Igår var vi ut på Ivy vilket var kul. Det är stället om man vill gå ut på en torsdag, trodde dock inte att det skulle va så stort som det faktiskt va och var även lite förvånad över att de va så mycket folk där. Hur som helst var det en kul kväll även om jag föredrar det förra stället mer!
Puss

Likes

Comments

Brinner i dubbel bemärkelse kan man väll säga. Så tyckte denna illustration var väldigt passande... nej men har seriöst två feta köttsår på mina fötter och tro mig, det om något är inte kul alls... gör så ont och ett plus i kanten så har jag fått in en redig dos sand som inte går att få ut... så det är lagom nice. Nog om det.
Igår flyttade vi till kingscross-området till ett hostel vid namn "Evas backpackers" väldigt centralt och mysigt kvarter dock lite lägre standard än de tidigare boendena, men det funkar! Så med andra ord lämnade vi Banks town igår och tur var väll det då det brann där. Så idag blir vår sista dag här i Sydney då vi åker vidare imorgon!
Puss

Likes

Comments

Som sagt var vi på Sydney wild life igår och fick se massa söta djur! Alla djuren där var unika för Australien vilket var roligt då jag till exempel aldrig träffat en koala tidigare! Så kan varmt rekommendera att besöka en djurpark om man är här, just för att djurarterna som visas här är unika!

Likes

Comments

Hej!
I skrivandets stund sitter vi på ett café utanför operahuset och dricker eftermiddags kaffe! Helt underbart vackert här! Tyvärr är det väldigt mycket fåglar vilket är mindre kul...
Har även vart på zoo i Darling Harbour och sett massa häftiga djur samt fått klappa några av dem vilket var kul, slänger upp lite bilder från det later on!
Puss

Likes

Comments

(Bild: Sydneys absolut bästa laxsallad)
Klyschigt men sant!
Lever just nu livets liv! Har det verkligen så himla bra, skulle lätt kunna stanna här för alltid ( måste bara få hit Emil då). Sol, bad, god mat, stadsliv, ja här finns allt man behöver.

Likes

Comments

Hello darlings!
Igår hängde vi på bondi beach iprincip hela dagen vilket var sjukt nice! Stranden ser inte mycket ut för världen men attans så kul det är att bada där med alla vågor!
Något som också var roligt var att de spelade in livräddarna på bondi beach, jag menar hur coolt är inte det?! Haha... hur som var det skönt med en hel dag på stranden!
Puss

Likes

Comments

Hello fellas!
Igår gick vi ut här i Sydney efter att ha strosat runt i darling harbour och kikat runt! Åt en super god sallad med rökt lax på Tokyo Hotel, lite förfest aktigt ställe med live uppträdanden, därefter drog vi vidare till ett annat ställe innan vi slutligen gick till Royal som är en klubb i hjärtat av darling harbour och hade en jättekul kväll! Extra kul var att de hade några Drag Queens som verkligen höll igång haha. Så kvällen får summeras som bra även om jag fick groteska skoskav på mina stackars fötter.
Puss

Likes

Comments

Hello
Igår kom vi fram till Sydney och lämnade Melbourne. Så idag har vi haft vår första "hel dag" här som spenderades på Bondi beach en stund för att sen fortsätta vandra runt i bondi kvarteren då det blev lite sämre väder mot eftermiddagen. Hann även med ett lunchstopp och åt en jättegod quinoa och pumpa sallad. Pumpa är något extremt underskattat måste jag säga, måste börja käka det lite oftare!
Hur som helst har vi hunnit kika runt idag, handla hem lite mer mat och sånt där nödvändigt så det känns bra. Uppdaterar lite senare om hur vi bor här då det är lite speciellt!
Puss

Likes

Comments

Gokväll
Sorgligt nog är det vår sista kväll här i Melbourne, har verkligen haft det bra här och hunnit se mycket kul men även softat lite mer vilket varit skönt!
Har svårt att tro att detta är sista gången jag besöker Melbourne då jag verkligen tycker om stället! Så har ni inte besökt Australien kan jag varmt rekommendera det även om priserna kunde vart bättre!
Puss

Likes

Comments

Hey
Igår upptäckte vi ett mysigt litet café på hörnet av vårt kvarter! Så ett kaffestop kändes givet och återigen träffa vi på en rolig prick haha.
Något som även var roligt var att Emil kände igen stället och det visade sig att han vart där när han var i Melbourne vilket var kul!
Puss

Likes

Comments