Allmänt

Jag och Bronte (min bästa kompis här nere) var uppe med tuppen och då bestämde vi oss för att åka till Zula. Ett vegansk ställe, hon är nämligen vegan och för det mesta så finns det inte ett stort utbud på mat till veganer på restauranger här. För dom inte äter/dricker ju inte någon slags djurprodukt. Zula är ett super fint ställe och mysigt är det också, rekommenderar starkt. Jag beställde pannkakor men dom var inte upp till våra Svenska pannkakor nivå. Dom var väldigt torra och saknade smak vilket är super viktigt. Men juicen som jag beställde var dock en ut av dom godare juicerna som jag har druckit.

Första lasset påväg till det nya huset! Dom lastar verkligen till max här, det var knappt att dom kom ut ur gaten från det huset vi bor i nu. Jag har dock inte tagit så mycket kort idag efter som jag har haft fullt upp med att göra iordning det nya huset. Det är nämligen så att min mamma och min bror åker upp till min pappa på måndag och kommer hem på ett tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi hade utvecklingssamtal med lärarna på skolan. Men fatta detta, vi har ingen skola idag MEN vi har skola imorgon och efter fredag så har vi lov i tre veckor! Varför kunde vi inte bars ha utvecklingssamtalet imorgon? Fattar inte konceptet med att vara ledig på en torsdag sen skola på fredagen och sen lov. Är det någon som kan förklara det?

Det jag har på mig får jag egentligen inte ha på mig skolan men I'm a fucking rebel😈

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig men vad gör det öm 100 år? Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått min semla! På fet tisdag fick jag inte nån semla för jag hittade ingen här nere på Bali. MEN min älskade lillebror var iväg och hämtade mat och medan han gjorde det så köpte han en semla, hur gullig är inte han?

Likes

Comments

Efter nästan fyra veckor så har min kusin och hennes 3 kompisar åkt. Herregud vad tomt det utan dom, önskar verkligen att dom kan komma tillbaka typ pronto! Dom ska nu vidare till Malaysia, Vietnam och sen Thailand efter dom länderna så åker dom hem till Sverige. Det har varit super trevligt att ha haft dom är och jag kommer sakna dom massor, längtar verkligen tills jag får träffa dom igen och förhoppningsvis blir det i sommar!

Det har bara varit en massa skratt hela tiden om allt och alla, jag längtar verkligen tills jag får träffa dom igen och förhoppningsvis vill dom träffa mig igen!

Likes

Comments

Jag har haft det väldigt mycket i skolan den senaste tiden och det känns väldigt tråkigt att behöva priotera bloggen eftersom det är något som jag tycker är roligt MEN, skolan går först för mig och den har verkligen sugit ur all energi utav mig (literally). Hoppas allt har varit super med er! Jag hoppas verkligen att jag kommer skriva mer nu när det börja "lugna" sig lite och nu när vi får lov. Lovar att jag ska bli mycket bättre att skriva nu!

​Detta är ifrån min tid i somras när Frida och delar av hennes familj, Filip och jag åkte till Hassela under dagen! 

Likes

Comments

Skolan

Orkar verkligen inte detta något mer, jag vill bara att skolan ska vara klar nu. Det som irriterar mig mest är att när jag säger vad det är efter folk frågar då jag får tillbaka "men du är ju snart klar". Jo tack jag vet, jag vet att jag är snart klar men det betyder inte att jag inte är hur less som helst. Jag vet att jag går i skola där det är världsklass utbildning, men med kommer den utbildningen tillkommer biverkningar som stress, sömnbrist, instabile, tappar orken att äta, har ingen energi. Jag kan intyga detta för det händer mig hela tiden, utbildningen jag går kräver så mycket från en 17 årig det är verkligen inte okej, skolan jag går på är på universitet standard, alltså, väldigt krävande.

Tips med att hjälpa att planera skalveckan/terminen

1. Skjut inte upp läxorna

Ja men duh! Ju längre du skjuter upp läxorna ju mer kommer du behöva göra sen = mindre sömn. Det är också bevisat att om man skjuter upp läxorna så bygger man bara upp din stress nivå och det vill ju ingen att det ska bli.

2. Sömn

Jag älskar att sova och jag märker verkligen när jag inte har sovit tillräckligt. Jag blir alldeles slut i kroppen och jag orkar inte med dagen = Sover när jag kommer hem = mer läxor = mindre sömn Om du är trött, gå och lägg dig, det är ingen som tvingar dig att vara vaken.

3. No stress please

Se till att du inte stressar, jobba i din takt men få saker gjort. Jag kan tala från mina egna upplevelser, ju mer jag blir stressad och ju mer sjuk blir jag.

4. Vätska

Det är super viktigt att man dricker hela dagen, själv brukar jag dricka 4 vatten flaskor under dagen (7.45-14.45)

5. Schema

Precis som du har ett schema för din lektioner, gör ett schema för när du är hemma. Det hjälper extremt mycket ska jag säga! Även om man inte följer den till 100% så är det värt det!


Likes

Comments

Allmänt, Resa

Efter en VÄLDIGT lång resa så har jag äntligen landat på Arlanda. Det var så himla skönt att kliva av flyget och gå ut till min syster som stod och väntade. Imorgon bär det av till Sundsvall!😊

Som sagt jag hade en väldigt lång resa men jag ska för enkla den lite för er:
08.45- Klev upp
10.23 - Jag lämnade min pappas hus på Sumatra för att åka till flygplatsen
11.56 - Anländer till flygplatsen
12.10 - Checkat in väskan och går till gaten
13.11 - Flyget ska gå
14.38 - Flyget går till Jakarta
16.40 - Jag landar i Jakarta
16.40 - Flyget från Jakarta till Denpasar ska gå
16.50 - Flyget går
20.20 (ny tidzon) - Landar i Denpasar
21.10 - Fortfarande ingen väska
21.50 - Får besked att min väska är kvar på Sumatra
22.20 - Anländer till Internationella, checkar in på Qatar men dom ville inte skicka iväg mig jag har inget intyg på min tumme (stukade den rejält föra fredagen) från ett sjukhus, men jag pratade till mig så jag fick åka.
00.45 - flyget är 15 min försenat
05.45 (ny tidzon) -Landar i Doha där jag hade 8 timmar och 40 min tills nästa flyg
14.30- Flyget till Stockholm avgår
19.20- landar i Stockholm


Efter allt detta så har jag ingen väska, så jag har mina kläder som jag åkte från Sumatra med. Dom är inte så varma, kommer frysa ihjäl😨

Likes

Comments

Kommer verkligen sakna detta när jag åker hem!😪 det är världens godaste smoothie bowl😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Mat

Likes

Comments

Hade så otroligt mysigt med mina kompisar i lördags kväll då vi hade en jul middag innan alla åkte hem respektive länder. Alla tog med sig mat från deras hem land som dom äter vid jul och jag gjorde äppelpaj

  • Allmänt

Likes

Comments

2 timmar utan lektion är livet! Jag har två lektioner på morgonen och en efter break och sen har jag inte några lektioner på hela dagen😊

Strunta i hur min säng ser ut i bakgrunden

Visst är dom fina! Det är Bronte (vänster) det är hon jag pratar om du mycket och Kanasta (höger)

Likes

Comments

Jag började min lördag klockan 5.40 för något konstig anledning, jag kunde bara helt enkelt inte sova. Jag låg kvar i sängen och kollade på Criminal minds till klockan 8 sen for jag och pappa till Café smörgås för att äta frukost. Jag åt en smoothie bowl med apelsin juice till, hur gott som helst!

Efter frukosten blev det gymmet och där efter köpte jag och min pappa en Apple watch till min mamma som fyllde år i måndags men hon har inte varit här sen förra veckan. Men vi ska hämta henne om 1 timme och 26 minuter!! Wooho😄

Likes

Comments

Idag var det dans på skolan haha! Jag var den äldsta där utav alla elever, alla andra var från 7:an men det stoppade inte mig från att ha skit kul! Ända anledningen varför jag var där var för min bästa kompis är med i elev styrelsen (kommer inte ihåg vad det heter) och min lillebror ville dit. Men som sagt jag hade skit kul!

Likes

Comments

Bilden säger allt🙏🏼 Det har regnat hela dagen det har varit perfekt!😄

  • Skola

Likes

Comments

Precis som står ovanför, godnatt! Men hemma i lilla Sverige så är klockan bara 15.38 när klockan här 22.38, till er alla som är i Sverige, ha en fortsatt fantastisk dag!

Blåa blåa ögon ❄️❄️

  • Allmänt

Likes

Comments

Två dagar utav 5 avklarad av denna vecka! Tisdagar är min favorit dag på skolan eftersom jag har dubbla lektioner av Business Management, dubbla lektioner av bild, dubbla lektioner av TOK och sen bild igen. Det betyder att jag bara har 3 olika lektioner, det är så skönt! Nästa vecka har jag prov hela veckan och just därför har jag varit så inaktiv här för jag har pluggat som bara den men efter nästa vecka borde det gå tillbaka till "normalt". Ett bonus är ju att det är 3 veckor och 3 dagar kvar på denna termin sen är det jul lov och då blir det Sverige som står på agendan!😄

Likes

Comments

Skola, sleepovers, film, skitsnack, sova, frukost, mer film, hem, shopping, bio, mer shopping, hem, fest, sova. Så har min dag sett ut idag och dagen är inte över än. Klockan är just nu 17.57 och jag är på väg hem för att byta kläder och sen åka ut för att festa! Woohoo! Hopps ni har haft en fantastisk dag!😊

Likes

Comments

Lördagar är helt klart bästa dagen! Speciellt här iallafall, jag och mina kompisar brukar hoppa från strand till strand och då brukar vi ha med oss frukt, vatten, musik och annat som man kanske behöver😊
Idag vaknade vi iallafall klockan 9 och så åkte vi raka vägen till stranden, vi var där tills klockan 16. Har haft det super trevligt, massor med skratt och annat kul!

Likes

Comments