Brave Girls - Deepened

Var inne pĂ„ Soompi för ett tag sen och fick se ett inlĂ€gg om att Brave Girls skulle slĂ€ppa en lĂ„t efter en lĂ„ng vĂ€ntan samt att de hade nya medlemmar och nytt tema som de aldrig varit inne pĂ„ förr. Jag kollade pĂ„ första teasern (missa att den andra kom ut đŸ˜) och jag blev faktiskt lite förvĂ€ntansfull och gick och vĂ€nta pĂ„ att den skulle slĂ€ppas. Innan titta jag runt pĂ„ deras Ă€ldre videor och det var inte riktigt nĂ„got för mig sĂ„ jag tĂ€nkte att antingen blir det en stor flopp eller sĂ„ blir det nĂ„got bra, visst blev det nĂ„got bra alltid!

SÄngen, tjejernas röster, stylingen-klÀderna (OMG!!), koreografin, scenografin, precis allt var on point! Believe me! Jag kÀnde först att detta var en bra sÄng som troligtvis bara kommer att vÀxa och vÀxa ju mer man hör den, sÄ var det i alla fall för mig. Ljuva stÀmmer och otrolig rapp mixades ihop och blev ett jÀvla bra resultat.

Inte nog med hur allt i videon var on point, bara kolla in deras kroppar! Det Ă€r ju inte ovanligt med att alla artister i kpop industrin har otroliga kroppar, verkligen ovanligt om de inte har bra kroppar, men Ă„h shit verkligen girl crushes here! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har tÀnkt nu ett tag att jag skulle ta och börja blogga lite igen, bara fÄ skriva av mig lite nÀr jag har trÄkigt osv.
​Det hĂ€nde aldrig 😁 Samtidigt som jag har ett sĂ„dant slappt schema sĂ„ har jag Ă€ndĂ„ ganska mycket skolarbete att fixa, sjĂ€lvklart Ă€r det mest rester... Jag lĂ€r mig seriöst aldrig att göra lĂ€xor osv direkt och inte skjuta upp dem...

Vad har hÀnt den hÀr tiden sen jag blogga sist? Jo, baltrÀningarna har börjat, varit pÄ jobb intervju, buggat, fester och jaaa, fester. Haha lÄter som att det bara Àr massa fester men det har faktiskt varit överdrivet lugnt nu i trean med fester. SjÀlv börjar man nu bli lite trött pÄ dem, oftast Àr det bara samma saker som hÀnder, men visst Àr det Àven kul.

I veckan nu som varit sÄ har man under flera tillfÀllen verkligen kÀnt att vÄren var pÄ vÀg och sÄ nÀsta dag snöar det ute... Visserligen sÄ försvann snön typ pÄ en timme och idag vakna jag upp till vÀrldens solsken!
Hann med en hÀrlig promenad vid kanalen i veckan och jag ska försöka gÄ lite mer promenader vid kanalen sÄ lÀnge som jag bor kvar i Ljungsbro, ska nÀmligen flytta hem till pÄsk dÄ jag gÄr pÄ lÄÄÄng lov samt praktik.

Likes

Comments

NĂ€r Ikon först debuterade med lĂ„ten My Type sĂ„ förstod jag inte vad fan allt snack handla om, lĂ„ten var bara skit enligt mig. Sen ett par dagar slĂ€ppte dem lĂ„ten Airplane, vilket jag dock inte lyssna pĂ„ dĂ„ första lĂ„ten var skit, MEN sen slĂ€ppte Rhytm Ta och DAMN, den sĂ„ngen och deras video fĂ„nga mig redan vid de första sekunderna, bravvo 👏 NĂ€r de 3 lĂ„tarna lyckats dra pĂ„ sig popularitet sĂ„ slĂ€ppte de Ă€ven Anthem & Apology. Apology fastna direkt den med men Anthem tog nĂ„gra dagar innan den ocksĂ„ blev en favorit, samtidigt sĂ„ blev Ă€ven Airplane en favorit dĂ„ jag tillslut orka lyssna pĂ„ lĂ„ten. My Type Ă€r dock inte nĂ„gon favorit, men jag kan lyssna pĂ„ den.

Nu kommer det bÀsta, pÄ julafton slÀppte Ikon 2 freaking nya lÄtar! Snacka om bÀsta julklappen nÄgonsin!!! Jag Àr seriös nÀr jag sÀger att lÄtarna var de bÀsta julklapparna jag fick. Visst jag fick vad jag önskade av mina förÀldrar men liksom kom igen, nÀr en utav sina favorit grupper slÀpper nya lÄtar sÄ blir man ju galen. Det Àr liksom ren eufori, det bÀsta som finns Àr nÀr de slÀpper nya lÄtar eller om de skulle bestÀmma sig för att hÄlla konsert i Sverige (vilket Àr vÀldigt osannolikt....).

Dumb & Dumber och WhatÂŽs Wrong fĂ„ngade mig direkt frĂ„n början dem med, snacka om att min julafton blev ganska bra 😏

        â€‹

Likes

Comments

6-7 december under stormen Helga var jag med familjen och nÄgra vÀnner pÄ kryssning och hade vÀldigt kul! Vi Äkte med bÄten Cinderella och eftersom att det var storm sÄ blev utlÀggningen eller vad det heter senarelagd. BÄten lÀmna Stockholms hamn 20.15. Vi fick gÄ pÄ bÄten 16.30 och 18.00 gick vi och Ät pÄ en restaurang som hette nÄgot med ocean view eller nÄgot sÄnt. Men snacka vilken utsikt, visserligen lÄg vi fortfarande kvar i hamnen dÄe och hade utsikt över gröna lund, men det var vÀldigt fint belyst sÄ jag satt mycket och kolla ut genom fönstret.

Efter maten blev det att ÄtervÀnda till hytterna i vÀntan pÄ att Casanovas skulle börja spela pÄ Etage, alla som fick dricka satt och drack, sjÀlv kunde jag ju bara titta pÄ dÄ jag inte fÄr dricka alkohol pÄ grund utav min jÀvla körtel feber...
SÄ resten av kvÀllen/natten blev det och dansa till Casanovas, dricka alkoholfria (men goda) drinkar och kolla pÄ nÀr de fulla idioterna skulle ge sig pÄ karaoke...

6.00 vakna jag av att hela jÀvla bÄten höll pÄ att skaka sönder, inredningen föll och mamma, jag, Joel och Alex sprang upp pÄ dÀck i tron om att bÄten höll pÄ att gÄ under, fatta paniken man hade.
Dock höll vi bara pĂ„ att lĂ€gga i hamn i Åland, sĂ„ dĂ„ lugnade man ner sig lite och gick tillbaka till sĂ€ngen.

9.00 gick vi för att Ă€ta frukost, eller vĂ€nta, vi stappla fram medan vi höll i vĂ€ggar osv för att inte dra omkull pĂ„ grund utav vĂ„gorna som gunga bĂ„ten nĂ„got otroligt. NĂ€r vi lĂ€mna öppna havet och gick in i skĂ€rgĂ„rden igen sĂ„ kunde man gĂ„ rakt igen 😉

Resten av kryssningen bestod Äterigen utav goda drinkar samt dans till Casanovas, det blev Àven en julshow dÀr det bjöds pÄ sÄng och dans. De var jÀtte duktiga och sista lÄten som var helga natt fick man bara rysningar av. Det var 4 personer som sjöng men det lÀt som om en hel kör stod dÀr.

Kom Ă€ven med pĂ„ ett Youtube klipp nĂ€r jag dansar till Casanovas med en snubbe som bjöd upp mig, har hĂ€stsvans, svart lĂ„ng kofta och en obey magtröja 👌 DĂ„ personen som filma detta inte filma hela dansgolvet utan bara Casanovas sĂ„ dyker jag lite dĂ„ och dĂ„!


Gjorde Ă€ven en lite video av mina snapchats videos👍

Likes

Comments