View tracker

Tänker tills huvudet sprängs, där jag rusar fram och bara stirrar blint mot något mer. Att kunna stanna upp känns ibland omöjligt! Speciellt när tankarna handlar om mina egna prestationer. Min lilla röst skriker att du kan mer och att du gör det ju för att ALLT ska bli bra.

Övertänkande.. leder i mitt fall till allt för stora planer som bara blir till glassplitter i mina händer när inte tiden räcker till. Så nu ska jag chilla och komma tillbaka , igen..

MEN jag har blivit bättre på det och mitt bästa tips är att komma ihåg att andas och att försöka se sig själv utifrån när man hetsar över små problems betydelser.

Åter till det viktiga här egentligen till min födelsedag (!) blir det chilli con carne. Något som för mig speglar värme, kärlek och familj. Något jag definitivt vill bjuda mina underbaringar till vänner på.

Bildresultat för chili con carneN

Något så tryggt som Chilli finns nog inte.

Likes

Comments

När dagen varit fylld med mattematik... När hjärnan är lite extra mosig... När man är ikapp med uppgifterna och labben inlämnad då är det faktiskt okej att gå och lägga sig!
Det enda minuset idag är att jag inte kom mig iväg och tränade!! JAG VILL, men inte tillräckligt mycket verkar det som. Men jag är sjukt tacksam över att jag är ikapp och att strukturen snart blir klar och att jag har underbara vänner!

Sen Togafesten

Man vet att man har haft mkt för sig när man måste plugga ikapp och inte är på skolan så man hinner vara med sina vänner!! Jag har lovat mig själv att skärpa mig och "tagga ned". OCH vara mer närvarande, känner att jag alltid är påväg någonstans har något möte där och något annat här.
Tur att de står ut med mig!

Godnatt

Likes

Comments

Alltså det finns en plats i Sundsvall som gör mig så själsligt glad! Speciellt på hösten. Det är längst vägen ned ifrån min gamla gymnasieskola där jag traskat hem i ur o skur. Vilket gör det så fyllt med minnen. Jag kommer ihåg hur nervös jag var när jag skulle köra upp och hur glad jag var när jag skulle på dejt.

Men det är nu lite tidigt! Denna backe i full höst är som en eld! Så fin!

varning för sentimentala tankar

Likes

Comments

Matlab Ett helt sjukt snurrigt program som ska hjälpa en med mattematiken för att få fram mer exakta lösningar MEN då man bara arbetar på papper på kurserna så blir man hjälplöst handikappad när labben kommer. Men har man tillräckligt smarta och snälla kompisar så kan man visst lösa det ändå! Tillsammans går allt!

Jag önskar att man skulle få använda sig mer av MAtlab annars i arbetet för att förbereda sig för arbetslivet DÄR man inte sitter på tentatest med bara papper o penna utan har HELA världen till sitt förfogande! Surt att man bara lär sig saker för att lära sig ibland. Men har man genomlidit det så klarar man allt, antar jag!

Ni vet när man fått fram något som stämmer med facit.. Men inte har någon aning om vad det är och hur man ska använda det! Där är jag just nu, just i detta ställe. Av ovishet och endast metodkrånglande utan förståelse.

Detta är säkert superbra att kunna, tyvärr så är det inte de som räknas under de kommande 4 åren då det är betygen och denna del bara är en liten del. Vilket gör hela systemet skevt..

Tänkte bara säga det! 


Likes

Comments

Ett av de enklaste "klipp och klistra"-program för att göra posters och inbjudningar eller vad som egentligen som du vill posta på internet eller skriva ut är www.Canva.se. Jag har använt det för massor av olika eventcovers till facebook, min egen bakgrund till datorn och sociala medie posters.Jag har gjort grunden för inbjudningen till vårt event med UNOVO, där jag använt Canva som är ett gratisprogram.
Så kan jag dela det med hon som vi gör eventet för så kan hon gå in och redigera! Så smart!
Insåg hur svårt det är att få fram vad man vill och förstå vad andra vill att man ska göra i en design endast med ord.
Alla har sin egen vision om hur det ska vara :)


Haha önska jag var sponsrad av CANVA! Men men.. Vissa saker kostar dock...typ 1 USD per styck. :( Men det är inget du behöver använda om du inte vet. Det kan bli magiskt ändå!!  Här nedanför har jag spånat på hur man kan lägga upp en gruppintervju för UNOVO. Sjukt kul! 

Likes

Comments

View tracker

Det finns något romantiskt över tågstationer!

Nu ska jag hem och ta hand om mig själv, jag ska trosa på gatorna och bara ladda upp med okomplicerad energi!

Idag har jag suttit och roddat med mitt projekt. Insett att jag är sjukt internetberoende.. och att jag älskar design och hatar Mail. Allt är enklare med chatt. tycker inte att företag ska använda Mail.. förutom till information. I alla annan kommunikation är det enklare med chatt. punkt slut!

Hoppas alla får en underbar helg. Det förtjänar alla.

Likes

Comments

Tänk om man såg sina relationer som buisnesspartners?!
Där allt vi gör tillsammans blir något värdefullt för våra egna företag och ju mer lyckade saker vi gör desto mer blir vår inkomst, som består av lycka och välmående.
Vilka tankar man kan ha va.. Nä men jag kan tycka att det är en intressant tanke om man faktiskt såg sig själv som ett företag, JAG AB som kjell Enhagen sa i sin föreläsning, där min marknad är de som är runt omkring mig och min produkt är jag och min inkomst beror på hur lyckat jag sköter mina relationer så mina marknadspartners o kunder köper av mig, alltså vill vara med mig. Tänk om man faktiskt hade en affärsplan för sitt liv och person för att maximera av livets VInst!

Men måste säga att jag vunnit på livets lotteri! 

Bilden ifrån när vi hade vår tentamiddag i tisdags!

Likes

Comments

UNOVO studentkonsulter är en förening jag gick med i nästan direkt när jag började på universitetet!
Det ska bli Umeås motsvarighet till Lunds Lunicor och Linköpings Gozinto men vi är nystartade och har bara funnits i några år i jämförelse med deras omkring 15 år. Men vi växer och lär oss hela tiden!

Jag gick med då jag ville vara med i något och ansåg att UNOVO tilltalade mig mest med deras engagemang och projekt. Vid årsskiftet 15/16 klev jag på styrelsen och har sedan dess sett UNOVO som en otroligt tillgång.
Det är inte bara en skön grupp människor som träffas och pratar, det är också de engagerade människor som vill det lilla extra.

"1, 2, 3 Nu kör vi " En Bild ifrån vår Kick-Off i början av Terminen! #teamunovo

Jag är så stolt över att vara en del av UNOVO och så som jag känner nu så slutar jag tidigast i och med att mina studier avslutas.

UNOVO STUDENTKONSULTER
"Vi är övertygade om att studenters utmaningar är företags möjligheter och genom att föra dessa samman kan vi tillsammans skapa värde för båda parter. "

Mitt uppgift som HR-ansvarig är att se till att vi får återväxt i föreningen och att vi får in rätt kunskap, på ett smidigt sätt. Vi har utvecklat våra intervjutekniker och är i full gång med att sätta igång med gruppintervjuer med caselösning! Vi har även nått en milstolpe då vi idag använder ett ansökningsformulär:
https://goo.gl/forms/MJAKjPbVx4yR91K33

Likes

Comments

Terminen är igång.. Första tentan är gjord och nu är det bara springa för att hinna med allt man vill hinna göra!

UNOVO - studentkonsulter är i fullgång och jag har massor av roligt arbeta att göra med rekryteringen och projekten jag är med i och något som är nytt för detta år är att jag är designansvarig för I-sektionen, vilket ska bli riktigt roligt att få ägna sig åt det!

Likes

Comments