi började prata , pratet blev till kramar , känslor på riktigt , för de i skolan gick de nog ganska snabbt då de inte riktigt hängt med i hela grejjen ^^ men jaja ! Den 6/9 blev dock äntligen pojken min ! Efter 8 månaders väntande ❤️ 


Ja o nu gör han mig till världens lyckligaste. Jag har smärta i mitt liv o jag har sorg , men allt dedär försvinner när jag är med honom , allt jag kan göra är att le. 


Med honom är jag odödlig med honom är jag allt. 


Jag kan inte säga hur länge jag kommer älska dig,men de jag vill uppnå är att älska dig till den dagen då asfalten blommar och månen trillar ner från himlen , den natten en man har räknat alla stjärnor som lyser där uppe på himmelen. Den dagen kan jag sluta älska dig. 


Älskar dig så mycket min älskling.❤️ 


Marcus Malmberg ❤️ 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN !
Äntligen,ska jag få chansen att säga precis som jag tycker !
Jag fick ett samtal för en månad sen , av min mammas advokat , hon frågade mig om jag skulle kunna vittna i domstolen , för min mammas o pappas vårdnadstvist , vilket innebär vem som ska ha vårdnaden om mig, just nu har mamma den o jag vill att de ska förbli så. Hon sa att de kan finnas risk att jag inte får vittna , men då kommer jag iaf få skriva ett brev o berätta ..Min pappa har inte brytt sig om varken mig eller vad som hänt mig de senaste 15 åren , så förstår inte att han ska börja bry sig nu ... Jag vill INTE att han ska ta del av mitt liv ! Jag vill bara inte de , de betyder att han kommer kunna bestämma över mig , se mina betyg , kunna se ALLT om mig ! Jag vill inte det. Han tillhör inte min värld , de skulle va som att en främling fick se mina journaler från behandlingshemmet , o de skulle jag Inte vilja . Har han valt allt annat framför mig i de 15 åren jag levt kan han fan skita i o bry sig resten av mitt liv oxå.
Så idag , fick jag ett brev . De var ganska tjockt, o de stog "Hässleholms tingsrätt" fy vad jag skakade när jag öppnade , men vad som stog i brevet gjorde mig konstigt nog OTROLIGT glad ! De första jag läste var "kallelse" mitt namn o mina föräldrars namn o datumet rättegången ska vara , vilket är en dag efter skolan börjat .. Sen förstod jag. Jag skulle få vittna . Jag ska få berätta sanningen till min pappa rätt upp i ansiktet , o han kommer inte kunna hindra mig, han kommer inte kunna skrämma mig som han alltid gjort förut . För han kan inte skrämma mig,om jag skrämmer honom först. Känner mig starkare än någonsin .
Häromdan när jag träffade min lillebror , skulle vi köra o lämna Simon hos pappa, o jag är ändå ganska artig så jag hoppade ur bilen för att kunna säga hejdå till min lillebror . Då sa pappa "jag tänker tvinga dig till en kram ändå så jag får en nu" så gick han fram till mig o kramade mig,och kramen var inte varm o kärleksfull , som jag alltid hoppas den ska vara , den var kall o stel. Som den alltid varit. Jag vet inte varför jag fortsätter hoppas på att den en dag ska vara så varm o kärleksfull. Jag vet ändå längst in att den aldrig kommer bli de. Min pappa krossade min dröm om att få en såndär pappa att se upp till. Han krossade den lilla tanken jag ens hade att vara stolt över att vara hans dotter.
De var hans val att vända mig ryggen. De var hans val att svika mig. Men du fick mig att skapa ett mål pappa. Så jag måste ändå tacka dig. Målet om att aldrig bli som du,jag ska ALDRIG svika någon som du svek mig o min lillebror !
Jag ska aldrig behandla någon så som du behandlade min familj !
Jag ska aldrig,aldrig aldrig bli som du.
Så , jag ser framimot att vittna mot min pappa i domstolen . Jag vill att han ska veta hur jag innerst inne känner. Så kanske han nån gång förstår . Jag är lycklig utan att han finns med i bilden.Likes

Comments

Alltså , jag mår igentligen inte så bra & tänkte skriva ett inlägg om hur kasst jag mår osvosv ... Men , ska skriva om något som gör mig glad istället , nämligen domhär killarna 👇

Joakim jockiboi Berg. Gud denhär människan alltså ?! De första du tänker på när du hör hans namn är , supa , att han är rolig , känd , osv eller hur ? Men de finns en annan sida av honom oxå , vad jag har läst o fått reda på är att denhär killen inte haft så lätt i sitt liv , ständigt jagad av samhället , vi tar en händelse , från dh jag antar att de flesta vet vad de är ? Annars kan ni googla det ! Men kortfattat är det den största lan-festivalen i Europa om inte hela världen ? Vet inte faktiskt , men jockiboi o Gustav hade stor efterförfrågan om att komma dit för sina fans , o dom åkte dit , lite bakgrunds historia kan ju med vara att Jocke tidigare drogat och sådant liknande , de behövs veta för att hänga med i dethär . Så dom åkte dit , träffade fans , vet själv en som fick träffa honom , hade med velat men .. :( de var inte en MÄNNISKA som påpekade att han varken var påverkad eller sur , tills en vakt tog tag i hans Arm o frågade om han hade tagit något ?! Han skulle göra tester osv , men helt plötsligt fanns de varken de ena eller det andra . Även likadant med Gustav . Dom slängdes ut hals över huvud , alltså dom jagar jockiboi för hans förflutna , kan inte folk se att MÄNNISKOR förändras ?! de skrivs och mytas om de i tidningar och överallt . Stackars människa säger jag bara , att han står ut ?! Söker du på hans namn på Google kommer de först komma upp om hans blogg osv , sen om alla FEL han har gjort , allt skvaller , allt myt . Den han var INNAN . Så därför vill jag ge denhär grabben väldigt mycket credd att han TROTS all skit fortfarande står upp ! den andra delen av honom är ju med väldigt bra , o de är nu jag kommer till varför han just gör mig GLAD . Om jag är ledsen , har bråkat med någon , bara allmänt trött på allt , så sätter jag på "jockiboi och hans vänner show" för ni vet dendär låten i början ? Och om ni inte har sett jockiboi o hans vänner show råder jag er VERKLIGEN till att göra de ! Man kan inte få nog av dom 😂 jo iaf den låten i början , jag vet inte vad de är med den , men jag blir bara glad när jag hör den , HAHAHA glad bara jag tänker på den ... O jag kan verkligen sitta o lyssna på den om och om och om igen ... Och aldrig tröttna ?! HAAH sen själva "showen" är ju med fruktansvärt bra ! Finns även sagan om jockiboi och jockiboi o wiederstedt show , alla lika bra , så råder er somsagt att titta på dem om ni har tid ! Och ja sen är de massa bakom scenerna osv . Så att beskriva jockiboi i 3 ord skulle vara , stark . Rolig , och kung . ✌ Och en dröm skulle ju vara att en gång få träffa honom :(
Gustav Björklund ..

AHAHAHAHAH , världens finaste o bästa människa <3 jag vet inte riktigt vad de är med denhär killen , men ändå tycker jag lugnt han är bäst , o han o jocke tillsammans är ju sjuka , Gud , och i jockiboi o hans vänner show är ju gurra OBESKRIVLIG , agro 24/7 HAHAHAH , (jag hoppas Dock verkligen inte han har sånt agro i verkligheten xD ) men även han har inte haft de så lätt , imed att han är inblandad i de med dh har ni redan hört den historien 👆 tycker fortfarande de är sjukt . Vilka människor är de som gör sådant igentligen ? Inte kan dom vara mänskliga iallafall ...det var även en bil olycka ganska nyligen han la ut om , som inte verkade så bra . Så jag tror absolut inte domhär grabbarna bara bär på lycka, men dom har viljan att avstå från att visa de . Jag kan ju med ha fel , för jag känner inte dom , men de är de jag tror . Gustav är en av dom sjukaste o roligaste människorna jag vet , och med attityd o vilja , en dröm skulle verkligen vara att få träffa honom , jag hade kunnat dö lycklig då .

Så jag ger dessa 2 jädrans respekt ska ni veta . För testa o gå i deras skor , du hade inte klarat ett steg , jag hade inte gjort de iallafall . Världens bästa . ❤


Likes

Comments

Hejhej !
Hm alltså .. Jag tror inte jag skrevit nåt på bloggen på en vecka nu ?! HAHAH .
Gud så kass ! Ber om ursäkt för det . Ska lägga mer tid på bloggen , lovar :') ja denhär veckan har inte hänt så mycket faktiskt , i lördes kände jag att mitt ben var okej igen så fick för mig att vi skulle åka o rida , så vi gjorde de :') en riktig långtur , o så mötte vi upp Marie med. världens finaste väder var de , på vägen hem mötte vi på en liten igelkott bebis , så söt den var :( när vi kom hem var hästarna helt döda o jag kan ju säga att igår när vi bestämde oss för att ta en liten ridtur till , kände man att dom fortfarande inte riktigt återhämtat sig från turen i lördes :) dock är de bra att man är ute ofta o LÄNGE på sommaren speciellt med dom . För annars får dom fång , vilket innebär att hästen får som ungefär tandvärk i hovarna , HAHAH bra gämförelse men ni fattar . I söndes målade vi stallet o altanen . Ganska kul faktiskt :) igår var de början på simskolan för de små barnen . O även de stora ;) förutom jag då xD nej fyfan . Aldrig i livet . HUEHUE. Så ja , 3 veckor framöver måste jag sitta o kolla på barn som simmar omkring in the middle of nowhere . ;)i går var vi dessutom på Skånes djurpark o jag blev otroligt känslosam hos björnarna , dom var så hjärtslitande , jag vet inte varför , men att se på dom , bara ha ett galler imellan o se dom rätt in i ögonen när dom trycker sig mot gallret, de gjorde bara ont . Jag menar kolla på dom (bilder med nedanför ) så himla fina djur .

o idag var de tandläkar besök GUD VAD TREVLIGT eller inte . Hatar tandläkare :'( ska dit om 2 månader igen , o fylla i ett hål igen . Annars var dom fullt friska :) o som plåster på såren färgade jag mitt hår brunt idag ju . Ville igentligen inte men , mitt hår var grönt :'( bild nedanför 👇 ni får gärna lägga en kommentar vad ni tycker om de om ni vill :) nu kollar vi på pirates of caribbian :) tjo sålänge !
Likes

Comments

Tja bloggen !
Tänkte att mitt vardags liv är så trist så vafan , nu ska jag skriva ett inlägg om homosexualitet , som tydligen MÅNGA anser är fel .
Vill först o främst börja med , varför är de fel ? Är de verkligen något du själv tycker eller du bara "go with the flow" ? Jag tycker absolut inte De är fel . För man ska inte dömas för att man inte gillar de motsatta könet , man SKA bli accepterad vem man än har bestämt sig att vara med . Ta ett exempel . Skulle jag gå ut med att jag var lesbisk skulle de flesta tycka de är "sexigt" "hett" osv . Men skulle min bror gå ut med att han var bög skulle han få så jävla mycket skit . Dom skulle smutskasta honom o spotta på honom , o anledningarna är så äckliga typ "för att de är äckligt" "onormalt" men vad är de igentligen som är så äckligt med de ? Tänk om de hade varit DU som hade varit den killen . Hade du verkligen på allvar velat dölja din homosexualitet för att dagens samhälle är fucked up ? För att någon fått för sig att de är "fel" att vara bög ? Nej jag tror inte de. Alla vill bli accepterade för deras egna jag . I detta efterblivna samhälle hör man dagligen folk som använder "homo""bög" "gay" som en svordom , ett skälls ord , o de gör fan ont i mig att dom inte ska bli behandlade som alla vi andra . Men så är de idag. Vi stöter bort de "onormala" de som inte passar in . Jag känner själv en som är homosexuell . O jag kan berätta för er att den killen har lite vett i skallen . Han har fabulous klädsmak , o är världens mysigaste . Han har ett hjärta av guld o han skulle mer än allt vilja bli accepterad i samhället . Så snälla . Döm inte någon för deras sexualitet , de är bara en bit av hela människan . De finns så mycket annat att se än bara de . Hjälp till o vända jorden rätt istället för att hjälpa till o göra den smutsigare .
Tack för mig .
  • 1042 readers

Likes

Comments

Hur kan de göra så ont att bara se ditt namn ? Hur kan de vara en sån outhärdlig smärta i mitt hjärta när de gått så lång tid ... Tänk dig . Över ett år . Vi har känt varann över ett år . Jag kan inte fatta att de är över ett år sen jag såg dig för första gången. Den 24 maj 2012 skrev jag till dig för första gången . Ingen aning on hur de hela skulle sluta . Dendär första gången jag träffade dig , jag ville aldrig åka därifrån . Jag minns den dagen så väl . När jag stänger ögonen o lyssnar på "agnes , one last time" kommer allt tillbax som ett bakslag . Så jag tänkte nu berätta för er , om första gången jag mötte "the love of my life " Killen som stal mitt hjärta på riktigt . Min ... Första .. Riktiga kärlek . Taget ur min biografi jag tänkte ge ut i framtiden .

-så kom dagen, den stora dagen vi gick upp vid 06.30 , klädde på oss , sminkade oss gick ut med caffe (min hund) sprang in , sprang ut & kutade ner till busskuren . Vi åkte först till Osby sen tåget till Hässleholm o sen väntade vi lite & sen letade vi efter bussen till Markaryd & satt där men de var så lång tid kvar tills bussen skulle gå så vi gick till tiger o köpte lite parfym o smått o gott o sen kollade vi omkring där , sen gick vi tillbax o satte oss , vi hade köpt en varsin burn med skrivkork (energidryck) vi steg på bussen o betalade o satte oss sedan längst bak i bussen 5platser för 2 pers , HÄRLIGT :D vi satt o flummade o sjöng o skrek imellanåt ja vi taggade sjukt mycket helt enkelt ! Vi stannade några gånger o plockade upp några medelsvensson som såg skitarga ut , vi som va lite höga på burn bara garvade åt dom , dom blängde på oss o vi garvade ännu mer . Typ när vi var framme satte jag fötterna på armstödet o buss schaffisen tvärstannade o ställde sig upp . Och sa sedan till oss :
-Du ! TA NER FÖTTERNA!
Vi kollade på honom , sen på varandra , sen på mina fötter o sedan brast vi ut i skratt . Han blängde på oss o sa sedan :
- om du inte tar ner fötterna nu , får ni hoppa av .
Jag tog ner fötterna lydigt o log , han satte sig ner o körde vidare , jag o Malin flinade o kollade på varandra o sa samtidigt "fan vad sur man kan vara då" under resten av resan låg vi på golvet , på sätena , vi hade fötterna i taket o på fönstrena , ja på alla ställen de gick att ha fötterna på . Dom 10 sista minuterna låg jag o sov . Malin väckte mig & tjöt
-MEEEEELLLLLIIINNNDDDDAAAA VI ÄR FRAMMMMEEEE
-öh va ?
Vi svängde in till stationen & jag såg 3 killar gå mot stationen . Varav 2 hade skinnjacka på sig och den 3dje hade bara munkjacka. Kort därefter pekade Malin på dom o sa :
-där är dom !
Jag kollade på dom o kände hur hjärtat tog ett dubbelt slag.
Vem av dom är zimme frågade jag ?
-han i mitten 😉
Jag log o kollade på honom sedan brast jag ut i skratt , han hade en skinnjacka på sig o ett paraply i näven trots att de var solsken x) de var kul på något sätt .. På högersidan om honom gick Felix och på vänstersidan Malins dåvarande kille , Dennis . Dom såg ut som mini gangsters , söta helt enkelt .
Vi steg ur bussen och gick mot kiosken alldeles intill stationen . Dennis var inne i kiosken o köpte något , o dom andra satt på en bänk utanför . Vi gick fram o sa hej , Malin frågade var Dennis var och vi snackade lite smått , Dennis kom ut så han o Malin kramades o sånt . Sen gick vi . Dom gick mycket längre fram än oss . Så vi bestämde oss för att ignorera dom . Vi gick ett helt annat håll för att se om dom märkte något , vilket dom faktiskt gjorde . Efter ett tag -.- Dennis ringde o sa att vi skulle komma hem till honom men vi tvingade dom dit vi var istället , vi va där ett tag o bara fjantade oss . Sen gick vi till Dennis och var där . Där shufflade dom o jumpstylade . I hans rum . Jag spelade gta emellanåt o plattade Malins hår (jag försökte platta zimmes med , men han ville inte de :( ) vi snodde deras kepsar o satt på Dennis säng . Jag gick ut o hoppade studsmatta men till slut bestämde vi oss för att gå in till byn ( o dessutom skulle zimme hämta sin laddare ) på vägen förstörde jag min burn burk (som oturligt nog var gjord av metall -.-) & skar mig på dess vassa kanter , de blödde på min hand o vi stog bakom kiosken . Alla rökte utom jag . Jag frågade zimme om han möjligtvis inte var vampyr , men han försäkrade mig om att han inte var de .
-synd , sa jag .
Vi var tysta lite men sen gick vi tillbax , där hoppade vi studsmatta
Pratade med Dennis syrra , jag kollade igenom zimmes bilder o videoklipp på mobilen , vilket faktiskt var väldigt kul . Sen la jag mig på golvet o zimme låg i soffan . Jag tog en knasen o försökte kasta den på honom , men missade hela tiden . Jag försökte igen och igen och igen .. TILLSLUT lyckades jag . Så glad jag var .. När vi kivats med varann o legat där ett bra tag så reste han sig upp o gick utan att säga hejdå . Han bara ... Gick .
Jag hörde hans fotsteg i trappan , jag hörde när han tog på sig skorna , jag hörde när han öppnade dörren o gick ut , jag gick efter sprang ner för trappan och ställde mig vid dörren , höll handen på handtaget var på väg att öppna o ropa :
- Snälla gå inte ! Vad du än gör zimme .. ,gå ... Inte .
Men jag såg genom dörrfönstret att han stog o pratade med Nikki . Jag stannade där jag var . Såg honom vända om och ... Gå. ~ 


Denhär killen visade mig äkta kärlek , men den skulle senare Bli så mycket smutsigare . Jag var lycklig då . När jag hade honom . Jag svävade på moln . Men sen blev vårat "förhållande" allt mer smutsigt o kallt som sen övergick till utnyttjande osv . Idag har jag ingen kontakt med killen . Men jag funderar ibland hur de hade kunnat vara .. O än idag saknar jag honom fruktansvärt mycket .  


Jag var i Markaryd för några veckor sedan . O med tanke på att sist jag var där var dendära första gången jag mötte honom , gjorde de ont i mig . En sån smärta som är obeskrivlig men som ändå finns där .... Nej,den byn har alldeles för många minnen . O för mitt eget bästa vill jag nog aldrig dit igen . De skulle bara riva upp alldeles för många sår . De skulle jag aldrig klara av . Jag måste gå vidare . För mitt eget bästa .   • 1118 readers

Likes

Comments

Idag är en sån dag man bara har lust att skjuta sig själv på 🔫 herregud . Just nu har jag bara lust att lägga mig ner nån stans o dö . Jo faktiskt . Kan ju börja med att säga att jag fått 5 F i betyget idag . Dock bara i ämnen jag inte haft denna terminen så .. Spela inte så stor roll .. x) men har ju somsagt inte riktigt velat vara med på gympa lektionerna .. Ja visst , go ahead kalla mig skolkare om du nu Känner för de . Har inte riktigt tatt mig in i min nya klass , känner mig inte riktigt "hemma" där . De känns som att varje gång jag ska klä på mig gympakläderna är jag påväg ut på en scen o gör bort mig . För folk ser bara misstagen man gör eller hur ? Så är de i vår bisarra värld . Därför backar jag alltid på idrotten . Dels för att de är pinsamt . Dels för att jag vet inte hur alla A elever i klassen skulle se på mig om jag skulle göra bort mig . Därför valde jag att stå i bakgrunden . Alltså fick jag - i idrott denna termin . O med 5 F o ett - har man bara lust att ge upp . HEJDÅ BARNMORSKE DRÖM . De va de första jag tänkte . Känner mig så misslyckad i klassen . Här kommer jag med E/F betyg o alla andra ligger på A/B . HEJ MISSLYCKAD eller vad ? Lönlöst . Jag duger då fan inte till något .

Och idag när jag ändå var uppe i gråt kalas (med mig själv ) så tänkte jag på min familj , dom 9 senaste månaderna . Vänner . Livet . De är alltid så , hittar man ett fel hittar man 10 till . Tror de va jockiboi som sa de ? ... Ni fattar inte vad de är för saknad jag bär på . Ni kan försöka men ni kommer aldrig känna dedär tomma äckliga svarta hålet i bröstet ... O ju längre de går . Ju ondare gör de .

Somsagt idag är de ingen bra dag. Ingen bra dag alls . Kan inte tänka ordentligt , allt är bara dimmigt . Jag fattar inte . Förhoppnings vis får jag ringa mamma snart men de lär väl bli gråt kalas då igen . Äh vafan . Ta ut din sorg sägs de . Hej så länge .

  • 1167 readers

Likes

Comments