Contains affiliate links

Nu när jag inte längre jobbar inom restaurang så kan jag äntligen måla mina naglar och göra dom fina, men jag har fått problem med att dom är så himla slitna!
Förr så hade jag ganska långa och starka naglar, men sedan jag började på mitt nuvarande jobb så har dom bara slitits ner mer och mer. Dom är korta, tunna och flaggar sig jättemycket. När jag kollade runt på nätet så hittade jag detta nagellacket som skulle stärka naglarna igen. Man stryker på varannan dag och man kan ha det som underlack. Jag har precis tagit på min tredje strykning men är redan jättenöjd! känner hur naglarna redan är lite starkare, så denna rekommenderar jag verkligen!
(Klicka på bilden för att komma till produkten)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I julas köpte jag en hyacint som stod i en fin liten kruka. Nu är julen över, hyacinten är vissnad och äntligen slängd i soporna. Jag tyckte att krukan den stod i var så himla fin, så tänkte att jag kanske kunde göra någonting annat med den än att slänga. Tillslut kom jag på att jag kan ju faktiskt göra det så lätt för mig att jag använder den som ljuslykta!
Det passade jättebra, och lyser så fint från min byrå nu.

Likes

Comments

Häromdagen så köpte jag mig lite nytt nagellack! köpte ett ljusrosa som var neutralt och fint, men märkte först när jag målade på att det var ett matt nagellack. Aldrig ägt nåt sånt innan och blev lite chockad, men det blev väldigt fint ändå! Köpte även ett toplack som jag målade över, det blev inte så glansigt utan det blev jättebra.
På mitt jobb så slits naglarna nåt otroligt, hade jättestarka och bra naglar innan men nu går dom bara av och skickar sig så jag försöker använda lite nagellack och så för att skydda dom.

(Och nej jag är inte jättebra på att få nagellack helt jämnt osv haha)

Likes

Comments

Har köpt en tidig julklapp till mig själv! En skrubb från Rituals senaste kollektion som luktar jättegott! fick även ett duschskum från Rituals som tidig julklapp av min pojkvän så nu kan jag skämma bort mig själv.

Likes

Comments

Andra advent idag!
Gjorde lite knäck på morgonen som vi kunde ha till glöggmyset på kvällen.
Annars under dagen så var jag och pojkvännen på en Julkonsert med ett storband och sångare från hans klass. Den var väldigt bra och mysig!
Har inte hänt något mer kul som är intressant att skriva om, så Ha en fortsatt bra andra advent!

Likes

Comments

Nu börjar julen närma sig! I söndags var det första advent och jag knåpade ihop min fina adventsljusstake. Själva ljusstaken är köpt på Ica och så fyllde jag den med mossa och lite annat fint från skogen. Blev himla nöjd faktiskt!
Till adventsmyset bakade jag en mjuk pepparkaka i min julgransform.

Idag har jag bakat saffransbullar med mandelmassafyllning. Blir gott till adventsmyset imorgon!

Likes

Comments

Idag så gjorde jag ett snabbt och lätt projekt när jag kom hem från jobbet.
Jag har inte prioriterat att köpa ett nattduksbord, så kom på den kanonidén att man bara kan ställa en bananlåda bredvid sängen. Idag gjorde jag den lite finare och juligare genom att slå in den i julpapper. Blev himla nöjd med resultatet!
Nu är det mycket mysigare vid sängen.

Likes

Comments

Idag är det ju farsdag! Jag är tyvärr långt hemifrån och kan inte fira min pappa, men han har fått en liten fin hälsning av mig iallafall.

Idag har jag för första gången besökt gymmet som finns på jobbet, ska försöka komma igång och träna lite nu. Det var allt för längesen jag tränade så nu är jag helt slutkörd, men taggad att fortsätta.

Till middag idag gjorde jag potatismos och köttbullar i brunsås. Ett fint tips jag har, särskilt om man hör köttbullar till jul, är att ha pepperkakskryddor i! jag tog en tesked av min pumpkin Spice (recept längre bak i bloggen) till ca 500g köttfärs, blev jättegott!

Ha en trevlig söndag!

Likes

Comments