Vardag

Idag är det måndag och jag tycker måndagar är så sega :/ men skit samma. Ser framemot denna vecka ändå så,

Idag har jag och Jonas tänkt åka till Valbo och köpa en hylla på Ikea och tavelramar som vi ska fixa ihop ovanför våran säng är det tänkt. Sen så ska vi in på BR leksaker och köpa bokstäver som gör så att det står Joel på, som vi ska sätta upp. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra för nått mera idag, vi får se vad dagen mer bjuder oss på.

Ha en trevlig dag iaf allihopa! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Joel 151031

Igår så vart Joel 3 månader, tiden går så fort alltså.
Det firade vi med att bara vara hemma plus att vi åkte till farmor och var där på eftermiddagen!
:)

Likes

Comments

Vardag

Sådär då har vi gjort morgon :) eller ja morgon och morgon de gjorde vi redan vid nio, men vi låg kvar i sängen och myste med varandra tills halv elva sen ville lilla Joel ha mat så då var de bara att kliva upp.
Så har gett han mat nu så nu ska jag och Jonas äta frukost innan vi ska starta dagen ordentligt.
Har tänkt bada Joel idag så han blir lite ren och fin. :)

Idag är det också kramdagen så har ni kramat någon?
Jag har kramat min älskade son och Jonas ska få en kram han också...men han vet väll inte att det är den dagen. Har inte koll på så mycket haha..ne då nu var jag taskig men.

Ja vad som ska hända idag vet jag inte än de får vi se.
Men ha en bra dag iaf och krama så många ni kan idag! :)
Visa kärlek så de bara går!

Det här var Joel igår på förmiddagen innan han spydde ner hela sig!

Likes

Comments

Vardag

Hej
Nu skriver jag ett nattinlägg om dagen alltså igår eller hur säger man?
Haha krångligt det där men skit samma!

Jag, Jonas och Joel var i väg till Valbo igår och handla lite små grejer. Vi var in först på Cubus skulle kolla om lite tröjor till Joel som jag vill köpa till honom men jag orka inte göra det haha! Har presentkort men hade inte det med men just då. Sen var vi in till Clas Olsson och köpte flyttkartonger och dom ska vi ha lite kläder i, Joels ur växts kläder tänkte vi ju spara så de kommer vi lägga där i, sen så vart det en sväng till Ikea för att köpa burkar som vi ska ha ersättningen i när vi åker bort i skötväskan så man slipper ha den stora jäkla kartongen med och ta plats, köpte även en större burk som man ska ha hemma med vad som helst i. Köpte även en ny tvättkorg till mej och Jonas annars har vi haft en röd korg liknade sak som är för barn och lägga i leksaker haha! Så nu får Joel den och jag och Jonas den nya ;)
Sen så var vi till leksaksaffären och kolla lite, köpte lite leksaker till Joel nu när han börjar upptäcka mera saker så. Letade efter en tok efter sånna hära bokstäver i kartong eller trä som man kan sätta upp på dörr eller vart man vill ha dom, men hitta inga sånna där vet att det finns på BR leksaker och på lekia i Gävle.

Äsch det här vart ett krångligt långt och konstigt skrivet...men vad gör det när man skriver mitt i natten haha :)
Nu ska jag sova igen så godnatt på er!

Likes

Comments

Vardag

Hej eftersom jag är ny med denna bloggportal så är jag lite ovan men det kommer ändra sig ju mer jag bloggar.

Kan iaf skriva lite om mig själv :)

Jag heter Erika som ni nu redan vet, jag är 21 år fyller 22 detta år. Jag är tillsammans med världens bästa pojkvän och med honom så har vi våran son Joel som snart är 3 månader. Vi bor i Kungsgården just nu hos min mamma och pappa men vi försöker få egen lägenhet så vi kan flytta.
Vad jag kommer skriva i min blogg är allt från min vardag och hur det är att vara mamma åt Joel och lite andra saker mellan himmel och jord.

Ja det var allt jag skulle skriva nu, har hållit på att fixa bloggen nu medans Joel sover, men han vaknar väll snart så lär skriva lite fort.
Annars idag så ska vi inte göra något speciellt, eller ja jag tror vi skulle åka till Valbo för Jonas skulle kolla om något men vi får se hur det blir.

Ha en bra dag allihopa iaf :)

Likes

Comments