View tracker

Hej på er,

Idag har varit en så himla behövlig dag! Alla på kontoret fick ledigt idag så började dagen med iallafall lite sovmorgon. Sedan mys och fix inför nyårsafton imorgon med Sandra och Linda. Hämtade ut ett paket från Rebecca Stella och allt satt ju som en smäck!😍 Exakt en vecka kvar till Thailand idag och jag längtar ihjäl efter bikinis och värme.

Längtar efter så mycket just nu, är inte det bästa känslan? Nyårsafton imorgon med massa nära och kära, Thailand om en vecka prick, nystart på jobbet på måndag, bli sambo med livets man nästa år, tatuera mig efter Thai, Barca med älskling och mycket mer. Ja ni hör ju, 2017 är mer än välkommen! Har nog aldrig varit såhär taggad på ett nytt år innan, lämnar 2016 med en bra känsla och går in i det nya året med en himla massa pepp!

Detta året har dock varit väldigt bra, har lärt mig så mycket, lärt mig att vara själv efter 4 år, lärt mig att resa mig upp efter något jobbigt, fått en bra balans mellan träning, kost och allt, jobbat hårt och blivit kär, i världens finaste människa.

Well.. hoppas att ni också går in med en bra inställning till nästa år, alltid roligt med en nystart. Nu ska jag faktiskt åka och sola ett par minuter och sedan blir det ett kvällspass på gymmet! Puss


Likes

Comments

Hej bloggen, saknade bloggen!

Har bestämt att kicka igång bloggis igen, så nu kör vi! Var ju otroligt länge sedan jag hade min blogg och uppdaterade ordentligt men blev lite sugen igen så let's go! Kommer väl skriva om det mesta mellan himmel & jord så kika gärna in lite då och då. Hihi, puss och godnatt!


Likes

Comments