Det har gått 1 vecka i skolan och har redan pluggat VARJE DAG! Förstår inte hur det är möjligt egentligen, nästan alla elever stressar allt för mycket och det vet skolor om, ändå väljer dem att ge oss mycket att göra och blunda för problematiken med stress... Blir sur. Men ska snart iväg för att träna lite på gymmet så att man tänker på något annat än Qatar eller Kent på ett tag. Sedan ska jag återgå till min plugghörna, antingen i köket eller på sängen... konstigt nog pluggar jag mer effektivt i köket och i sängen än i ett bibliotek... mycket skumt, men men så får det va!

Puss & Kram Skumbanan

Likes

Comments

Godmorgon, klockan är 07:07 och jag aka försöka dra mig upp ur sängen för att sticka och träna. Idag blir det 1 h simning och 1 h gym, skoj! Senare idag vid 10 tiden ska jag och några kompisar åka till engelska skolans open house, förhoppningsvis träffar man på någon gammal lärare där. Jag och Julia ska sedan hem till mig och ha en filmstund men massa sorgliga filmer... varför gör man så mot sig själv?! Filmerna vi ska se är iallafall The Notebook, Titanic, Pojken i randig pyjamas och If i stay. Jag undrar vem som kommer behöva mest näsdukar?

Puss & Kram Skumbanan

Likes

Comments

Hejsan, mitt namn är Erika Grüneberger och jag är väldigt ny till detta med att blogga men jag hoppas att det kommer att gå bra hahah! Jag startar denna blogg främst för att jag ska flytta till London i augusti för att plugga där i 4 månader och vill då ha någonstans att skriva vad jag gör för folket här hemma i Sverige. Men startar även en blogg för att det kan kanske vara lite kul.

Puss & Kram Skumbanan

Likes

Comments