Har jag nämnt för er att min bror är sjukt begåvad när det kommer till att skapa?
Hittade denna vackra bild när jag satt vid datorn och blev helt tagen. Så himla mycket känsla. Den förmedlar nåt som inte går att sätta fingret på men ändå går att relatera till. Åskådaren avgör vad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Helgen börjar lida mot sitt slut och jag tycker att det har varit en bra sådan! I fredags efter jobbet mötte jag upp Felicia på stan för att handla lite gott för att sen laga middag hos mig! Hade hur kul som helst, skrattade non stop åt allt och inget lol... mot kvällen sen mötte jag upp Emil och hans kompis för att gå ut en sväng. Lördag var jag ledig så passade på att städa och lite sånt innan vi alla samlades för en god middag! Så det var min helg i stora drag!
Puss

Likes

Comments

Efter jobbet igår mötte jag upp Emil för en fika i det fina vårvädret för att sen spana vidare på vårkläder till honom. Hittade en hel del snyggt så det var ju roligt!

Likes

Comments

Hej!
Igår var min lediga dag vilket var skönt! Passade på att rensa ur garderoben och fick ihop en hel Ikeakasse, förhoppningsvis får jag ihop en till innan jag skickar iväg det. Har även börjat läsa en ny bok som Hanna Widell skrivit. Tårarna forsade ner för mina kinder redan vid första uppslaget men tycker den blir bättre och bättre ju längre man kommer! Hon verkar så himla härlig den kvinnan trots motgångarna hon mött.
Avslutade varje fall gårdagen på Creperiet med mamma som middagssällskap! Åt för första gången en bovetegalett fylld med kyckling och fetaostkräm! Smaskigt värre!
Nu är min lunchrast slut så ska återgå till jobbet.
Puss

Likes

Comments

Om ni bara visste hur mycket jag längtar tillbaka. Sol, värme,god mat, solbrännan, sand mellan tårna, kristallklart hav. Ja allt det där Sverige inte har att erbjuda.
Längtar...

Likes

Comments

Hej!
Sitter i skrivandets stund på lunchrast på jobbet. Får ursäkta för kass uppdatering de senaste dagarna då det varit fullt upp. Har sen sist jobbat, träffat kompisar och firat alla hjärtans dag med Emil, packat upp och gjort allt det där som ingår efter man varit bortrest. Hur som helst var det jättemysogt att fira alla hjärtans dag (bättre sent än aldrig), blev bland annat överraskad med en riktig brakmiddag med trerätters inkluderat allt möjligt gott, rosor, jättefint armband från favvo märket Dyrberg Kern med mera. Med andra ord var det en riktigt lyckad kväll! Gav även lite gulliga presenter till Emil som jag hoppas att han gillar. Måste ändå medge att alla hjärtans dag är en av mina favvo högtider!
Kram

Likes

Comments

Hej!
Hängde med mammsen till Stockholm idag vilket var jättemysigt! Gick från hennes jobb i hygglig tid för att sen gå en vända genom stan och fann ett par urgulliga klackar som jag fyndade i Sturegallerian, blev även ett par halsdukar då det går åt så här års. Därefter satte vi oss vid Bouqerian vid Mood gallerian för lite Aw och pinchos. Så detta får summeras som en bättre dag!
Kram

Likes

Comments

Då var man hemma i Sverige igen. Har haft en helt otrolig resa som vart fullspäckad med upplevelser från start till mål! Dessutom hur kul som helst att få åka tillsammans med Felicia. Förhoppningsvis blir det kanske fler resor framöver.
Puss

Likes

Comments

Sitter i nuläget på flygplatsen i Moskva och inväntar mitt flyg till Stockholm! Tråkigt nog, vill ju inte åka hem till kalla Sverige. Hur som helst hamnade vi på tidernas bästa platser under långflygningen från Hong Kong. All inclusive flyg dessutom hade vi ingen framför oss då vi satt vid nödutgången så satt till och med bättre än de i första klass. Förstår ni lyckan?! Fick tofflor, hörlurar, tandborste, ögonbindel, kudde och filt så jag var mer än nöjd kan jag lova! Dessvärre är jag extremt förkyld så tror inte mina med passagerare va så glada då jag nyser konstant.

Likes

Comments