Igår var det dagen med stort D.

Johannas och Benjamins dag! Och wow, vilket bröllop, både vackert och underhållande. Det var faktiskt mitt första bröllop och oj, de satte ribban högt! Så oerhört tacksam att jag var bjuden. Kolla även vilket sinnessjukt fint brudpar? åh.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Medan jag var på jobbet idag passade Jimmy och hans pappa på att köpa samt lägga ut trallen på vår lilla balkong. Vi är verkligen supernöjda. Nu blev det helt plötsligt en trevligare samt varmare plats att vara på. Hoppas bara på att det blir väder för att också..

Likes

Comments

Söndag kväll!

Vilken dag. Den började med att jag vaknade med vidrig huvudvärk.. Har inte haft sådan värk på länge och den verkade heller inte vilja försvinna efter att jag tagit alvedon. 

Hur som helst var planerna för dagen PAINTBALL! Marie hade sedan några veckor tillbaka planerat att överraska Philip med att samla ihop en härlig skara för lite spel i och med att han fyllt år. Trots att jag inte kunde delta så var det hur roligt som helst att kolla på samt att agera fotograf. Minst sagt var överraskningen lyckad.  

Nuuu är det dags för mig att hoppa in i duschen. Jag antar att vi efteråt får stoppa i oss något lätt då vi inte är speciellt hungriga och städa i ordning lägenheten lite inför en ny vecka. 

Tack & godnatt!

Likes

Comments

Vad är inte mer perfekt en regning, grå söndag än bullbak och tjejsnack med Louise.

Medan vi satt på balkongen, med lugn musik i bakgrunden och fikade så började regnet att slå allt mer och även lite åska kom in i bilden. Snacka om MYSIGT.

Likes

Comments

Efter en heldag på jobbet var det dags för att gotta till det. Idag lagade jag stekt kyckling med stekt potatis (i olja) med riven ost över. Väldigt passande fredagskäääk. 

Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Spegelbrickan är från Rusta och bordsduken är från Jysk.

Till balkongen köpte jag två kuddar och en blomkruka från Jysk. Jag var ju såklart tvungen att köpa en superfin Hortensia att ha i krukan också.

Eftersom att Jimmy jobbade till kl 18 så fick vi ta vara på det sista av kvällskvisten. Och det gjorde vi med en trip till hamnen och glass i stora lass.

Likes

Comments

En solig söndagsförmiddag och en promenad på 5 km resulterade i alldeles för många bilder på kameran. Dessa bilder är knappt redigerade alls, vilket visar rätt tydligt att naturen är så FIN.

Trevlig söndag!

Likes

Comments

Go kväll i stugan.
När jag kom hem från jobbet var jag taggad på att äntligen få plantera mina pelargoner och lobelior. Det tog faktiskt längre tid än jag trodde och solen bara brände i ryggen, men resultatet blev jag så nöjd med att det var mödan värd.

Godnatt!

  • 191 readers

Likes

Comments

Beställde två par gardiner från Ellos som kom igår. Dem som hänger i vardagsrummet blev vi mycket nöjda med. Däremot så är vi inte helt 100 på de som hänger i köket, så jag ska ta mig en funderare på om det ändå går eller om de ska skickas tillbaka.

Nu ska jag göra mig redo för jobbet. Dock skrev min kollega att en lastbil hade vällt mot Nybro hållet och massa mjölk hade runnit ut. Tror nog att jag får köra lite tidigare ifall det fortfarande skulle vara stopp i trafiken.

Ha en finfin tisdag!

  • 263 readers

Likes

Comments

Titta, det börjar hända något! Igår medan jag var på jobbet så fixade Jimmy och hans pappa en matgrupp i vardagsrummet som vi länge velat med. Men äntligen står den där, den fyller upp rummet ännu mer och jag känner mig tillfreds.

Nu är det frågan om att fylla väggarna, köpa gardiner och få in små, fina detaljer. Det är fortfarande rätt kalt. Men det kommer med tiden.

Nu ska mitt kaffe drickas upp för om en halvtimme så ska jag köra mot Nybro för ännu en working day! Ha en finfin onsdag.

  • 295 readers

Likes

Comments