Nästa inköp kommer definitivt bli en scarf. Den piffar inte bara upp en outfit utan den har flera användningsområden. Du kan ha den i håret, på din väska, som ett bälte eller som armband. Nu återstår bara att hitta den perfekta. Är väldigt sugen på en scarf från designern och illustratören Emma Fällman. Kika på hennes fina grejer HÄR. Har ni några andra tips?

Sources: louiseroe.com, thefashioneaters, twinfashionblog, emmafällman, pinterest, zivacphjewelry, camillapihl

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måste tipsa er om min favorit produkt när det kommer till smink. När jag sminkar mig är det viktigt att jag ser naturlig ut och att min hud får andas. När jag var lite yngre var min hud väldigt blank och då var denna perfekt. Den är också väldigt snäll mot huden då den inte innehåller Bismuth Oxychloride (Som BareMineralsmineral foundation gör). Bismuth Oxychloride är i sig inte en jättedålig ingrediens men den kan irritera vissa personer då ämnet har en kristallstruktur. Kristallerna fastnar i porerna och den vassa delen retar huden och det blir en irritation. Märker ni att jag är nörd eller? Googlar ALLTID ingredienserna i mina produkter. Människor som har aknebenägen eller oljig hy löper en större risk för att få akne och använder de en produkt som skapar en irritation i huden får de finnar. På grund av detta rekommenderar jag Tikei till ALLA. Använt den i tre år nu och jag har inte hittat något jag gillar bättre. Du kan bygga upp till högre täckning om du skulle vilja det eller bara dutta på litegrann för att se fräsch ut. Den håller hela dagen (viktigt att använda primer ändå dock!) och den räcker forever! Trots att Tikei endast säljs på internet är det väldigt lätt att hitta rätt nyans då beskrivningarna är väldigt bra. Är du fortfarande osäker kan du beställa hem prover för 10kr/styck. Här hittar du hemsidan!

För dagar när sminket inte lägger sig perfekt är en face mist det bästa som finns. Sminket ser mer naturligt ut efter några spray med misten. Denna från Caudalie är perfekt både innan och efter.

Likes

Comments


Till alla er, som i likhet med mig suktar efter Diors solglasögon "So Real" men också gråter blod över prislappen, har jag skrapat fram lite billigare alternativ. Mina egna som visas på bilderna hittar ni HÄR. Såg att de för tillfället är sold out i min färg men finns ett par minst lika snygga i guld! Faktiskt lite sugen på att klicka hem dom också...

Varianterna nedan går alla att klicka hem för under 400 spänn.


Likes

Comments