View tracker

Study session på G. Pluggat sen halv nio och åt lunch för ett tag sen för att fylla på med lite energi. Inga schemalagda lektioner idag så blir hemma hela dagen förutom fotbollsträning och därefter gymträning. Termometern visar -22°C ute, så kommer inte röra mig utanför dörren förrän jag behöver det senare ikväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Syns inte på denna bild men det var väldigt många som tagit sig ut till hängnan för att besöka julmarknaden, detta trots den fruktansvärda kylan.

André frös rätt rejält, som man kanske kan se på bilden ovan. Med detta sagt menar jag inte att jag inte frös, jag frös minst lika mycket som honom.

På fredagen så bjöd jag André på middag på Clarion hotel inne i stan. Riktigt god man och mycket gott vin, så det var en riktigt bra kväll! Lördagen så var vi bland annat på hägnan och kollade in julmarknaden, blev dock inte något långvarigt besök på grund av kylan. Efter lite mathandling så firade jag och André julafton tillsammans hos honom, med julmat och julklappar.

Haft en helt underbar helg tillsammans med André, vi har haft det hur bra och mysigt som helst. Jag saknar honom redan. Nästa gång som vi ses kommer han dock att börja plugga igen eftersom att hans praktik är slut och det innebär i sin tur att jag kommer kunna träffa honom varje dag. Längtar så mycket!

Likes

Comments

View tracker

Snaaaart så får jag sätta mig i bilen och åka mot Luleå airport för att hämta André. Gud så jag längtar!! Har dock varit vaken från klockan fem imorse så är rätt så slut i huvudet och trött. Var på gymmet klockan halv sju för att köra ett träningspass med Helen och Anna. Kom sedan hem vid åtta och satte mig direkt och började fixa på vår rapport i Byggnadsfysik och satt därefter med den fram till halv fem. Arbetet går dock framåt vilket är skönt.

Andrés plan landar vid halv elva, så lär inte vara till sängs förrän tolv. Som tur är så har jag beviljats ledigt från min grupp då André kommer upp på besök i helgen så behöver inte ställa klockan för imorgon. Ska ta och försöka sysselsätta mig med något nu så jag inte råkar somna!

Likes

Comments

Sitter för tillfället och skriver klart rapporten i vår ekonomikurs. Det går framåt och den bör bli klar innan lunch som det ser ut! Inga schemalagda lektioner idag förutom ett övningspass (som jag likväl kan göra hemma) så blir hemma hela dagen och det känns jätteskönt. Funderar dock på att ta en kortare promenad under dagen, vädret utanför fönstret ser fint ut och hade varit skönt att passa på när solen är framme. Senare ikväll är det gymträning med laget och med träningsvärk från gårdagens pass blir det säkert jättekul, haha. Nä, men det är bara bita ihop och köra på!

Likes

Comments

Efter ett riktigt svettigt gympass tillsammans med Anna, där vi bland annat svingade kettlebell och gjorde armhävningar, drog jag på stan (är en dyr vana jag har). Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var jag otroligt sugen på en ny väska och gissa vad som fick bland annat fick följa med mig hem idag? Jo, en väska. För 249 kronor så tvekade jag inte ens. Riktigt mysigt med skyltsöndag för övrigt, tomtar lite var och här och snö på stadens gator.

Likes

Comments

Mina ben värker efter att ha jobbat från 09.30-20.00 idag på Tubecon i arcushallen i Luleå. Det var ett lagjobb så jag fick trots allt spendera dagen med personer jag känner och tycker om, men trött är jag. Avrundar dagen med ett avsnitt av O.C bara för att, sedan är planen för imorgon att sova ut och inte plugga något (inget inplanerat i alla fall). Är ledig måndag så jag skjuter studierna tills dess.

Likes

Comments

Jag svek mig själv imorse. Hade ställt klockan på kvart över sex för att hinna pallra mig till gymmet innan första lektionen, men så blev det inte. Var alldeles för trött i kroppen så fortsatte sova istället! Träningen blir istället på söndag, då kunde Anna följa med och det är mycket roligare att träna tillsammans med någon. Ska ta och packa väskan nu för att sedan bege mig mot busshållplatsen. Hoppas ni får en riktigt bra fredag!!

Likes

Comments

Jag kan inte få nog av väskor, finns så många fina och inte allt för dyra.

Nästa gång jag besöker Zara ska jag investera i någon av ovanstående väskor.

Likes

Comments

Nu lägger jag ner pluggandet för idag och slår på lite O.C innan jag beger mig mot träning ikväll. Var på skolan vid kvart i nio imorse för att tillsammans med min projektgrupp genomföra en telefonintervju. Tanken var ju att vi skulle intervjua face-to-face igår men hade uppstått lite missförstånd och personen som vi trodde jobbade på Norrmejerier här i stan satt i själva verket på kontoret i Umeå. Allting löste sig dock och nu har vi materialet vi behöver för att slutföra uppgiften som för övrigt ska in redan nästa vecka!

När allt gällande intervjun och grupparbetet var klart så hoppade jag på bussen in till stan för att sedan sätta mig på kulturens hus tillsammans med Elin. Vi fick i alla fall plugga i 2,5 timme innan vi bestämde oss för att ta lunch.

Likes

Comments

Efter fotbollsträningen ikväll kände jag mig helt färdig. Ville gå och lägga mig direkt, klockan var dock sju så hade jag lagt mig då skulle jag ha vaknat jättetidigt imorgon. Jag har dock lagt mig i min säng nu, men vet hur det kommer sluta. Det kommer sluta med att jag antingen ser serie eller kikar runt på diverse bloggar tills klockan i alla fall närmar sig 22.00. Som tur är så har jag sovmorgon imorgon! Börjar inte förrän 10.15 (min första och enda lektion för dagen), så planerar för en riktigt god frukost i lugn och ro. Vid 13.00 så ska vår projektgrupp bege sig mot Norrmejerier för en intervju angående investeringskalkyler. Jag erkänner att jag inte är så insatt i ämnet som jag bör vara, men mitt samvete kanske gör så att jag använder min sovmorgon till att läsa på lite mer i kurslitteraturen. Tiden får utvisa hur det blir.

Sleep tight!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw