Alltså en riktigt bra solbränna matchat med vitt och ljusa toner kan ju va det snyggaste under sommar halvåret. Kommer definitivt satsa på det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej fina!
Idag innan jobbet åkte mamma och jag upp till mitt gamla stall för att träffa det nya lilla fölet som Ambra fått! Ni anar inte hur söt han var alltså... Dessutom jättekul att träffa gamla stallgänget! Ibland kan jag faktiskt sakna hästarna väldigt mycket även om jag inte känner mig redo att återuppta ridsporten riktigt än. Det får helt enkelt vänta ett tag till.
Puss

Likes

Comments

Helgen börjar lida mot sitt slut och ikväll väntas jobb. Tycker denna helg vart en riktigt mysig sådan då jag bara tagit det lugnt, träffat Ida, åkt ut till ulva, fikat och sett "Livet efter dig"! Otroligt bra och gripande film måste jag säga. Hett tips!

Likes

Comments

Ja hörni, tror jag gjorde årets pinsammaste grej igår faktiskt.
Skulle ställa in cykelsadeln i rätt höjd och provcykla, tar mig ca 3 meter innan jag gör ett platt fall i rullgruset. Dessutom vrider jag till foten, så där ligger lilla jag hjälplös på backen och får bita mig i tungan av smällen. Alltså finns det nåt mer förnedrande än att offentligt ramla med cyckeln!? Svar nej... Så här sitter jag med stukad fot och skäms över klumpigheten haha... Men det känns redan mycket bättre idag så förhoppningsvis är lilla fossingen bra snart!

Likes

Comments

( Bilder från Stockholms station som öppnat ett nytt litet matställe)
Godmorgon!
Påsken har lidit mot sitt slut, det vill säga att jag har ett par dagar ledigt från jobbet nu! Hur skönt som helst, dessvärre är vädret en smärre katastrof...
Mellan varven på jobbet har jag även hunnit med en påsklunch med farmor och familjen, samt träffa en saknad Ida så det får summera senaste dagarna.
Puss

Likes

Comments

Långfredagen bjöd som sagt på jobb och franspåfyllning innan det blev 20-års firande för finaste Tasnim! Vi var ett härligt gäng som samlades hos henne för att fira. Åt även världens godaste middag och kan bara säga att bengalisk mat är bland det godare här i världen! Därefter åkte vi alla över till mig för lite snacks och häng.
Med andra ord var kvällen en riktigt bra sådan!

Likes

Comments

(Bild från terassen på nyöppnade "Miss voon" för ett par helger sen).
Långfredagen är här i år igen och ikväll väntas 20 års firande för min darling Tasnim! Ser verkligen fram emot det men först väntar ett sju till två pass på jobbet!
Puss

Likes

Comments

Glad påsk!
Fick det sötaste påskägget av mami imorse som bestod av smycken från snö, choklad, Läkerol med mera. Blev jätteglad! Har även gömt ett påskägg till Emil, dessvärre lyckades jag glömma det tillhörande kortet så det var lite surt!
Nu ska jag återgå till jobbet då min middagsrast är slut! Denna påsk kommer alltså bestå av väldigt mycket jobb för min del!
Puss mina små kycklingar!

Likes

Comments

Hej på er!
Här om helgen var jag med Emils familj på dop för lilla Agnes som är Emils kusinbarn! Allt var verkligen superfint arrangerat och det hela ägde rum i Björklinge kyrka. Vilket var hur mysigt som helst och kan inte låta bli att imponeras av hur lugn Agnes var, världens sötaste!

Likes

Comments