Header

Bortsätt från att jag troligtvis har en ögoninflammation på ena ögat och nästan känner mig lite sjuk så har den här dagen varit toppen! Vilket jäkla fint väder det har varit, bästa på länge verkligen. Jag har varit ute på två stycken promenader idag, en själv då jag svängde förbi Apoteket och köpte ögonvatten och en med Elin för lite glass ute i solen. Jag har också träffat mamma för e lunch/fika på Lottas. Nu ska jag ta och laga ihop något gott till middag, ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag startade min kära dator för någon dag sedan. Den går verkligen på sina sista andetag nu, väntar mer eller mindre på att den ska dö.. I alla fall, så startade jag den för att kolla igenom min hårddisk med alla gamla bilder, och det är ju alltid kul eller hur? Så länge man har en massa bra minnen att kolla igenom det vill säga, och det kan man minst sagt säga att jag har. Om jag inte var resesugen förut så är jag definitivt det nu. Alla bilder från tågluffen, alltså åh! Vilka fina minnen!! Vilken kul upplevelse det var. Stressig och intensiv men gud så roligt. Bästa!

Likes

Comments

Härliga fredag!! Nu har jag jobbat klart mitt 07:30-16 pass på jobbet, duschat, sminkat mig och fixat håret. Nu är det festdags! Och oj vad jag har längtat efter det. Senaste gången var trots allt i Stockholm för cirka en månad sedan, så det här ska bli riktigt kul. Men inte aaaallt för kul dock eftersom jag jobbar imorgon kväll. HA DET BRA!

Likes

Comments

Vilken bra start på dagen jag har haft. Jag och mamma åkte in en sväng till Norrköping för lite shopping och lunch. Lunchen blev på käraste Spicy hot vilket satt superfint i magen. Sedan blev det lite shopping också, inte allt för mycket, men några tröjor och lite underkläder. Dessutom så är det väldigt fint väder idag, och det gör ju inte humöret sämre direkt. Solen lyser och det är plusgrader liksom, hur najs? Som att inte det räckte så ska jag snart iväg till jobbet för ett 16-22 pass, vilket kanske låter tråkigt i mångas öron, men inte för mig. Nu ska jag laga lite mat, ha en fin dag!

Likes

Comments

Lite bilder från mina senaste dagar.

Jag är verkligen inte gjord för det här enformiga svenssonlivet. Mina största intressen går liksom inte att leva ut här i lilla Finspång. Jag älskar att resa, se nya platser, träffa nytt folk, sola, bada, festa. Ja, allt vad det innebär. Att vara ute och resa/ bo i ett annat land ger en verkligen en speciell känsla av lycka. En känsla som jag inte kan känna här tyvärr. Vissa av er vet säkert vad jag pratar om. Det är en speciell känsla med att vara utomlands och jobba/resa/plugga. Det behöver inte nödvändigtvis vara en dans på rosor, absolut inte, men någonstans inom en så brukar det ändå kännas helt rätt. Tycker jag. Just för att den där känslan sitter i och säger att det är just här som jag ska vara nu. Jag är ute i världen och jag lever. Jag vill verkligen ha den där känslan igen, nu med det samma tack.

Likes

Comments

Här ovan har ni mina två favoritlåtar från Zaras nya album. Hon är ju verkligen helgrym på alla sätt och vis. Ni ser även en bild från en utav många promenader jag tagit på senaste tiden. Om väderapparna inte ljuger så kommer vädret ge oss mycket sol och plusgrader ett tag till, och det är jag otroligt tacksam för. Det är inte mycket som slår en långpromenad i solen antingen tillsammans med en kompis eller med bra musik i öronen. Dom senaste dagarna har jag fått båda delarna och ser fram emot dom kommande dagarna. Det är fantastiskt hur mycket lite plusgrader, sol och blå himmel gör med ens humör. Allting känns toppen, positiva inställningen stärks och jag blir piggare. Det är ju helt underbart. Ha det bra!!!!

Likes

Comments

Gud vilken härlig dag jag hade igår. Först och främst så tog jag en rejäl sovmorgon vilket var riktigt välbehövligt. Sedan ringde Elin och frågade om jag skulle med ut på en promenad, och tur var väl det annars hade jag nog legat kvar i sängen några timmar till. Vi var nog ute i 1 - 1,5 timme sammanlagt och gick i det fina vädret, det var såå skönt!

Sedan var det dags för mig att äta lite, så jag fixade ihop alla mina favoriter till frukost/lunch (dom lite mer nyttiga alternativen dvs) smoothie, äggröra, knäckemackor, äpple och kiwi! Det satt jag och åt samtidigt som jag kollade på några avsnitt av Suits. Sedan var det dags för ett 16-22 pass på jobbet för min del. Idag har jag min enda lediga dag för veckan. Det innebär tvättstuga, handla, städa, promenad med Elin, laga mat och kolla på serier. Sorgligt att det inte är mer spännande än så, men det är behövligt. Ha det bra!!

Likes

Comments

Vilken härlig dag! Först och främst: sovmorgon! Vilket var hur skönt som helst. Sedan bestämde jag mig för att gå ut på en promenad när jag såg att vädret var så himla fint. Av en lycklig slump så sprang jag på Linnea och Emilia ute, så min promenad blev både roligare och längre än planerat. Så det var toppen!

Sedan var det dags att äta lite gott (som ni ser på bilderna) för min del framför Suits, innan det var dags för mig att åka till jobbet. Imorgon jobbar jag 7-13 och efter det träffar jag Elin, det blir kul!

Likes

Comments

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så är jag väldigt motiverad just nu till att jobba och tjäna pengar. Just därför så spenderade jag 15 timmar på jobbet i onsdags och krigade mig igenom ytterligare 12 timmar igår. Men klagar gör jag verkligen inte! Sedan får vi se vad som händer i helgen, jag har ju inget planerat så jag hoppas på att få hoppa in och jobba mer än dom 10 timmarna jag redan har på schemat haha. Jag håller tummarna!

Jag är verkligen tacksam över att jag har ett jobb som jag trivs så bra på som jag gör. Jag trivs bra på arbetsplatsen och tycker om jobbet som jag gör. Och tur är väl det, annars hade jag aldrig orkat jobba så mycket som jag faktiskt gör. Nu tycker jag bara att det är riktigt roligt! Det är jag som sagt riktigt glad och tacksam över, för det är verkligen inte alla som har den turen tyvärr. Ha det bra!

Likes

Comments

Tyvärr, så är det ganska lätt att se glaset som halvtomt istället för halvfullt. Att det saknas 60% än att man redan klarat av 40%. Det är lätt att se det man saknar istället för det man faktiskt har. Jag är vanligtvis en väldigt positiv person, men när det kommer till att se vad jag har åstadkommit, sett, vart jag har rest osv så har jag tyvärr lättare för att se på allting jag har missat och inte upplevt än.

Jag får panik när jag tänker på det faktumet att jag fyller tjugotvå i år och fortfarande bor i Finspång. FINSPÅNG av alla ställen i hela världen? Det finns så otroligt många andra ställen i världen jag vill besöka och även bo och jobba i. Det finns alldeles för många ställen i världen jag hellre hade spenderat mina första tjugotvå år än här i självaste Finspång. Tyvärr så hamnar fokuset lätt där, på det negativa och inte på det positiva. Det positiva som i det här fallet är att trots det faktumet att jag har växt upp i Finspång så har jag redan sett en hel del av världen och upplevt väldigt mycket, när jag väl tänker efter lite.

Det är tråkigt att fokuset som sagt hamnar på det negativa och inte det positiva. Speciellt när det negativa i detta fall inte är något som går att göra något åt. Det går inte att ändra mina år som jag redan har levt.. Däremot så går det att påverka hur mina kommande år ska se ut, och det är där fokusen ska ligga. Under dom senaste dagarna har jag äntligen fått upp lite ny energi och nytt pepp. Energi och pepp till att fokusera på det positiva och att helt enkelt se framåt. Jag är riktigt taggad på att bara jobba massvis och spara så mycket pengar som möjligt till mitt mål.

Just nu är det tyvärr pengar som saknas, både som start för att komma iväg men också som en säkerhet. Nu har ju jag som plan att jobba utomlands när jag väl åker iväg igen och då verkar det säkert onödigt för många att jag vill ha en så stor "resebudget". Men bara för att det största fokuset ska vara jobba när jag åker iväg så kommer jag givetvis resa lite också. Och jag kommer garanterat inte jobba lika mycket som jag gör nu när jag väl åker iväg haha. Dessutom så är det ju bra att ha en skaplig summa pengar utfall att det händer något, att man inte får ett jobb på direkten, måste lägga deposition på boende etc. Det tar emot att tänka på alla dom bitarna, men det är alltid bra att ta det säkra före det osäkra.

Jag vet inte exakt vad jag vill göra eller när, bara att när det väl blir av så kommer det att göras ORDENTLIGT. Då kommer jag att gå all in när det kommer till resande, jobba och bo i olika länder och verkligen leva. Och jag längtar så OTROLIGT mycket efter det så jag nästan spricker. Jag är sjukt taggad verkligen!

Ibland behöver jag påminna mig själv genom att kolla på gamla bilder, att även fast jag har mycket kvar att se av världen så har jag faktiskt sett en hel del redan. Det gäller som sagt att försöka se saker så positivt som möjligt, så att säga. Det här är alltså lite blandade bilder från weekendresor, tågluffen, charterresor, backpacking och språkresor.

Likes

Comments