Header

2015 har varit ett år som har gått både upp och ner. Började året med att bo hemma själv i en månad med Annika medan mamma och pappa var kvar utomlands. Gick igenom mycket krångel i familjen men växte även som person och blev starkare på grund av alla motgångar som har varit.
Jag sparade pengar och reste själv med Daniel utan min familj utomlands för första gången i somras och fick ångest över alla pengar jag hade slösat. Hösten kom och jag började 2an i en ''ny'' klass som jag trivs mycket bättre i. Känner mig inte lika pressad över skolan och har insett att det är inte hela livet och att allt löser sig till slut. Jag har blivit mer självsäker och insett att jag faktiskt kan ett och annat och höjt mina betyg i vissa ämnen. Har även kommit vissa av mina vänner närmare, tagit upp kontakten med gamla vänner men tyvärr även glidit ifrån vissa.
Jag har slösat en del pengar, inte bara på/under resan till Barcelona. Har fått massa nya plagg till garderoben, flera nya par skor, ätit gott, investerat en ny mobil och det bästa av allt, köpt biljetter till Rihannas konsert i sommar!!
Julen kom och jag fick spendera den hemma i Sverige med hälften av min familj. Men dagen blev ändå bra. Har även insett hur mycket mina systrar betyder för mig och spenderat ovanligt mycket tid med dom.
Sedan kom nyår och tyvärr fick jag inte ett sånt bra slut på det här året som jag hade hoppats på, men sånt är livet.

Idag är det 2016 och jag har bestämt mig för att försöka ta tag i den här bloggen igen. Dock har jag bestämt mig för att inte skriva om min vardag som förut. Tycker att det känns så löjligt när man tittar tillbaka och läser igenom allt. Vill helt enkelt bara skriva det jag känner för, och allt blir mer ''mig'' i det hela. Självklart kommer det inte vara långa texter i varje inlägg som det här, det kommer många bilder också.

Ni hittar mig även här - http://vsco.co/erikalarsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments