Hej!

Okej nu är det ett ämne som jag faktisk är ganska skönt att prata om och viktigt inför de om ska välja gymnasium eller byta linje. Okej jag går bygg och anläggning med ca 15 killar i klassen och vi är 3 tjejer. Men det ä många som frågar och säger du valde bygg för att de finns killar där eller varför valde du bygg det är e tråkig linje.

Men okej tänker jag är vi samma person? NEJ!!

Så som alla andra kanske va så var jag i alla fall ganska nervös inför att välja linje och jag kände sån press på mig att de jag väljer nu kommer att påverka min framtid och hur jag kommer vara som person och vänner, familj, kontakter osv osv. Jag ve extremt nervös, men mina 3 val var:

1 Bygg och anläggning

2 Handel

3 Ekonomi

Men det lättade lite när jag fick åka och hälsa på skolan och vara där en hel dag, vi fick gå runt med några elever från bygg och träffa alla lärare, för mitt tänk var att alla skulle va dryga, lärarna skulle va så att de inte bryr sig och de skulle bara skita i allt men nej, de va snälla brydd sig extremt mycket om hur man mådde och de elever som höll på med att mura eller la platter fick beröm och hjälp när de vart krångligt.

Okej, visst man ska inte välja bygg om man inte alls är intresserad men jag om person är ingen som gillar att sitta vid skolbänken hela dagen och bara ta in jag vill göra praktisk saker.

Och efter sommaren kom jag in på bygg och hamnade iden knasigaste klassen jag träffat, alla var extremt snälla de va lite som mig ingen var blyg eller va rädd, kanske va för att alla kände alla där och jag inte visste vem någon va! Men det va kul för läraren visste att det kunde va svårt som tjej att komma in i en klass med bara killar så jag fick vara med killarna när de va grupparbeten och en grej kommer jag ihåg HAHAHA

De va på en av de första svenska lektioner då vår läraren satte oss i en ring o ville lära känna oss och när killarna sa något så va alla tyst men när jag skulle säga något babblade alla på, så jag satt där tyst och de va kanske 4 st killar som sacka så jag sa bara ursäkta kan ni va tyst ni stör mig och de bara kolla på mig och alla andra i klassen och sa förlåt o va tysta.............. HAHA asså fattar ni jag kände ingen och jag ba sa till dom och nu idag så är de som snackade några ut av mina närmaste vänner.

Men det kan vara svårt i början att komma in på en linje där det bara är killar men ett tips fall inte för någon kille första terminen som jag gjorde ska skriva om det i ett annat inlägg för det slutade inte så bra för just mig, HAHA DRAMA!!

Men va inte osäker/rädd för att välja en linje där det bara finns killar för du kommer att trivas extremt mycket om du gör saker din takt och inte tänker på vad alla andra säger.

HAHA men ni får h de så bra tills nästa gång, haade

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej!

Asså min närmsta vänner vet om det men jag klarar inte av att bo hemma nå mer, på riktigt!!

pappa lotsas va något när hans tjej kommer hem t oss, han klagar och allt jag gör stör han sig på, så därför har jag en lista med saker som jag ska göra nästa år va klar med:

1. Spara pengar så jag kan fixa en lägenhet inne i stan.

2. Fixa körkortet den 18 januari

3. Ha två jobb ett inom bygg och ett annat som jag kan jobba på lite då och då.

4. Ha c-b i alla ämnen i skolan.

5. träna minst 4 gånger  veckan.

6. Åka utomlands eller åka bort med kompisar.

Mål och saker som ska hända eller hoppas på att de ska hända!

HAHAHA snälla Graflund eller något liknande ni kan ju hjälpa mig med en lägenhet o göra ett projekt om de eller vad som helt vill här ifrån.

Men ja de va lite om mina mål, och jag fyller ju snart år och det är når om 4 dagar, så blir kanske 5 inlögg till innan det nya året.

Men ni får ha det å bra tills nästa gång, haaade 

Likes

Comments

Hej!

Igår va ganska chill men glömmde bort bloggen😯 Men igår var jag ledig och då åkte jag till min vän Julia för hon skulle fixa mina naglar! Så jag åkte hem t henne och stannade kvar där över natten! Och naglarna vart extremt fina, aldrig set nå finare!

När hon gjorde naglarna så va de ganska skönt, va skönt när någon höll på med ens hand. Och skulle gå till henne alla dagar i veckan o fixa mina naglar! Men vad hände resten av kvällen jo Vendela kom och va med mig Wilman  och Julia till 11 sen gick hon hem och  jag o Wilma vart ganska trötta så vi gick o la oss. Och det var min måndag! kan berätta lite om idag också!😊

Hade julavslutning idag o de va ganska kul för jag o Jacob sat o drev o snacka skit under avslutningen. Assså ni skulle ha hört en tjej som heter Linn var extremt duktig på att sjunga typ ryste när hon sjöng, SÅ bra var hon!👌

HAHA o sen vid 11.35 hade jag körning så fick vänta nere på stan i 1h men de va helt ok. Så jag körde i stan och i massa rondeller o de var ganska kul! sen fick jag köra på E20 o blir STOLT när  körskoleläraren säger "SNYGGT" eftet att man har gjort något.

Men är ganska trött och måste sova så ni får ha de så bra tills nästa gång, haade

Likes

Comments

​1. Namn? - Erika Johansson

2. Ålder? När fyller du år? - 17 år och fyller den 7 januari

3. Vart bor du? - Utanför Eskilstuna

4. Syskon? - Japp tre stycken

5. Vilket håll är du lagt åt? - Gillar pojkar 

6. Skola? - Rekarnegymasiet i Eskilstuna

7. Singel? - JA

8. Saknar du någon? vem? - Min mamma och två kompisar

9. Vem såg dig naken senas? -  Sebastian

10 Senaste killen du kysste? - Sebastian

11. Flirtar du mycket med killar? - Njaa kanske, ibland gör man det men inte med flit

12. Känner du någon som fyller samma dag som du? - Jaap, Wilma och Julia sen min älskade morbror

13. Hur stor är din säng? - Kanske 160 cm bred och 200 cm lång 100 cm hög HAHAHA

14. Senaste killen du hade något med och när? - Om du mena när jag låg med någon så var det kanske 2 veckor sedan med Sebastian

15. Oskuld? - Noop

Likes

Comments

​God kväll människor!

Idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, åkte in till stan med min lillebror och köpte de sista julklapparna och sen så åkte vi hem men ska berätta lite om vad vi gjorde.

Okej runt 15.10 skulle bussen gå och det tar runt 20 minuter att åka till bussen och vi skulle åka traktor....

Ah men vi han och jag vet inte hur snabbt en traktor kan gå men det gick ganska snabbt, han måste ha fixat något med den lovar det gick typ 60km/h kändes det som HAHA. Men vi satte oss på bussen och när vi kom fram gick vi runt i alla affärer och bara kollade eftersom jag och min lillebror hade bara varandra kvar på listan så efter ett tag delade vi på  oss och sen så hade han hitta något men inte jag :( 

Så iväg mot Tuna Park och leta present, men vi var där kanske 40 minuter och jag hittade tre grejer två glas/muggar med Star Wars grejer på och en tröja som var super fin!!!

Och det var typ hela min dag jag vaknade vid ett och han inte göra så mycket mer än att fixa mig och sen åka till bussen, tråkig dag jag vet men blir lite roligare imorgon för då ska jag få pussa och krama min systerdotter Isabelle.

men ni får ha det så bra tills nästa gång, haade

Likes

Comments

Hej!

okej okej idag min dag hur har den varit. Jo i morse vid 08.05 så hade jag körning så jag fick gå upp vid 06.00 och fixa mig för att kunna åka vid 07.00 till bussen. Men jag vart lite sen till körlektionen eftersom det var ganska halt på vägarna och det gick inte så snabbt. men fick köra min lektion och det gick ganska bra för att jag var säker på hur jag skulle göra och det var kul.

Efter min körlektion så hade jag skola och idag så gick det ganska bra i skolan, hade två lektioner historia och idrott och kändes så onödigt att åka till skolan men det roligaste var idrotten eftersom vi fick möta Oscar och Jesphers klass och den är ganska rolig för alla i den klassen verkar som att de kan jobba ihop och så kommer våran klass, skriker på varandra att hålla käften och är allmänt en klass som är dåliga förlorare HAHAHA.

men efter idrotten så hade jag inga lektioner kvar men jag satt kvar ändå för har uppgifter som ska vara klara innan jullovet som vi får den 22 december. men vart inte klar någonstans för Sebbe hjälpte mig men jag har så hög press på mig själv så vill få A på all jag gör men ja, det gick helt ok idag. och Sebbe tack för hjälpen det var snällt.


Efter skolan så tog jag 16.30 bussen hem och den bussen gick inte hela vägen hemför att dom har ändrat busstiderna så fick vara med Vendela och Wilma som gjorde hela min kväll med massa bilder och massa videos på mystory HAHA ni flickor gjorde min dag. sen så gjorde vi inte så mycket hos dom vi va sociala och hade det kul och sen


men ni får hade så bra så hörs vi, haade

Likes

Comments

Hej!

Igår skrev jag inget eftersom jag vaknade vid 12 ungefär och hade knappt sovit något, ushh! Men igår så skulle jag in till stan och köpa de sista julklapparna men det gick inge bra jag för jag köpte pappas sen vart det inge mer för jag visste inte vad jag skulle ge min lillebror, några tips?

Men vi åkte till Tuna Park (min syster, hennes kille och deras barn) och kollade lite på allt möjligt. Men efter att vi gått runt ett tag var både jag och Pontus hungriga så åt på restaurangen som fanns där, raggmunk med massa bacon och lingonsylt muuumms!!!


Sen så vid 17.05 så hade jag körlektion och det gick ganska bra och var mer i stan den här gången och det var ganska svårt eftersom när man svänger ska man först kolla innespegeln sen vänster utespegel och sen svänga och medans ska man hålla koll på massa bilar och om det kommer någon cyklist eller någon gångare.

Sen när jag var klar satte jag mig på Espresso house och drack en chai latte och väntade på att klockan skulle bli 18.30 så jag kunde ta bussen hem.

Aja men idag har jag en till körlektion vid 10.30 och jaag hoppas på att det ska gå bra äen om det är halt.


Men ni får hade de så bra tills nästa gång, haade!


Likes

Comments

Hej!

Okej jag tänkte eftersom det jag är ny på det här så tänkte jag att jag ska börja med att berätta lite om vem jag är och vad jag gör på min fritid, med kompisar, om min familj, skolan osv.

Jag heter som sagt Erika Johansson och bor utanför den illa staden Eskilstuna. Är 17 år och fyller den 7 Januari som är om 24 dagar då jag blir 18 år, fatta snart 18 år HAHA. Men jag bor med min pappa och min lillebror ute på landet och det är ganska jobbigt vissa gånger då man måste kunna ta sig till och från när man är med kompisar. Min mamma bor nere i Blekinge med sin kille och har bott där kanske 1 år nu. Jag har tre syskon två äldre systrar och en lillebror.

Jag är nu 17 år och går andra året på gymnasiet och innan jag skriver vilken linje jag går så kanske ni tror att jag går handel eller kanske sam? haha nej men jag går inget ut av det jag går Bygg Och Anläggning på Rekarnegymnasiet här i Eskilstuna. Och jag tänkte faktiskt skriva lite om det i ett annat inlägg om varför jag valde det vilka tankar som kom upp.

På fritiden så är jag med kompisar och gör ganska mycket ihop. vi går på bio och är med varandra på kvällarna, vi har tjejkvällar hemma hos mig och bara är allmänt sociala. Sen så går vi på fester och nu låter det som att jag festar hela tiden HAHA no det gör jag inte men vi kan gå på någon fest och ha kul men det är inte mer.

Det som prioriteras just för mig är handbollen och den har prioriterats i snar 12 år nu och det är för att det är SKIT kul att vara på träningar träffa nya människor och ha matcher även om man förlorar stort eller vinner. Och i handbollen har jag träning en gång i veckan för jag spelar i ett damlag där alla jobbar och inte kan alla kvällar men ska spela med pojkar 99/00/01 för på min träning kommer det kanske 6 st och på deras träning kommer det runt 15 st kanske. så det kommer att bli 3-4 träningar i veckan.

Nu när jag skrivit lit om mig själv kommer jag att ta upp vissa saker fast förklara det lite mer som att jag går bygg och handbollen sen kanske lite om hur jag känner att bo 1 och en halv il till närmaste busshållplats.

Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon, haade

Likes

Comments

Hej!

Att skaffa blogg för mig känns lite konstig, en dagbok som alla kan få läsa och ta del ut av. Ja den tanken som kom upp var vad ska dom i skolan säga, vad ska kilarna i klassen tycka och tänka. Men jag skiter i det för varför ska jag bry mig om vad andra tycker och tänker, visst tryck ner min blogg säg att den är dålig, säg att jag borde ta bort den men det är min, och om jag vill ha en blogg låt mig Why not lixom?

Nej men nu var jag lite hård i början men det är många som inte vågar starta en blogg, Youtube kanal eller liknande för de är rädda för vad folk ska tycka.

Det är typ fjärde gången som man startar en blogg och då har man kanske skrivit i en månad och sen så ba nej jag orkar inte man glömmer bort och man slutar tänka på det bara. Men just den här bloggen ska jag försöka ha kar i minst ett halvår för det är mycket som händer man vill skriva av sig om vad man tycker om allt och få fram sina egna åsikter.

känns som att det vart ganska seriöst här men tänkte lägga upp minst två inlägg om dagen för har skola och massa annat som stör.

Nu får ni bara vänta på nästa inlägg och hade bra till vi hörs, haaaade

Likes

Comments