För snart tre veckor sedan var jag på Mallorca tillsammans med André och hans familj inklusive respektive. Vi bodde ca en kvart ifrån flygplatsen på ett jättemysigt ställe ca åtta km ifrån Palma stad. Resan innehöll sol, bad men även shopping då avståndet till Palma inte var långt. Hade verkligen en jättebra resa med varmare breddgrader, god mat och gott sällskap!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det dags för ett nytt år - igen. Känns som att jag nyss firade att 2016 skulle ta sin början. I år såg mitt nyårsfirande lite annorlunda ut, firade inte tillsammans med några vänner utan jag var istället med min familj. Kände mig inte kry och pigg så blev istället att jag fick avnjuta en jättegod trerätters middag med mor och far.

Jag hoppas att det nya året är minst lika bra som det föregående. Hoppas på att få fördjupa mina vänskapsrelationer, må bra, njuta av fotbollsspelandet och få umgås med mina nära och kära.

Likes

Comments

Precis hemkommen från IKEA med min mor och far. Var en ganska spontan trip och kändes skönt att komma ifrån tenta-plugget för en dag. På onsdag nästa vecka så ska jag skriva tenta i ekonomi och jag känner mig hyfsat redo ändå så en dag i Haparanda gjorde ingenting. Jag proppade i mig från IKEA's julbord så hamnade i något slags matkoma under den resterande delen av affären och höll på att somna flertalet gånger i bilen. Som tur är så blir det en lugn fredagkväll för min del och en lugn kväll brukar även resultera i att jag går och lägger mig i lagom tid för ett eventuellt gympass imorgon bitti.

Likes

Comments

Study session på G. Pluggat sen halv nio och åt lunch för ett tag sen för att fylla på med lite energi. Inga schemalagda lektioner idag så blir hemma hela dagen förutom fotbollsträning och därefter gymträning. Termometern visar -22°C ute, så kommer inte röra mig utanför dörren förrän jag behöver det senare ikväll.

Likes

Comments

Syns inte på denna bild men det var väldigt många som tagit sig ut till hängnan för att besöka julmarknaden, detta trots den fruktansvärda kylan.

André frös rätt rejält, som man kanske kan se på bilden ovan. Med detta sagt menar jag inte att jag inte frös, jag frös minst lika mycket som honom.

På fredagen så bjöd jag André på middag på Clarion hotel inne i stan. Riktigt god man och mycket gott vin, så det var en riktigt bra kväll! Lördagen så var vi bland annat på hägnan och kollade in julmarknaden, blev dock inte något långvarigt besök på grund av kylan. Efter lite mathandling så firade jag och André julafton tillsammans hos honom, med julmat och julklappar.

Haft en helt underbar helg tillsammans med André, vi har haft det hur bra och mysigt som helst. Jag saknar honom redan. Nästa gång som vi ses kommer han dock att börja plugga igen eftersom att hans praktik är slut och det innebär i sin tur att jag kommer kunna träffa honom varje dag. Längtar så mycket!

Likes

Comments

Snaaaart så får jag sätta mig i bilen och åka mot Luleå airport för att hämta André. Gud så jag längtar!! Har dock varit vaken från klockan fem imorse så är rätt så slut i huvudet och trött. Var på gymmet klockan halv sju för att köra ett träningspass med Helen och Anna. Kom sedan hem vid åtta och satte mig direkt och började fixa på vår rapport i Byggnadsfysik och satt därefter med den fram till halv fem. Arbetet går dock framåt vilket är skönt.

Andrés plan landar vid halv elva, så lär inte vara till sängs förrän tolv. Som tur är så har jag beviljats ledigt från min grupp då André kommer upp på besök i helgen så behöver inte ställa klockan för imorgon. Ska ta och försöka sysselsätta mig med något nu så jag inte råkar somna!

Likes

Comments

Sitter för tillfället och skriver klart rapporten i vår ekonomikurs. Det går framåt och den bör bli klar innan lunch som det ser ut! Inga schemalagda lektioner idag förutom ett övningspass (som jag likväl kan göra hemma) så blir hemma hela dagen och det känns jätteskönt. Funderar dock på att ta en kortare promenad under dagen, vädret utanför fönstret ser fint ut och hade varit skönt att passa på när solen är framme. Senare ikväll är det gymträning med laget och med träningsvärk från gårdagens pass blir det säkert jättekul, haha. Nä, men det är bara bita ihop och köra på!

Likes

Comments

Efter ett riktigt svettigt gympass tillsammans med Anna, där vi bland annat svingade kettlebell och gjorde armhävningar, drog jag på stan (är en dyr vana jag har). Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var jag otroligt sugen på en ny väska och gissa vad som fick bland annat fick följa med mig hem idag? Jo, en väska. För 249 kronor så tvekade jag inte ens. Riktigt mysigt med skyltsöndag för övrigt, tomtar lite var och här och snö på stadens gator.

Likes

Comments

Mina ben värker efter att ha jobbat från 09.30-20.00 idag på Tubecon i arcushallen i Luleå. Det var ett lagjobb så jag fick trots allt spendera dagen med personer jag känner och tycker om, men trött är jag. Avrundar dagen med ett avsnitt av O.C bara för att, sedan är planen för imorgon att sova ut och inte plugga något (inget inplanerat i alla fall). Är ledig måndag så jag skjuter studierna tills dess.

Likes

Comments

Jag svek mig själv imorse. Hade ställt klockan på kvart över sex för att hinna pallra mig till gymmet innan första lektionen, men så blev det inte. Var alldeles för trött i kroppen så fortsatte sova istället! Träningen blir istället på söndag, då kunde Anna följa med och det är mycket roligare att träna tillsammans med någon. Ska ta och packa väskan nu för att sedan bege mig mot busshållplatsen. Hoppas ni får en riktigt bra fredag!!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw