Godmorgon!
Hoppas allt är jätte bra med er,
Jag vaknade inatt av att jag mådde jätte illa och trodde jag hade blivit jätte sjuk men nu när jag vakna på dagen va allt normalt igen jag tror de va maten jag käka under dagen igår. Med tanke på att jag knappt äter längre då jag går på en viss diet så blev det som en chock igår för jag käka lite mer än vanligt, men jag är glad att det bara va de och att jag inte blev sjuk!

Men förutom de hade jag en underbar dag med min mamma i stan igår då vi åkte och gjorde massa ärenden som va tvungna att fixas, därefter när vi kom hem blev de mys till film och en tidig kväll för hela huset.


Kommer mer uppdatering snart! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är det fjärde dagen jag är sjuk och det börjar bli så tråkigt vill bara tillbaka till praktik och skola, ändå är det väldigt skönt att vara hemma och att bara få vila upp sig till att få en massa ny energi. Men för att det inte skulle bli så tråkigt att bara ligga och vara sjuk har jag gått och plockat och städat lite på mitt rum, men om vi ska börja prata om lovet som va förra veckan istället så va det helt okej jag va med bra vänner och fick träffa många nya människor som va både roligt och lite mindre roligt. Fick också mer kontakt med vänner som jag halvt tappat med så det var jätte kul, under lovet blev det väldigt mycket av att äta ute som var jätte gott som vanligt och kommer bilder på två av ställena. Men annars hoppas jag att ni har haft en bra vecka med lov,jobb eller semester och att ni får en fortsatt trevlig dag! / kramiz

Likes

Comments

Hej!

hoppas allt är jätte bra med er!

Denna vecka har jag skaffat praktik på en dag! det kändes helt grymt. Så jag har jobbat onsdag till fredag, Det var jätte kul och man lärde sig så mycket på så kort tid! sedan ser man ju så mycket mer genom att jobba på en kläd-butik än att va kund. Då vi tar emot massa paket på morgonen och ska sätta ut i butiken. Nackdelen med att jag började jobba där är att jag står och går runt i 6 timmar i streck, men det är både jobbit och bra jag tycker det bara är jobbit just nu då jag inte är van och jag precis har börjat. Men annars världens bästa personal jätte trevliga och härliga med mycket energi. Sjukt glad över detta och ska kämpa på vidare med både skola och praktikplats! och hoppas att det blir bra, hoppas ni får en jätte bra dag´/kramiz

Likes

Comments

Godmorgon!

Så jag vaknade idag med en massa energi och tänkte att denna dag inte kunde bli dålig. Tills jag var ute och jobba, känner bara hur jag får svårare och andas och börjar må illa, självklart börjar jag bli sjuk... Men det ska fan inte hindra mig från att kunna vara ute i helgen, jag ska ligga hemma nu och bara dricka massa te och försöka må bättre. Igår var det sämre då jag tänkte att jag skulle göra lunch till frukost på en gång för att klockan var 11:00. Men spydde upp maten och mådde dåligt, blev dock bättre med dagen men har fortfarande ingen energi till att göra nått och blir ledsen över det minsta lilla. Hoppas det dock blir bättre med tiden, så kommer det uppdatering inom kort . Kramiz

Likes

Comments

hoppas allt är jätte bra med er!

Alla börjar komma igång med sina gamla rutiner igen som t.ex jobb,skola,träning och säkert massa andra måsten, själv har jag skola. Men då jag bara går på måndagar och tisdagar ska jag börja träna igen då jag har massa tid över, ni som följde min gamla blogg vet att jag gjorde en skönhetsbehandling för ca: två år sedan som gjorde att midjan blev smalare. Tänker dock inte göra om det även fast jag rekommenderar det starkt och om ni vill veta mer om det kan jag skriva ett inlägg om just den tiden och visa bilder hur dom gjorde.

Morgondagen?

Imorgon har jag inte så mycket planerat förutom att jag ska städa min bil och träna men kommer säkert ett inlägg imorgon om dagen och hur den har varit. 

Hoppas ni har haft en underbar dag kramiz❤

Likes

Comments

Hej!

hoppas allt är jätte bra med er och att ni har haft en bra dag så länge. Jag är 16 år och ska precis börja gymnasiet och tänkte att ni skulle få följa min gång där och hur det går och vad jag gör om dagarna. Då detta inlägg inte kommer bli så långt kommer det komma andra, men ville ge en liten förklaring till vad ni får läsa här.

Likes

Comments