Jeg har begynt å ta mål for å se fremgang i treningen. Jeg trodde egentlig aldri jeg skulle gjøre det, men etter jeg var å prøvde brudekjolen min første gangen og tok mål, og nå når jeg var der sist og tok nye mål, så hadde jeg gått ned i centimeter. Jeg var helt i sjokk, vekten min var gått opp med ca tre kilo, men jeg hadde mistet alt i alt tretten centimeter (bryst,midje,hofter). Jeg var så nervøs dagene før jeg skulle inn andre gangen, jeg var så redd for at kjolen ikke skulle passe, jeg sendte faktisk melding til damen på brudesalongen. Nå har jeg målt meg igjen, og har mistet noen centimeter til, det er utrolig motiverende når det er slik. Dette beviste meg virkelig at hva tallet på badevekten viser, trenger ikke være realiteten, fra nå av skal jeg drite i vekten å heller måle meg med jevne mellomrom.

Selv om jeg har fokusert veldig på å trene nå mot bryllupet, så er det ikke noe jeg vil skal falle vekk nå rett etter det er ferdig. Jeg er en veldig aktiv jente og er veldig glad i å trene, så dette er en vane jeg skal fortsette med.

Jeg håper ingen brud lar være å velge en kjole på grunn av kroppsfasongen deres. Jeg var veldig redd for at kjolen jeg valgte ikke skulle bli fin på meg, eller at jeg ikke skulle føle meg komfortabel, men det gjorde jeg. Og uansett, det er din dag! Du skal gå i det du føler deg fin i, ikke hva andre mener du ser fin ut i. Jeg gleder meg iallefall til å kunne vise dere kjolen min, men jeg må nok vente til etter bryllupet, for den skal nemlig ikke Adrian se før selve dagen. Jeg er utrolig spent på hva han synes om kjolen, jeg gleder meg sånn til å gå ned til han. Jeg har virkelig ikke ord.

- Erika Isabell ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Det er noe jeg lenge har blitt spurt om, av så mange. Har jeg operert nesen, hvor har jeg operert nesen, og ikke minst når gjorde jeg det? Tingen er, jeg har aldri operert nesen, jeg har ikke operert noe synlig på kroppen, og har heller ikke planer om å gjøre det i nærmeste fremtid. Jeg blir litt satt ut når folk spør om jeg har operert nesen, usikker på om jeg skal bli glad for at de synes nesen min er pen, eller om jeg skal bli irritert for at den ser operert ut, haha.

Nesen min er jeg egentlig fornøyd med, den er perfekt for meg, for det er min nese, den ble skapt perfekt til meg og mitt ansikt. Akkurat som at din nese er skapt perfekt for ditt ansikt. Jeg har aldri skjønt hvorfor det er så mange som opererer nesen og andre ting på kroppen, hvorfor ikke være fornøyd med seg selv. Jeg skal ikke si det er feil å gjøre det, for det er helt opp til hver enkelt person om de vil operere noe eller ikke, men jeg er litt der at man skal være fornøyd med slik man ser ut.

♥Ha en strålende dag♥

Likes

Comments

Ja, det er fullt mulig. Hadde du spurt meg for elleve måneder siden om jeg trodde det gikk, da hadde nokk svaret mitt vert stikk motsatt. Vi trener hver for oss, men samtidig fire til fem dager i uken, og trives veldig med det. Selv om vi ikke trener samme program eller teknisksett med hverandre, så er begge der og spotter hverandre om det trengs. Det å ha en kjæreste å trene med har gitt meg enormt mye motivasjon i seg selv, og ikke minst glede.

Vi trives utrolig godt i hverandre sitt selskap, og finner gjerne på alt mulig tull sammen. Jeg skal ikke si at det er en fasit på hvordan ett sunt forhold er, men for oss, så er det vi har et sunt forhold. Vi motiverer og inspirere hverandre, samtidig som vi har det utrolig kjekt.

Har du en god treningspartner?

Likes

Comments

Det er helt sykt å tenke på, om bare ti dager så gifter jeg meg med min bestevenn og kjæreste. Da er jeg ikke lenger en frøken, men en fru, Fru Bernhardsen for å være nøyaktig. Hvis jeg tenker tilbake ca elleve måneder, så hadde jeg aldri i livet tenkt å gifte meg, jeg skulle ha en katt, og det var egentlig det. Men en dag i slutten av Januar kom Adrian og tok hjertet mitt med storm, jeg hadde ikke noe valg, jeg bare falt pladask, og der lå jeg i håp om at han skulle gjøre det samme. Nå knappe ti måneder senere skal vi gifte oss, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften. Jeg har aldri i mitt liv møtt noen som Adrian før, noen som er så god, full i kjærlighet, omsorg og latter. En som gjør meg glad uansett hvordan humøret mitt er, en som alltid er der uansett hva, en jeg kan snakke med alt om, en jeg stoler fullt på, en jeg kunne gjort hva som helst for.

Å møte en person du er så lik, men samtidig så forskjellig fra, er helt unikt. Vi har det så mye kjekt og moro sammen, samtidig som vi kan snakke dypt om ting. Jeg har aldri helt skjønt hva folk har ment når de har sagt «jeg er kjæreste med min bestevenn» for jeg har aldri opplevd det selv, før nå. Og nå kan jeg trygt si, at jeg er sammen med min bestevenn. Å ha en å snakke med om alt, tøyse med, føle seg 100% komfortabel med, det er helt fantastisk, jeg trodde ikke jeg skulle oppleve noe som dette i hele mitt liv, men det fikk jeg, og jeg er så takknemlig for det.

Om ti dager står vi foran hverandre og gir hverandre et løfte, et løfte om å holde sammen resten av livet, uansett hvilke kamper vi kommer til å stå i, så skal vi alltid elske hverandre, til døden skiller oss ad. Det er ikke rent lite, det er et ganske stort løfte, og ikke minst alvorlig, det er også et løfte jeg uten å nøle gir til Adrian, fordi jeg vet at vi kommer til å holde sammen. Det høres kanskje veldig klisje ut, å si “jeg vet vi holder sammen”. Men så lenge man fokuserer på det gode, ikke se etter feil i den andre, jobber med ting, snakker sammen, så holder det. Jeg gleder meg til å tilbringe resten av livet mitt med min bestevenn, uansett hvilke oppturer og nedturer vi står i, så skal jeg elske han med hele mitt hjerte.

♥02.12.17♥

Likes

Comments

1.Desember nærmer seg med stormskritt, og med det, så nærmer også fristen for å få ferdig julekalenderne. Jeg pleier å være veldig kreativ når det kommer til slikt, men i år har det stått helt i stille. Jeg har rett og slett ikke fått prioritert det nok, og det har falt langt bak i boken i år, noe som egentlig er litt synd, for jeg koser meg alltid veldig med å lage kalender. Jeg fikk omsider skrapt sammen nok ideer og lagde en kalender jeg ble ganske fornøyd med.

Her er noen tips til hva man kan ha i julekalenderen til kjæresten.

♥ Lapp der det står at kjæresten får sin favorittrett til middag
♥ To kinobilletter
♥ Gavekort på massasje fra deg i f.eks 30 minutter
♥ Massasjeolje
♥ Romantisk dikt
♥ Love Hearts godteri
♥ En lapp hver dag med forskjellige grunner til at du elsker han/henne
♥ Frokost på senga
♥ Et fint bilde av deg
♥ God kaffe
♥ Konfekt du har laget selv
♥ Konsertbilletter
♥ Server kjæresten din frokost på sengen
♥ Dans sammen til en av låtene dere hørte mye på da dere ble sammen
♥ Se en romantisk film sammen
♥ En lapp med ett nytt, morsomt kallenavn til kjæresten
♥ Kjærestens favorittjuleøl
♥ God te
♥ Badekuler
♥ Parfyme/kremprøve fra parfymeri
♥ Kule sokker

Har du laget julekalender enda?

Likes

Comments

Den magen, min mage, det er noe jeg alltid har slitt med, så lenge jeg kan huske iallfall. Magen min kunne bestemme om jeg skulle ha en bra dag, eller en dårlig dag, om jeg kunne føle meg fin, eller om jeg følte meg stygg. Bading på skolen var noe av det verste jeg viste, og jeg har alltid elsket å bade, men tanken på at andre skulle se magen min, det gjorde meg kvalm. Hele barne- og ungdomsskolen ble styrt av dette, jeg ble styrt av dette. Jeg ble rett og slett styrt av magen min, og det er vell ikke slik det skal være?

Dessverre tror jeg ikke at jeg er den eneste jenten som har hatt det slik, eller som har det slik, men det jeg vet, er at magen din skal ikke få bestemme hvordan du skal føle deg. For det er jo bare en mage, om den er flat eller rund, om den er bølgete eller full i strekkmerker, det er bare en mage, og magen definerer ikke hvem du er, eller hvordan du skal ha det. Så klart hadde det vert kjekt med en flat mage, men det betyr ikke at om jeg ikke har det, så skal det styre hvordan jeg føler meg. Hvordan magen min er skal ikke få bestemme hvilken kjole jeg kan gå i, om jeg skal ha en tight treningstopp, eller en genser. Det er det jeg som skal bestemme, og hva jeg føler for akuratt den dagen. På de bildene under, så følte jeg meg helt forferdelig, jeg følte meg skikkelig stygg, jeg hatet kroppen min, så ned på alle bilder, smilte ned, hatet oppmerksomhet, og var en mester på å holde magen inne.

Jeg ser vell ikke veldig lykkelig ut her?

Når jeg først begynte å trene, så var det for å nå ett mål, det var for å bli tynn, for å bli fit, egentlig bare for å få den perfekte kroppen. Jeg trente hele tiden, og jeg ble tynn, men jeg ble aldri fornøyd, det var alltid noe å fikse på, uansett hvor liten "den magen" ble, så følte jeg meg tykk. Jeg latet som jeg var fornøyd, selv om jeg kunne gråte meg i søvne natt etter natt, fordi jeg følte meg tykk og ekkel. Selvbildet mitt var helt ødelagt, selv om jeg ikke hadde noen som helst grunn til det. Jeg hadde aldri hatt noen grunn til det.

De siste årene har jeg jobbet veldig mye med meg selv, og fokusert veldig på å være fornøyd med meg selv slik jeg er. Det har virkelig ikke vert lett, men det har vært veldig verdt det, å kunne føle seg komfortabel og fin i bikini, selv om man ikke har den "instagram magen" er utrolig godt. Det jeg har lært, er at de fineste personene, det er de som er fornøyd med seg selv, de som ikke hele tiden streber etter å ligne på noen andre. De som tar på seg sitt ekte smil, og eier det.

I dag trener jeg fordi jeg trives med det, det er blitt en del av hverdagen min og jeg synes det er kjempe gøy. Det å merke at jeg blir sterkere, og at jeg har fremgang med treningen gjør meg veldig glad, jeg gjør det for meg selv, ikke for den derre magen.

Jeg er fortsatt ikke noe perfekt instagram modell, med en super tynn mage. Men jeg er utrolig lykkelig. Jeg har det kjempe bra, og jeg har det bra med meg selv, er ikke det ikke det som er viktig, at man er lykkelig og har det bra med seg selv?

Til alle der ute, vær fornøyd med deg selv. Du kommer til å bli så mye mer lykkelig og glad, du kommer til å føle deg mer fri, og smilet kommer mer frem. For du, akkurat du som leser dette, du er perfekt og unik akkurat slik du er, du er original, fin, og ikke minst, du er deg. Vær stolt over kroppen din, og vær stolt over deg selv!

Likes

Comments

Klokken nærmer seg 0140, jeg har sovet i ca en time, og har ikke sjangs i havet for å sovne igjen. Nå sitter jeg godt ned i sofan, har nettopp satt på en kleesvask og en tørk, for jeg får rett og slett ikke sove. Julemusikken går i lavt volum på høyttaleren og jeg drikker kakao og har ansiktsmasken på, skulle jo nesten tro det var natt til julaften, haha. Jeg sliter virkelig med å sove om dagen, mye mulig det er fordi jeg har så mye i tankene hele tiden og mye å glede meg til.

Akkurat nå så spilles en av mine favoritt julesanger, Home for christmas av Maria Mena, det er en sang jeg kjenner ekstra på i år. Dette er nemlig første julen på åtte år jeg skal feire borte fra mamma, hjemme fra, og ja, jeg er veldig mamma jente, og ikke minst hjemmekjær. I år skal vi feire med familien til Adrian, noe jeg gleder meg utrolig mye til, det er selvsagt litt følelser rundt det å ikke feire med foreldrene og søsknene mine for første gang, selv om jeg vet det blir utrolig koselig. Jeg kunne ikke håpet på eller ønsket meg en bedre svigerfamilie enn det jeg har. Jeg er utrolig glad i, og takknemlig for alle sammen, så selv om det blir en uvanlig jul, så gleder jeg meg veldig. Vi skal sove hos foreldrene til Adrian natt til julaften, selv om vi bare bor 5 minutter unna med bil. Det er noe med det å våkne sammen med familien, skru på tv’en, spise snop fra julesokken og se julemorgen i pysjen sammen.

Om du vil høre på den samme julelisten og komme like bra julestemning som meg, så er listen min HER

​Håper dere alle har hatt en god nattssøvn

Likes

Comments

Hvem er det vel, som ikke ønsker seg hvitere tenner? Jeg tror ikke jeg kan nevne noen jeg kjenner som ikke skulle ønske de hadde det, meg inkludert. Et produkt som har vært mye i media den siste tiden er tannblekingen, Pro Whitening . Helt ærlig så trodde jeg ikke særlig på hva alle skrev om at det funket så bra, det kunne jo ikke være så lett å få hvite tenner? Der tok jeg kraftig feil. For ca en uke siden mottok jeg en 14 dagers pakke med Pro Whitening, nå har jeg brukt den hver dag i en uke, og jeg kan ikke si noe annet enn WOW, for det funker virkelig. Nå ser jeg enda mer frem til bryllupet, når jeg kan smile med ett hvitt og pent smil. Neste uke skal jeg legge ut før og etter bilde på desse to ukene. Jeg kan virkelig ikke si med noe annet enn veldig fornøyd!

Likes

Comments

For noen fantastiske venner jeg har, jeg er rett og slett litt satt ut over hvor gode de er. I går gikk vi ut for å spise, jeg trodde vi bare skulle spise sammen for gøy, men her tok jeg feil. De hadde fått Bursdagsrommet på Egon og laget en «Erika skal gifte seg kveld» vi spiste, lo mye og koste oss veldig. Det er uten tvil en av de koseligste kveldene jeg har hatt på lenge. Jeg er så takknemlig for å ha så fantastiske venninner som de. Tusen takk for en fantastisk kveld jenter! Dere er gullverdt, og jeg er utrolig glad i dere❤️


Likes

Comments

Det har vert en uke med mye følelser og mye kjekt. Bryllupet nærmer seg og jeg har virkelig fått følt på nervene. Selv om jeg vet av hele mitt hjerte at det er Adrian jeg vil dele livet mitt med, får jeg litt små nerver. Når det kommer til slikt er mamma alltid en sikker vinner å ringe, hun vet hva hun skal si, og hun vet hvordan hun kan få meg ned igjen, fikk ganske nøyaktig tilbake "Da e heilt vanlig å ha panikk gudle. detta går bra" og det vet jeg at det gjør også.

UKENS HØYDEPUNKT

Det må nok være at vi på mandag kjøpte oss ny bil. Vi har lenge sett etter en bil som begge var fornøyd med, men fant ingenting. Helt til vår nye Volvo V60 R-Design dukket opp. Den ble funnet og kjøpt på samme dag.

UKENS OPPTUR

Når jeg ble ambassadør for Vincere Fitness ! Jeg er såå glad og ikke minst stolt over å ha blitt valgt ut til å være ambassadør for de og kunne representere et slikt bra merke.


UKENS NEDTUR

Vi fikk ikke den leiligheten vi var ute etter. Vi har en ganske liten leilighet på 40m2 for øyeblikket, noe som blir lite for oss. Vi fant en kjempe fin leilighet, men en kom oss i forkjøpet, men sånn er livet! Det kommer nok en ny leilighet på markedet snart.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Å sette sammen Ikea møbler. Det er virkelig en test på forhold å sette sammen Ikea møbler. Hvorfor kan de ikke bare selge det ferdig montert?


UKENS TANKE

I innlegget jeg la ut på fredag skrev jeg om barnevernssaken i familien min, og om barnevernet generelt. Ukens tanke har vært mye å prøve og forstå hvorfor det var nødvendig å splitte oss på denne måten, for jeg skjønner det virkelig ikke. Om du ikke fikk lest innlegget så ligger det HER


AKKURAT NÅ

Gleder jeg meg til bryllup og jul. Jeg gleder meg til alt som skjer fremover, og på onsdag skal jeg prøve brudekjolen min igjen. Jeg gleder meg virkelig til alt som skjer fremover!


Likes

Comments