Hej alla glada.
Jag sitter nyduschad i sängen och har precis smörjt in mig med handkräm. Idag slutade jag vid 15:45 och passade på att träna på jobbets gym.
Det gick helt okej, men jag var inte helt förberedd och då blir det lätt att man står där som ett fån och inte riktigt vet vad man ska göra.

Hur som helst! Ikväll (eller ja, alldeles snart) så ska jag göra en blomkålssoppa hade jag tänkt! Aldrig gjort det förut men jag vet att det kan bli supergott, så varför inte testa? Spänningen är olidlig.

Senare ikväll blir det nog att kolla på ett avsnitt av syrror och sen sova. Jag ska ju upp med tuppen imorgon!

Ha en fortsatt trevlig kväller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 45 Readers

Likes

Comments

I söndags påmindes jag om varför jag gillar hösten så mycket. Soligt, krispig luft och fina färger. Men vi vet ju allihop att de ”perfekta” höstdagarna går att räkna på en hand.

Jag har hur som helst virat ljusslingan som vi köpte på Mio runt balkongräcket. Det blev fint, men främst oerhört MYSIGT! 5/5 ostbågar.

Ha en finfin kväll!

  • 65 Readers

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen feeling att plantera om min monstera. Egentligen har jag velat göra det sen jag köpte den, men har inte hittat någon fin, större kruka - förens idag.

Jag och Jimmy har varit på Mio och IKEA och köpt oss hyllor att ha på väggarna + lite andra småsaker, som bland annat en glödlampsljusslinga, ljusstakar och en lampa i köksfönstret.

På IKEA snubblade jag hur som helst på den här fina krukan och kände direkt att ”DEN SKA JAG HA!”. Så nu får vi helt enkelt vänta och se om min lilla monstera trivs och vill växa sig stor och fin.

Trevlig lördag!

  • 91 Readers

Likes

Comments

Alltid lika uppskattat att solen skiner när man vaknar på morgonen.

Fredag igår och jag slutade tidigt. På kvällen åkte vi över till Öland på skördefest med Jimmys familj. Jag shoppade loss på små, söta pumpor. Oerhört mysigt att traska runt i mörkret, men kyligt var det.

Jimpen jobbar från 6-18 idag ocj om en halvtimme ganska så exakt ska jag cykla ner till jobbet. Jag slutar vid kl två och ska direkt efteråt följa med Jimmys familj ut i skogen och plocka lite svamp! Jag vet inte hur mycket det finns, men det ska ändå bli härligt.

Ha en finfin lördag, för det ska jag ha!

  • 141 Readers

Likes

Comments

Det är en lördagskväll, jag är ensam, har en skål vindruvor och massor av tända ljus. Mer än så behövs inte för att jag ska vara till freds.

Jimmy är hos sina vänner så jag får tillbringa den här kvällen själv. Det passar utmärkt i och med att jag ändå är trött och sleten. Jag hade bara tänkt att glo på tv och att kolla massa inredning. Det har stannat till lite på inredningsfronten här hemma så nu vill jag ta tag i det igen så att det blir färdigt någon gång (blir man någonsin färdig..?) Perfekt.

Ha en mysigt lördagskväll, för det ska jag ha.

Likes

Comments

Godmorgon! En grå söndag och kall söndag är det allt. Jag var ute på en morgonpromenad i endast 9 grader, till och med min mobil dog för att det var "för kallt". Brrrr.

Jag är i alla fall 20 cm kortare i håret: ovant men superskönt. Igår var vi även bjudna på kräftskiva. Tyvärr tycker jag fortfarande inte att det är speciellt gott, men vad gör väl det när hela kvällen var fylld med skratt och sång. Vi satt faktiskt utomhus tills sent på kvällen med en massa filtar och en värmelampa.

Hur som helst har jag precis stretchat en stund och har nu myst ner mig i soffan framför Bones. Jimmy sitter i andra rummet, uppslukad av skolarbete. Men runt lunchtid ska vi köra hem till lilla Lenhovda, både för att fira pappa som fyllde år i fredags, men även för att det var ett tag sen vi var där. Det blir en lugn och skön söndag, precis som jag vill ha det.

Likes

Comments

En kvällsbåtur på Donau. Byggnaden till vänster om frihetsbron heter Hotel Gellert och det var där vi bodde.

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig.

Våra dagar i Budapest var hur bra som helst! Ena dagen stod temperaturen till och med på +33 grader varmt - tur med vädret hade vi också med andra ord. Det som känns bäst var att vi hann med allt vi planerat och kände oss nöjda när det var dags för hemfärd.

Likes

Comments

Igår var det dagen med stort D.

Johannas och Benjamins dag! Och wow, vilket bröllop, både vackert och underhållande. Det var faktiskt mitt första bröllop och oj, de satte ribban högt! Så oerhört tacksam att jag var bjuden. Kolla även vilket sinnessjukt fint brudpar? åh.

Likes

Comments

Medan jag var på jobbet idag passade Jimmy och hans pappa på att köpa samt lägga ut trallen på vår lilla balkong. Vi är verkligen supernöjda. Nu blev det helt plötsligt en trevligare samt varmare plats att vara på. Hoppas bara på att det blir väder för att också..

Likes

Comments