View tracker

Jag som i vanliga fall älskar vitt fick ett ryck efter röda gardiner till jul. Jag visste inte om det skulle bli snyggt, men jag får åtminstone julkänsla, vilket var hela tanken med att.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

God torsdagsmorgon!

Imorse klev jag upp som ett litet barn i väntan på julkalendern. Jag fixade ihop en mysig frukost och bänkade mig framför tvn med Robert för att skåda det första avsnittet av årets julkalender. Jag tycker den verkar supermysig.

Hur som haver, kan vi ta en sekund för att det faktiskt är 1 december? Snart är det jul och nyår. Jag känner någon helt ny längtan i år som jag aldrig känt. Men visst vore det bästa att vara barn vid den här tiden.

Nu har jag snart druckit upp mitt morgonkaffe och ska återgå till jobbet. Jag slutar dock vid ett och under eftermiddagen ska jag bland annat städa mitt rum och åka till gymmet för att köra slut på mig själv. Fräscht.

  • 26 readers

Likes

Comments

View tracker

Glad första advent!

Min söndag började med en lång morgonpromenad med min lilla voffe. Hela förmiddagen slöade jag i soffan. Vid två-tiden var det däremot dags att köra till Borgen där jag och mamma skulle sälja lite för Swedish Agro. Det händer inte så ofta något i lilla Lenhovda, men det här var faktiskt riktigt mysigt. Vi köpte lite lotter för skojs skull och gissa vem som hade megatur och tog hem 4 vinster? Yep, me.

Vi pratade och fikade i massor tills klockan blev sex och det var dags att plocka ihop. Utanför blåste även vinden så pass mycket att jag trodde döden låg runt hörnet.

Nu ska jag i alla fall tända ljus och kolla på några avsnitt av "American Horror Stories" som jag började kolla på igår. Imorgon bitti är det jobb som gäller.

  • 54 readers

Likes

Comments

Min fredag började med en otroligt fin himmel. På jobbet blev vi bjudna på fika: glögg och saffransbulle. Jag köpte även två små växter som jag är lite töntigt ivrig över. Men jag tycker att dem är så himla söta. Hur som helst är julpyntet uppe och jag ligger i en nybäddad säng. Happy Friday!

  • 67 readers

Likes

Comments

Kolla vilken fin kvällshimmel jag har utanför mitt fönster. Nu är det bara ca en timme kvar tills jag får sätta mig i bilen och köra hemåt.

  • 78 readers

Likes

Comments

Moooorning.

Just nu sitter jag på Swedish Agro i Åseda. Jag var tvungen att hoppa in idag.

Men alltså vädret. Det är så friskt och solen skiner. Det är så himla synd att jag måste sitta inomhus till klockan fem. Annars hade jag gått världens längsta morgonpromenad. Mmmm.

  • 81 readers

Likes

Comments

Godmorgon söndag.
Jag har varit vaken sen klockan sex och kan verkligen inte somna om.
Jag befinner mig just nu hos Jimmy och har varit här i några dagar. Vi har bland annat hunnit med att köpa lite julklappar och hjälpt en av hans vänner att riva kök.

Igår hade vi först planerat att baka morotskaka. Men jag fick idén om att göra våfflor istället då det var minst ett år sen jag åt det sist. Jag hade tydligen glömt hur gott det är! Samtidigt var himlen utanför så himla fin.

Ikväll blir det hemfärd för min del. Det väntar rätt mycket jobb nu i veckan. Men nu i första hand väntar jag bara på att det ska bli dags för en mysfrukost, eheh.

  • 103 readers

Likes

Comments

Godmorgon en regnig tisdag.

Det var den vintern det, känns det som. Men jag hoppas verkligen att snön kommer tillbaka i december. Hur som helst vaknade jag alldeles för tidigt idag och väntande på att klockan skulle bli så pass mycket att det var dags för en promenad med lilla Samwise.

Idag är jag faktiskt ledig och firar med att ligga i sängen och lyssna på Creepypodden. Tillät mig själv att dricka en halv kopp kaffe också. Förhoppningsvis gör inte magen uppror på grund av det.

Mina planer för dagen är att städa rummet, laga mat, träna med min kusin vitamin och packa! Efter jobbet imorgon kör jag raka vägen till Kalmar. En och en halv vecka isär känns mer än jag trott från början. Jag stannar i alla fall tills söndag och nästa vecka körs tre veckors jobb varje dag igång då chefen tar semester.

Nu ska jag återvända till mitt sängmys och vila.

  • 139 readers

Likes

Comments

God kväll.

Igår morse tog jag och Frida tåget mot Malmö. I mars köpte vi nämligen biljetter till en av Kents avskedskonserter. Utöver en konsert som var helt magiskt bra hann vi med god mat/fika och lite shopping. Jag såg ut några potentiella julklappar bland annat.

Efter en lång tåg- och bussresa hem ligger jag nu, mätt och belåten i sängen och vilar. Vill se Kent igen. Allt var såsåså bra. Men istället blir det jobb imorgon bitti.

  • 151 readers

Likes

Comments

Sitter i skrivandets stund på jobbet och är uppslukad av valet i USA. Igår kväll var jag helt säker på att jag skulle vakna upp till Clintons vinst, men icke. Men det kanske inte var så oförutsägbart ändå.. Undra vad som händer nu.

Oh well, now: back to work!

  • 186 readers

Likes

Comments