Header

Lärt mig hur vägarna fungerar, hur dagsschemat ser ut och hur allting ska göras. Känns verkligen som att rutinerna börjar falla på plats. Idag har det varit 27-30 grader hela dagen och hur skönt är inte det?! Älskar att bara sitta i solen när S är i skolan. Verkligen någonting jag uppskattar. Var till en liten sjö idag med några nya au pair vänner. Nu ska jag hämta upp Prinsessan på skolan och åka och äta froyo och efter det blir det vattenkrig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

17 April lyfter flyget till Tokyo-Japan. Jag får möjligheten att följa med min värdfamilj på semester till en plats jag aldrig tidigare besökt. Så otroligt tacksam att just jag får denna möjlighet. Ska bli otroligt coolt att sätta sin fot på ett nytt land för första gången. Japan here we come.

Likes

Comments

Ser ni vilket hus det är?? HUR coolt att de spelade in Twilight just här. Har idag fixat social security card och även "turistat" runt i Portland. Kul dag!

Likes

Comments

Blev välkomnad med öppna armar!
När jag klev av flyget var jag så nervös, och när jag närmade mig utgången på flygplatsen såg jag dem. De hade en stor skylt där det stod Erika, en röd ros och även en heliumballong med texten "welcome" på. Sen pricken över i:et kommer det en liten go tjej och kramar om mig det första hon gör, fick även min första teckning av henne. Nervositeten släppte och vi åkte till S favorit frozenyogurt ställe.

Likes

Comments

Landade med planet runt 08:00pm amerikans tid, tog sedan allt bagage och tog bussen till culture cares träningsskola inför året. Kommer spendera några dagar här men folk från alla kanter av världen som också har samma äventyr framför sig.

Delar rum med några andra här på training school. Känns som att dessa dagar kommer swisha förbi och snart sitter jag på planet mot Portland. Det längtar jag verkligen till just nu, vill bara komma till min värdfamilj och krama om alla.

På torsdag vankas tur i New York vilket också ska bli super kul! Var ju senast här och firade nyår för något år sedan med min familj, så kul att vara tillbaka.

New York bjuder även på värme kära vänner!! Som jag älskar värme.

Likes

Comments

Har nu kommit till Arlanda.
Åkte med bilen 06:00 från Östersund och nu 6 timmar senare är vi äntligen framme.

Igår kväll packade jag det sista och sa även hejdå till nära och kära. Eller som jag vill kalla det "vi ses senare".

Nu ska vi fika lite sen mötta upp resterande svenska au pairer som jag ska flyga med till New York. Spännande att faktiskt få träffa dem som ska åka på samma äventyr som en själv.

Köpte en bunt trisslotter i bilen som vi delade på....
2st 60kr vinster av alla 20 lotter. Bra deal.. Haha, vi tänkte byta in dem till nya triss och hoppas på bättre tur nästa gång...

Likes

Comments

Denna sallad är ju heaven.
Älssssssskar denna laxsallad ifrån Törners, rekommenderar den starkt!! (Med basilika och vitlökssås). Tobias var ju bäst och köpte med den och en latte till mig idag. Så mycket i huvudet just nu, så detta satt fint, mums.

Likes

Comments

Sista restaurang besöket med en del av familjen.
Tack mamma & Mika som anordnade denna fina avslutnings middagen för mig. Här nedanför kommer några bilder från kvällens middag. Tiden går ju ibland lite för fort.

Likes

Comments

Sista festen i Östersund. (Eller iallafall sista festen i år).
Middag med Lovisa, Ingrid och Robin som var mysigt.
Sedan mötte vi upp andra fina vänner och hade en riktigt bra kväll, detta är en av sakerna jag kommer sakna mest med att åka iväg ifrån Östersund.
Deeee är ju så fina så man vill packa ner dem i resväskan <333

Likes

Comments