Slänger in lite bilder från i fredags när vi var på la parilla för lite vin och snack! Åt även en supergod pincho med serrano, mozzarella och tryffelost! Ett stort plus var att den gick att få glutenfri som för min del och nu mer är ett måste!

Likes

Comments

Hej!
Helgen har varit en riktigt bra sådan även om jag har varit lite smått hängig, i torsdags efter jobbet träffade jag och Emil ett par kompisar för lite gott på "plock". Vilket var jättekul då det var längesen vi sågs sist! Och i fredags efter jobbet blev det lite häng med tjejerna på "la parilla" innan alla reser iväg. Så det var väldigt kul att hinna ses och catcha upp! Slänger upp lite bilder från det later on!

Puss

Likes

Comments

Nu är det bara 17 dagar kvar innan jag ska få slippa detta vinterrusk! Så himla skönt att få komma iväg, speciellt när det är på liiivets resa!!! Inte nog med det så reser jag med min gamla vapendragare Felicia! Tror inte det blir bättre än så, dessutom har vi rest ihop förut. Haha världens kaosigaste resa... resebolaget vi åkte med och hotellet hade missat en massa viktiga saker och flera av resenärerna stod utan boende innan vi fick flytta runt mellan olika hotell, det gick heller inte att få tag i ansvariga så tillslut fick vi koppla in våra päron, och då hände det grejer! Så tror nog inte att reseledarna låg så bra till efter det. Jag menar man kan ju inte stänga av telefonen, mailen och inte höra av sig när flera av resenärerna inte fått sitt boende som utlovat och dessutom betalat för... men men det var då. Denna gång kommer nog gå bra, sist var vi sjutton och hade inte rest så mycket själva men efter alla problem som uppstod tror jag att vi denna gång är mer än förberedda!
Puss

Likes

Comments

Hello fellas!
Har varit lite frånvarande då jag jobbat en del och vart hängig och sjuk. Men börjar känna mig piggare så det går varjefall åt rätt håll! Planen för idag är att Emil hämtar mig när jag slutar jobbet och sen åka vidare mot Mio för att spana på rean.
Har även hunnit kolla säsong tre av skam (bästaaaa) för att sen även se den första filmen av den omtalade trilogin "fifty shades of grey". Mycket märklig film måste jag säga. Men när man är sjuk passar film bra som tidsfördriv. Vet inte riktigt vad man ska tycka om den filmen...gillade inte riktigt upplägget, men kan inte låta bli att förundras över hur deras märkliga relation ska utvecklas, ja som ni hör har jag inte läst böckerna då jag endast gillar att läsa självbiografier... men den andra filmen verkar släppas i februari så får väll se då! Måste ju se hur det slutar haha..

Likes

Comments

Idag var vi över på julgransplundring hos några bekanta till Emils familj vilket var jättemysigt! Det bjöds på allt möjligt gott, snittar, kakor, glögg och annat smaskigt! Skönt att vara ledig idag också då det är överdrivet kallt ute... tycker denna kyla är helt orimlig!

Likes

Comments

Beskriv året med tre ord.

Snabbt, Bra, Harmoniskt

Vad var det bästa som hände under 2016?

Gick ut gymnasiet och tog studenten, tog jägarexamen. Hängde med min kärlek i skärgården och reste.

Bästa köp?

Flygbiljetter, min afton väska från Michel kors och mobilen.

Vilka har du umgåtts med mest?

Emil i princip varenda dag och sen Fille.

Vilka resor har du gjort under året?

Prag, Thailand och Rom.

Har det skett någon förändring?

Började jobba mer och lagt studierna på hyllan för ett litet tag.

Något du ångrar?

Att jag slutade träna.

Låten som kommer påminna dig om 2016?

Don't be so shy med Imany(Filatov & Karas remix)

Höll du några nyårslöften?

Hehe tror nog inte jag hade nåt nyårslöfte, eller jo jag tog jägarexamen.

Saknade du någon?

Ja det gjorde jag.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Svårt att svara på, både och skulle jag nog vilja säga.

Vad spenderade du mest pengar på i år?

Buss resor haha... Nej men kanske kläder, presenter och resor.

Har du några nyårslöften inför kommande år?

Ta körkort, gå ut mer, börja träna igen och satsa på mig själv.

Vad är planerna inför 2017?

Resa, eventuellt börja plugga och flytta hemifrån.

Vad ska du tänka på inför 2017?

Ge mer tid för att reflektioner och finna träningsmotivationen.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017?


Lev livet och njut av det bästa som kommer!

Likes

Comments

Så är du: Vattnet är ditt element och månen din härskare, en känslosam men beslutsam energi kännetecknar dig. Du tar hand om, styr och beskyddar.

Kärlek: Efter en osäker inledning på året lossnar det när Venus influenser gör dig utåtriktad och mindre känslig. Du vågar säga ja till en nystart!

Sex: Stjärnorna skvallrar om ett sexigt år för singlar och stadgade krabbor. Men passionen och svartsjukan går hand i hand, kontrollera fantasierna.

Pengar: Slughet är ditt förnamn när det gäller ekonomi och affärer och nu har du anledning att vara strategisk. Kassan vill öka i vår och höst!

Årets viktigaste tecken för dig: Skorpionen är en lojal vän när det blåser motvindar.

Det här tecknet passar dig bäst: Stenbocken eller Vågen.

Likes

Comments

God fortsättning på er!
Blev en lite paus från bloggen då jag vart uppe i Jämtland och hälsat på släkten och därav inte haft tid, men nu ska det bli ändring på det. Så här kommer en liten resumé sen sist.
Nyårsfirandet började med ett mingel på hotell Linné, därefter blev det sittning och tre rätters bestående av; toast skagen, oxfile m. potatisgratäng och chokladtårta. Lite senare skålade vi in det nya året och därefter blev det utgång. Stannade även till för lite käk på hemvägen innan jag å E tidigt på söndagsmorgonen somnade hos mig! En jättekul kväll med andra ord och ett riktigt toppen nyår!
2016 var fett men vi hoppas 2017 levererar och blir ännu bättre!

Likes

Comments

God jul!
Hoppas ni haft en lika fantastisk jul som jag, omgiven med nära och kära, god mat och mycket glädje! Julen är för mig oerhört viktig på det sättet att man får tid att stanna upp i vardagen och umgås med sin familj bland annat. Så denna jul har verkligen spenderats på bästa sätt även om min far var tvungen att jobba...
Puss och god fortsättning
Och glöm nu inte att ta hand om varandra!

Likes

Comments

Som resten av befolkningen har jag fastnat för den norska serien skam. Och med det sagt har jag på bara några dagar lyckats ta mig igenom två säsonger.
Måste vara bland det bättre som gjorts på senaste tiden, ärlig talat så är jag ingen tv människa alls så det faktum att jag lyckats plöja två säsonger på typ två dagar säger nog en hel del.
Det är ungefär som att kliva in i gymnasiet igen, och kan verkligen relatera till serien på många sätt.
Så rekommenderar starkt att börja kolla på serien om ni inte redan gjort det.
Just do it.

Likes

Comments