I Tisdags så träffade jag Fannie efter att jag hade varit på föreläsning på universitetet i stan. Vi hade planerat en massa roligt, manikyr, pedikyr, fika, middag och drinkar. Vi strosade runt en hel det också! Jag hann faktiskt äta lunch med några klassisar innan vilket vad mysigt. Jag och Fannie slutade i alla fall upp på The Public och hade en riktigt välbehövlig kväll.

Det slutade med att vi började planera en resa till alperna i Italien som förmodligen då blir av i Februari, fannie har redan bokat. Tagg!!

Asså Gambas och batatas är typ det bästa jag vet i hela världen!😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 77 readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma från Yasuragi! Jag ville inte skriva där ifrån för jag ville njuta och ta det lugnt och verkligen ta in allt där, så jag ville inte förstöra det så mycket med mobilen. Det var så himla skönt, och avslappnande, en stor tumme upp från mig👌🏼

Rummen var super mysiga, japanskt inspirerat. Under hela tiden man var där fanns det alltid en fruktbuffé och massa olika té sorter som man kunde gå och plocka av, mellan behandlingar och japanska badet. Maten var väldigt intressant, men det var väldigt kul att testa nya saker!

Det som var väldigt bra var att allting som serverades var typ ekologiskt och organiskt och bara rent allmänt väldigt bra och hälsosamt. Super fräääsht👌🏼

Det japanska badet utomhus var min absoluta favorit, så jävla skönt. Dessutom fick man en baddräkt och en japansk kimo att behålla, som jag redan älskar haha.

Allmänt var allt väldigt bra, och jag behövde verkligen en spahelg.

  • 119 readers

Likes

Comments

Nu börjar jag nästan klättra på väggarna. Idag har jag gått fram och tillbaks i huset och börjat på helt meningslösa projekt bara för att ha någonting att göra haha! Jag började i alla fall klicka hem en massa kläder online och då visste jag att det var dags att komma ut ur huset, både för min och min plånboks skull.😅

Jag tog min cykel och mötte en kompis på en fika. Jag kom på att jag alltså inte har cyklat på ca 3 år och var typ lite rädd haha! Borde jag haft hjälm kanske? Aja ingen skada skedd. Märkte också att under dessa 4 dagar jag har varit hemma har det tydligen blivit höst? suprise Erika.

Nu är jag hemma igen och är lika jäkla raslös som innan men någonting lär jag väll hitta på om jag känner mig själv rätt! 🎈

  • 146 readers

Likes

Comments

Ligger i sängen och filosoferar om livet och hur bra allt var innan allt så kallat skräp kom och förgiftade hela ens tillvaro. Det enda man kan göra är väll att glömma och se framåt. Hoppas ni alla mår bra☀️

  • 156 readers

Likes

Comments

Sedan i tisdags  har jag varit säng-liggande helt död! Jag har varit helt slut med ont i halsen, jätte hög feber, ont i bihållorna och huvudet osvosv.. jag har inte fått någon sömn alls vilket har varit jättejobbigt. Idag tog jag iallafall steget (efter att mamsen tvingade mig haha) att gå till läkaren och fick såklart beskedet att jag hade halsfluss, alltså streptokocker. Oväntat!

Jag får alltid streptokocker det är verkligen ett skämt! buhu. Jaja nu har jag iallafall fått penicillin och jag lär vara på benen igen nästa vecka, vilket jag längtar efter för jag klarar verkligen inte av att bara ligga hemma. Nu ska jag dricka massa te och vila upp mig, för i helgen ska jag till Yasuragi!..!! 

Likes

Comments

Det roliga är att jag verkligen inte kan gå in i ett köpcentrum med en rimlig summa pengar utan att komma ut utan "ett par påsar". Det var det som hände i fredags när jag lite casuall skulle gå in och köpa tops. Tops och bara tops. Jag går in på åhlens och kastar ner tre ansiktsmasker och bomulls rondeller för att de va på extra pris. Går förbi mango och kollar lite och kommer ut med två blusar, yttligare en på veromoda. Vadfan haha. Sen kommer jag självklart på att jag faktiskt skulle till stadium för att köpa ett par träningsbyxor jag kollat på länge och kommer ut med en sport BH och en tränings topp på köpet.

På kvällen var träningen inställt på grund av Justin Bieber konserter, och faktumet att hälften i vår dansgrupp är sjuka belibers haha!

Jag mötte upp fannie i mall of scandinavia för en välbehövlig kväll med god mat, bästis och drinkar! Dagen efter var det brunch på schemat med Holm x4. Så himla mysigt! 🌸

  • 186 readers

Likes

Comments

Livet hinner ikapp ibland och så blir man väldigt stressad. Denna vecka kommer rent ut sagt att bli ett helvete för mig, och jag hoppas att jag lyckas ta mig ur det oskadd. Mycket i skolan, som tur är inte så mycket jobb men så är det även tävling på söndag, så det är fokus. Just nu sitter jag och slöar i mitt vardagsrum, och försöker plugga. vilket jag verkligen borde. Bye. 

Likes

Comments

Jag märker att jag har en tendens att skriva om sommaren haha, men det var en av de bättre! Nu har allt kommit igång igen, skola, jobb, träning och man saknar att kunna slappna av och bara vara.

Jag har en massa saker jag ser fram emot dock, jag uppdaterar dem såklart här

  • 223 readers

Likes

Comments

Saknar värmen. Saknar vännerna. Saknar sena utekvällar och långa dagsfester. Jag saknar kos

  • 224 readers

Likes

Comments

  • 225 readers

Likes

Comments