Hej mitt i natten, jag ligger nerbäddad i min underbara säng och tänkte skriva ett par rader bara. Älskar verkligen denna säng hehe, så skön & så självklart fullt med kuddar. Sover som en prinsessa varje natt!<3

Idag har det varit lite jobb och jaa inte så mycket annat faktiskt. Ingen särskilt glamorös söndag men känner mig ändå nöjd, behöver ta det lugnt ibland. Söndagsmiddagen bestod utav hamburgare med älskling, älskar det hihi. Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt. Tänkte mest fixa lite, träna självklart och så ska jag även iväg med Johanna! Så mysigt och vi har även en SJUKT rolig sak på G. Mer info kommer.

Näää nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, längtar galet mycket efter gymmet. Har givit kroppen otroligt mycket vila den senaste tiden så nu har jag verkligen energi så det räcker och blir över typ..


Vi hörs imorgon, sov sött.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej fina vänner!

Jag tänkte faktiskt sätta igång med detta igen, hoppas att det håller i sig hehe. Men älskar ju att bara skriva av mig och dela med mig så det ska bli kul! Idag är det underbara lördag, min spenderas med lite jobb och fix, senare blir det troligen en mysig kväll med min fina vän Johanna. Välbehövligt.<3 I övrigt så rullar allting på, har varit mycket jobbfokus och tankar på senaste tiden, sedan flyttade vi ju för kanske drygt en månad sedan(?) så det ska bli skönt att bara landa och chilla lite. Min hjärna har verkligen gått på högvarv. Men that's life! Ser fram emot sommar, värme & allt spännande som väntar framöver.

Hoppas allting är bra med er, vi hörs lite senare!

Likes

Comments