Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har vi vandrat omkring och bekantat oss lite mer med Rom. Traskat en hel del på via del Corso som är en av de populäraste shopping gatorna här och även kollat på spanska trappan. Därefter blev det pizza, och tro det eller ej men utbudet på glutenfritt här är grymt! Därefter blev det ett litet fynd till mina handväskor som jag kanske kan visa sen.
Vi höres!

Likes

Comments

Checkade in på hotellet strax efter tolv för att sen gå en liten rundtur i Rom. Därefter blev det lunch och kan inte annat än konstatera att italienare kan sin sak när det kommer till mat. Himmelskt!

Likes

Comments

Befinner mig just nu i Rom för en lång weekend. Jättekul då italiensk mat är en favorit hos mig och jag aldrig besökt denna stad förut då jag annars vart i andra delar av Italien.

Likes

Comments

Här om veckan gjorde jag och älskling en liten utflykt vilket var jättemysigt. Så vi packade med oss matsäck bestående av kaffe, olika sorters korv och chokladbollar som Emil bakat. Därefter tog vi vårt pick och pack och begav oss ut på promenad i Hågadalen för att sen komma fram till predikstolen där vi stannade till för grillning och fikapaus. Ibland är ändå höstrugget lite mysigt så länge man får grillat dvs.
Puss

Likes

Comments

Bjuder på ett par bilder från när jag och Emil besökte fotografiska i Stockholm. För övrigt har ju inte uppdateringen varit den bästa men ibland kommer livet emellan helt enkelt.
Håller just nu på att läsa en strökurs på universitetet och där emellan jobbar jag. Har även hunnit åka till Stockholm och prova på utelivet där och träffa finaste Ida. Vilket var väldigt roligt då vi inte hinner ses så ofta.
Kisses

Likes

Comments

Tänk om tiden gick att spola tillbaka.

Likes

Comments

I lördags firade jag och älskling ett år tillsammans med en weekend till Stockholm. Så innan vi hoppade på tåget blev det frulle på espresso house då det var tågkaos och vi behövde vänta.

Väl framme i Stockholm mötte vi upp mamma som tagit med min aftonväska som jag lyckats glömma att packa med mig. Därefter blev det lunchbuffé på kultur huset och jag gick al in för sushi. Alltså hur gott är inte det?!

Vid tre checkade vi in på hotell drottning Kristina vid stureplan och skålade in vår ett års dag. Och därefter blev det en liten överraskning till Emil. Sen var det dags att fixa sig inför middagen.

Vi hade bokat bord på smak, där upplägget var lite speciellt. Man fick alltså välja mellan tre, fem och sju smaker med tillhörande vin till varje maträtt. Vi valde sju rätters paketet då vi ville uppleva hela matupplevelsen.

Och WOW vad gott det var! Måste nog säga att det tar priset för bästa restaurangen i mina ögon!
Därefter traskade vi hem mot vårt hotell och kan inte annat än sumera kvällen som fantastisk!

Likes

Comments

I tisdags var jag ledig från jobbet och hängde med mami till Stockholm och hennes jobb, passade även på att fixa lite småsaker. Och till lunch åt vi en supergod höstgryta på ett ställe som låg i Mood gallerian!

Vid fem snåret drog vi från riksdagen och vandrade runt i gamla stan, tycker det är så mysigt där då det innehåller lite av varje. Kikade in i lite små butiker innan vi hittade ett mysigt litet ställe att stanna till vid. Köpte även världens godaste glass från lejonet och björnen på tillbaka vägen, alltså wow den glassen är utöver det vanliga måste jag säga! Så tips om man vill äta riktigt god glass!

Likes

Comments

Eftermiddagskur en regnig onsdag som denna.

Likes

Comments