Alla är vi olika.
Rätt förståeligt eller hur men jag har märkt att det finns dom som inte förstår det riktigt att bara för att man inte tänker som någon annan så klassas den som konstig eller sämre.
När jag känner att jag gjort mitt bästa, kan någon tycka att man är lat för att i dens ögon kunde man gjort så mycket mer.

Alla är vi olika och alla är inte lika kapabla till att göra något som kanske var självklart för någon annan.

Så tänk efter när du säger att den inte gjorde sitt bästa eller ansträngde sig alls för det är inte alltid så att alla ligger på samma nivå som just du.
Det man själv kan göra för att inte känna sig dålig för att någon inte förstår detta så tänk att du vet att du har gjort ditt bästa. Kämpa på och jag vet att det är svårt men försök att inte bry dig om vad dom tycker om dig för det kommer bara göra dig ännu mer ledsen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Not again
This ain't supposed to happen to me
I never thought I'd... be in love like this again
When I look at you my mind goes on a trip
And you came in... and knocked me on my face
Feels like I'm in a race
But I... already won first place
I never thought I'd... fall for you as hard as I did
Cause boy you came around and you knocked me down.
Sometimes love comes around
And it knocks you down
Just get back up
When it knocks you down
I've never thought I
Would hear myself say
Ya'll go ahead
Til now I'm crashing, I don't know how it happened
But I know it feels so damn good
Said if I could go back, and make it happen faster
Don't you know I would baby if I could
So I gotta put the good with the bad, happy and the sad
So I'll bring a better future than I had in the past
Oh Cause, I don't wanna make the same mistakes I did
I don't wanna fall back on my face again
I'll admit it, I I was scared to answer loves call
And if it hits better make it worth the fall

Likes

Comments

Det var inte igår. Har jobbat en del senaste månaden och har redan jobbat halva mitt sommarschema, sjukt vad tiden går fort. Tror jag vet mer vad jag vill göra i höst nu i alla fall så det känns skönt ska satsa på det och hoppas att det går vägen. Har pratat lite med en kompis att hyra en lägenhet i Uppsala tillsammans, skulle verkligen vara super.
Har knappt gått ut något på krogen denna sommar, eftersom jag jobbat en del kvällar har jag inte orkat men efter denna kommande 6 dagars arbetsvecka då blir det all in för då är jag ledig i två veckor👌🏻. Då ska jag göra allt möjligt med dem flesta av mina kompisar som är här i Visby. Tror allt löser sig i höst endå😁🙏🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har nog inte riktigt förstått eller kännt av helt att man gått ut skolan, kommer nog inte göra det förens i höst, när vi i klassen inte träffas igen,allting har gått så himla snabbt. Utan mina klasskamrater hade jag aldrig kunnat vara den jag är, mig själv. Att vara i en klass där man kunde släppa loss och det var helt okej, samtidigt som man alltid kände att man kunde prata om vad som helst och få så mycket varje dag, jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv, jag uppskattar så himla mycket i livet. Lärarna har också bidragit och har aldrig varit med om lärare som sett en och verkligen brytt sig om en så mycket. Vill tacka för att jag fick den här chansen ännu en gång❤️❤️

Likes

Comments